FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Druze ne bi se slozio, vec pred kraj karijere u Dinamo znalo je se da ce ova mocina biti steal. Ko god ga uzme zaradit ce "bogatstvo" na njemu. Tad je klub morao reagovati odma i dovesti ga. Ko god ga je tada gledao par puta odma je se mogao uvjeriti da ce biti veoma dobar igrac. U ostalom mogao si ga dobiti za dz skoro, umjesto da bacas 200-300m nadajuci se instant rezultatu.
@igrajlopte 🐦
veliki potencijal, da, ali, nije bas lako dovesti igraca iz bijedne hrvatske lige (mada je dinamo redovan na evropskoj sceni) u jednu barcelonu i ocekivati da odmah bude spreman igrati dobar fudbal, jednostavno bi to bio rizican transfer, bez obzira na cijenu
dinamo je uvijek imao i imace ozbiljne potencijale, no, koliko njih je napravilo transfere direktno iz dinama u top klubove, 90% njih, ako ne i vise, su morali proci bar jedan test prije odlaska u top klubove, kao npr modric, lovren, mandzukic, a to se desilo i s danijem olmom
dinamo je uvijek imao i imace ozbiljne potencijale, no, koliko njih je napravilo transfere direktno iz dinama u top klubove, 90% njih, ako ne i vise, su morali proci bar jedan test prije odlaska u top klubove, kao npr modric, lovren, mandzukic, a to se desilo i s danijem olmom
Pored toga što je smeće od trenera, Ronald Koeman je i smeće od čovjeka

Iskreno, gadi mi se ta opskurna iskompleksirana spodoba koja se zadesila na klupi Barce usljed nevjerovatnih okolnosti.
Sta ce vam Olmo kad imas Ansua? Ne vidim smisao da se iskrca toliko novca i onda ga kao desnjaka bacaj desno. Nije to ta ubojitost.
Plus sto se savrseno uklapa u ovu Griezmann - Coutinho pricu i ne vrijedi ove pare koje traze.
Da nije Lamasijac, ne bi ga u zivotu razmotrili uopce. Mislim na upravu.
Nadam se da ce odustat od coravog posla. 75 miliona nudili bokte.
Plus sto se savrseno uklapa u ovu Griezmann - Coutinho pricu i ne vrijedi ove pare koje traze.
Da nije Lamasijac, ne bi ga u zivotu razmotrili uopce. Mislim na upravu.
Nadam se da ce odustat od coravog posla. 75 miliona nudili bokte.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Olmo je bas svestran i kompletan.Gdje god ga stavis produktivnost nije upitna.Ofanzivan je ali je dobar i pozadi.Puno radi i puno donosi.Od ove novije generacije Spanaca meni licno najkvalitetniji fudbaler.
dinamo nisam pratio redovno, ali, prilicno sam siguran da sam vidjao danija olma kako igra u veznom redu
moze igrati u veznom redu i na krilnim pozicijama, eh sad, pitanje je na kojoj poziciji se najbolje osjeca i pruza najbolje igre
moze igrati u veznom redu i na krilnim pozicijama, eh sad, pitanje je na kojoj poziciji se najbolje osjeca i pruza najbolje igre
Jako je nategnuto to za vezni red, barem za ono sto Barceloni treba. Jasno je da sa Pedrijem u paru ne moze nikako igrati, tako da je to jos jedna stvar zasto treba preskocit Olma.
Preusmjerit sve za Hallanda i Bog te veselio. Pa koliko se bude moglo dobacit.
Preusmjerit sve za Hallanda i Bog te veselio. Pa koliko se bude moglo dobacit.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
tesko da bi haaland pristao doci u barcu, obzirom da ekipa nije konkurentna i da je rekonstrukcija ekipe tek pocela, a s otkupnom klauzulom, mnogo klubova ce ga moci priustiti, svi vodeci engleski klubovi, vjerovatno juve, real madrid, atl. madrid (iako ne vjerujem da bi tamo otisao), bayern munchen, psg, ali, menadzeri se mnogo pitaju, a laporta ima dobre veze, a pare kao i uvijek pricaju
haaland svakako treba biti prioritet, ako je to moguce izvesti, ali, ne bih se previse nadao
haaland svakako treba biti prioritet, ako je to moguce izvesti, ali, ne bih se previse nadao
Nema šanse da Olmo igra u veznom uz Pedrija i De Jonga, koliko god on bio požrtvovan to je preofanzivno, treba tu klasični CMF.
Izmišljanje pozicija će dovesti do istog scenarija kao sa Coutinhom i Greizmanom.
Izmišljanje pozicija će dovesti do istog scenarija kao sa Coutinhom i Greizmanom.
Don't hate what you don't understand.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Pjanić pokopao Koeman, nastavio samo tamo gdje su stali Suarez i Firpo. Još kad izađu ostali igrači, zgadit će se Koeman svakom navijaču. Evo od jutros su krenuli i novinari.
Maria Garrido kaže kako se igrači prve ekipe žale kako Koeman ne učestvuje u vježbama tokom treninga.
Olmo je u profesionalnoj karijeri najviše bio na poziciji polušpica (AMF), evenutalno na krilnim pozicijama. Ista stvar kao i Coutinho. Ukoliko bi se mogao prilagoditi za 433 formaciju na poziciji centralnog veznog to bi bilo odlično. Olma bi vrijedilo dovesti i vjerovatno da bi se uklopio u Barcu, no prije svega moramo se riješiti neznalice na klupi. Tek nakon toga sklapati ekipu.
Haalanda ne bih volio u ekipi. Ovo ljeto su tražili 50 miliona € platu i 40 miliona € bonusa za potpis Mini Raioli, pitanje je koliko će tražiti sljedeće pogotovo što će biti 75 miliona € dovoljno da se Dortmund zadovolji. Također. mislim da se Haaland stilom igre ne bi uklopio u Barcu, mnogo više odgovara Lautaro nego on.
Maria Garrido kaže kako se igrači prve ekipe žale kako Koeman ne učestvuje u vježbama tokom treninga.
Olmo je u profesionalnoj karijeri najviše bio na poziciji polušpica (AMF), evenutalno na krilnim pozicijama. Ista stvar kao i Coutinho. Ukoliko bi se mogao prilagoditi za 433 formaciju na poziciji centralnog veznog to bi bilo odlično. Olma bi vrijedilo dovesti i vjerovatno da bi se uklopio u Barcu, no prije svega moramo se riješiti neznalice na klupi. Tek nakon toga sklapati ekipu.
Haalanda ne bih volio u ekipi. Ovo ljeto su tražili 50 miliona € platu i 40 miliona € bonusa za potpis Mini Raioli, pitanje je koliko će tražiti sljedeće pogotovo što će biti 75 miliona € dovoljno da se Dortmund zadovolji. Također. mislim da se Haaland stilom igre ne bi uklopio u Barcu, mnogo više odgovara Lautaro nego on.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- Felixians4
- Kontakt:
TOČNO. Pa nije stvarnost virtualna igrica. A ovo lupanje o pozicijama i blesave poredbe s Couom i Griezzmanom, eto,dovoljno sam iskomentirao.Chinaglia je napisao/la: ↑04 sep 2021, 15:38veliki potencijal, da, ali, nije bas lako dovesti igraca iz bijedne hrvatske lige (mada je dinamo redovan na evropskoj sceni) u jednu barcelonu i ocekivati da odmah bude spreman igrati dobar fudbal, jednostavno bi to bio rizican transfer, bez obzira na cijenu
Haaland je igrač za idućih 10 godina, nešto kao Benzema u Realu. Uz Mbappea jedini koji ima potencijal za 30+ golova u sezoni od ovih mladih. I za takvog igrača se mora naći mjesto. Ne treba tražiti ptičije mlijeko, nije situacija da možeš nogirati Ibrahimovića jer znaš da imaš zvijer koja će raditi sve što i on i još bolje. Zamisli sad Fabregasa, onda je bio na klupi sad bi bio ubjedljivo najbolji igrač.
S obzirom kakve smo invalide dovodili i davali astronomske cifre za ništa, 75 miliona i 40 miliona plata je sića za takvog igrača za takvuNisamInSajder je napisao/la: ↑04 sep 2021, 20:44Pjanić pokopao Koeman, nastavio samo tamo gdje su stali Suarez i Firpo. Još kad izađu ostali igrači, zgadit će se Koeman svakom navijaču. Evo od jutros su krenuli i novinari.
"životinju". Jedino on može garantovati minimalno 30 golova u sezoni sve ostalo je mačak u vreći kada govorimo o nekim drugim mladim napadačima.
Sport je objavio ugovor Griezmanna gdje je u četiri godine ugovora trebao zaraditi preko 95 miliona uz svakakve glupe bonuse, za najboljeg igrača utakmice bonus, igrač kola bonus, ako je u timu kola bonus i još bezbroj nekih debilnih bonusa za bezvezne stvari.
Brko iz druge galaksije!!!
- jasonstatham
- Kontakt:
Slažem se. Lautaro bi se bolje uklopio, iako sumnjam da je ubojit poput Erlinga. A Norvežanin je budala u glavi, svakakvog sranja bi bilo.NisamInSajder je napisao/la: ↑04 sep 2021, 20:44
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Gledaj ti bonusa.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- jasonstatham
- Kontakt:
Nije Griezmann jedini sa ovakvim bonusima. Nek objave kompletan spisak.
Krele je dijelio novac kao da je igra monopola.
Krele je dijelio novac kao da je igra monopola.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Iznenadjen sam koliko je barca igracki grohnula. Mozda rezultati budu bolji no tesko je i zamislit.
Jesu grohnuli igrački, ali realno i ovakva Barcelona bi osvojila Bundesligu.
- NisamInSajder
- Kontakt:
A da i mentalitet Haalanda ne odgovara Barceloni, barem takvi igrači još uvijek nisu bili u rosteru. Jeste zvijer Haalanda, dat će 50 golova, ali ćeš na njega potrošiti pola budžeta, plata, njegov menadžer itd. Messiju se zamjera što je svake 3-4 godine produžavao ugovor, a Mino će ti dolaziti svake dvije godine redovno i svaki put tražiti iste ili veće novce. A u financijskoj situaciji kakvoj je Barcelona, da platiš takvog igrača on se mora isplatiti i on mora odigrati vrhunski, a šta ako se desi Dembele II ili Griezmann II. Šta onda, kad spucaš toliki novac za igrača, a on se ne uklopi u tvoj stil igre, također kako sagraditi tim kad daš tolki novac za Haalanda i njegovog menadžera, a tebi fali još 3-4 pozicije i na tim pozicijama ti trebaju vrhunski igrači. Dakle, mislim da Barcelona neće uspjeti dovesti Haalanda, prvo za transfer trebat će najmanje preko 150 miliona (Dortmund, plata Haalandu, bonusi Raioli i Haalandovom ocu) a pojedini klubovi će biti spremni platiti i više (PSG, Liverpool, City, Real Madrid), druga stvar sportski projekat - koliko će i sam Haaland biti zainteresovan za Barcelonu pored gore već nabrojanih klubova.jasonstatham je napisao/la: ↑04 sep 2021, 23:52Slažem se. Lautaro bi se bolje uklopio, iako sumnjam da je ubojit poput Erlinga. A Norvežanin je budala u glavi, svakakvog sranja bi bilo.NisamInSajder je napisao/la: ↑04 sep 2021, 20:44
Uglavnom, rano je za zaključivati, do narednog ljetnog prijelaznog roka ostalo je još 10 mjeseci, do tada se dosta stvari može odigrati. Mislim da bi potpis Haalanda produžio financijsku nestabilnost Barce i da se pametnije okrenuti nekim drugim transferima, dovesti novog trenera koji će graditi ekipu po svom ukusu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.