Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Re: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 05 sep 2021, 15:02

Konzerva je napisao/la:
05 sep 2021, 14:58
Ruku na srce nije uredu prozivati MIsketa a stvarno dobar posao radi, pa upravo zbog njega imamo ahmedhodzica, hadzikadunica, nalica i koga jos.
+ Je pričao sa Omićem i Gigovićem

Nikad nije bio niko angažovaniji što se tiče dijaspore.

Ne znam koliku ulogu je igrao u vezi Muharemovića jer ja mislim da je on samoinicijativno želio igrati za Bosnu ali morao je i sa njim neko pričati.

Mahalaš Miske se ubio za ovog posla vrbovanja potencijalnih igrača.

Ima on sad posla da prati Huskovića.

I neka se ne zaboravi da se morao sramotiti da bi ga Omeragić na kraju ekspresno odhebao. Po meni Miske radi odličan posao.

Miske je također lobirao da se Hasić prekomanduje u A repku ( kada je i dobio poziv ).
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 05 sep 2021, 15:09

avenija je napisao/la:
05 sep 2021, 13:16
killafrommanilla je napisao/la:
05 sep 2021, 13:10
avenija brate kako ista smeca iz rs kad si maloprije rekao da smo konacno na pravom kolosijeku?
Razdvoji savez i selektora i reprezentaciju.

Ja selektoru i reprezentaciji zelim sve najbolje

A savez ko savez smetljarski uvijek bio i uvijek ce biti sve dok je ovako drzavno uredjenje.
Pa hoces da kazes da Sergej ne zeli reprezentaciji sve najbolje?

Ne mozes razdvojiti, kad Savez kroji sudbinu reprezentacije. Niko zdrav ne zeli da nema repke ili da nemamo uspjeha, pa ni Asmir niti Sergej. Cak, Sergejeva izjava je skroz normala i sa gledista navijaca naravno da ne moze biti zadovoljan onakvim poluvremenom protiv mrtvog Kuvajta

Ali, protiv ovakvog Saveza se treba boriti i ne postoji los tajming za prozivanje Vice, Misimovica i ostalih klosara i taldzija

Drugi par cipela je sto bi ti vjerovatno stao na stranu Saveza ukoliko obecaju farbanje ograda i doradjivanje BP, al to vise govori o tebi, kao i ovim novinarcicima sa ss.ba.

I ne mozes kriviti uredjenje nego se boriti protiv toga, ne mozes pravdati vicin kriminal zbog toga jer je i begic bio kriminalac, nego nama treba vise ljudi poput Sergeja i Asmira kojima realno ne treba para i koji bi 99% radili u interesu reprezentacije. A ovako, s Begicima i Zeljkovicima koji nee znaju da nema ofsajda iz auta, mozemo nastaviti gledati Hsaru modnog macka i Kenana Pirica do 37 u reprezentaciji
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 sep 2021, 15:37

Najezim se kad neko napiše dabogda svaku izgubili. Mozes biti nezadovoljan Vicom, Patevom, Dzekom, Pjanicem, Bazdarevicem, kurcem, palcem al ne mozes nikad biti protiv reprezentacije. Momci zasluzuju podrsku a lopove tjerati na drugi nacin a ne bojkotom prema reprezentaciji.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 sep 2021, 15:37

Sinoć se opet vidjelo koliko smo ofanzivno sakati i nemaštoviti, nemamo key passa, nemamo dobrih centaršuteva, nemamo igrača poteza (makar od onih što su sinoć igrali).

Nisam ništa drugo ni očekivao od onog sastava, ogromna je razlika između Pjanića, Krunića, Džeke i Kolašinca u odnosu na one što su sinoć igrali.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Hyypia
Kontakt:

Post Postao/la Hyypia » 05 sep 2021, 15:46

Jedino rjesenje svih ovih problema jeste bojkot reprezentacije,ne samo od strane navijaca,nego i igraca.Igraci,bivsi i sadasnji i svi sportski radnici,kao i navijaci koji zele dobro BH fudbalu,treba da se okupe i upute zahtjev UEFA-i da rijesi ovo petljanje politike u fudbal i iskoristavanje reprezentacije BiH od strane nekolicine ljudi i menadzera kako bi preko nje prodavali svoje poluproizvode (tzv.igrace) koje ne mogu na drugi nacin nikome da uvale.Bolje da nam propadne jedan kvalifikacioni ciklus nego da nas nastave unistavati i narednih 8 godina koliko je Vico najavio.
Jasno je i pticama na grani da se sve ovo planski radi od strane ljudi iz FSRS kako bi se fudbalska reprezentacija BiH u potpunosti upropastila i ogadila ljudima u BiH,a sve to uz svesrdnu pomoc tzv.bosnjackih kadrova koji su spremni prodati i rodjenu majku,a ne reprezentaciju BiH,za sopstvenu korist i interese.Neko bi morao da stane na celo ustanka protiv ovih kriminalaca i mislim da bi Barbarez bio idealan za to jer ima autoritet i kod bivsih i kod sadasnjih igraca,jer ako se ovo nastavi mi cemo za 2 godine biti gori od San Marina.
"Form is temporary, class is permanent."

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 05 sep 2021, 15:47

Arvid je napisao/la:
05 sep 2021, 12:32
Beduin je napisao/la:
05 sep 2021, 00:29

A ne zna Vico, ili je zaboravio, kakvi su navijaci BiH i sta su spremni uraditi kad im pukne film, ne samo na domacim utakmicama. A kasa Saveza je prazna, a kazne Evropske kuce fudbala su drakonske, narocito ako se ponavljaju iz utakmice u utakmicu. Pa bujrum Vico, samo ti nastavi rusiti domaci fudbal, mladje selekcije, dijeli navijace. :bih:

Ma šta smo bolan spremni? To je bilo nekad, dok su neki drugi momci bili u BHF. Vidim evo kako smo spremni i šta radimo.

Pa bolan državu nam rasturaju kako koji dan i mirno posmatramo, a da dignemo guzice protiv nekog vepra Vice.

Jajare u DNK, nacionalno.
Not worry, ja ti kazem a ti kako hoces.

Evo upravo u Pozarnici, ulaz u Tuzlu prakticno, momci na zidu opucali veliki grafit preko zida "BH Fanaticos" i jos uvijek ga zavrsavaju.
Zao mi sto nigdje u blizini nema radnje da im kakvih sokova i red bulla uzmem. Srce ko Svicarska kad sam ih vidio ❤
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 05 sep 2021, 15:49

05 sep 2021, 15:09
avenija je napisao/la:
05 sep 2021, 13:10
avenija brate kako ista smeca iz rs kad si maloprije rekao da smo konacno na pravom kolosijeku?

A savez ko savez smetljarski uvijek bio i uvijek ce biti sve dok je ovako drzavno uredjenje.

Ne mozes razdvojiti, kad Savez kroji sudbinu reprezentacije. Niko zdrav ne zeli da nema repke ili da nemamo uspjeha, pa ni Asmir niti Sergej. Cak, Sergejeva izjava je skroz normala i sa gledista navijaca naravno da ne moze biti zadovoljan onakvim poluvremenom protiv mrtvog Kuvajta

Ali, protiv ovakvog Saveza se treba boriti i ne postoji los tajming za prozivanje Vice, Misimovica i ostalih klosara i taldzija

Drugi par cipela je sto bi ti vjerovatno stao na stranu Saveza ukoliko obecaju farbanje ograda i doradjivanje BP, al to vise govori o tebi, kao i ovim novinarcicima sa ss.ba.

I ne mozes kriviti uredjenje nego se boriti protiv toga, ne mozes pravdati vicin kriminal zbog toga jer je i begic bio kriminalac, nego nama treba vise ljudi poput Sergeja i Asmira kojima realno ne treba para i koji bi 99% radili u interesu reprezentacije. A ovako, s Begicima i Zeljkovicima koji nee znaju da nema ofsajda iz auta, mozemo nastaviti gledati Hsaru modnog macka i Kenana Pirica do 37 u reprezentaciji
Ti branis Barbareza jer je navijac Veleza i dole vas.
Sergej nam ne treba jer nigdje nikada nije vodio ni pjetliće a Begovic je odbio biti drugi golman i sam napustio reprezentaciju.

Sergej i Asmir su najveci na svijetu navijaci Kazahstana
utorak.

Miske je dao za reprezentaciju koliko Begovic i Asmir zajedno i puta 10. Miske je odmah iza Dzeke.
Zadnja izmjena: avenija, dana/u 05 sep 2021, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 sep 2021, 15:50

Hyypia je napisao/la:
05 sep 2021, 15:46
Jedino rjesenje svih ovih problema jeste bojkot reprezentacije,ne samo od strane navijaca,nego i igraca.Igraci,bivsi i sadasnji i svi sportski radnici,kao i navijaci koji zele dobro BH fudbalu,treba da se okupe i upute zahtjev UEFA-i da rijesi ovo petljanje politike u fudbal i iskoristavanje reprezentacije BiH od strane nekolicine ljudi i menadzera kako bi preko nje prodavali svoje poluproizvode (tzv.igrace) koje ne mogu na drugi nacin nikome da uvale.Bolje da nam propadne jedan kvalifikacioni ciklus nego da nas nastave unistavati i narednih 8 godina koliko je Vico najavio.
Jasno je i pticama na grani da se sve ovo planski radi od strane ljudi iz FSRS kako bi se fudbalska reprezentacija BiH u potpunosti upropastila i ogadila ljudima u BiH,a sve to uz svesrdnu pomoc tzv.bosnjackih kadrova koji su spremni prodati i rodjenu majku,a ne reprezentaciju BiH,za sopstvenu korist i interese.Neko bi morao da stane na celo ustanka protiv ovih kriminalaca i mislim da bi Barbarez bio idealan za to jer ima autoritet i kod bivsih i kod sadasnjih igraca,jer ako se ovo nastavi mi cemo za 2 godine biti gori od San Marina.
Pa ova prica traje 20 godina. Politika, menageri isto se pricalo i kad je Barbarez igrao, i kad je Lulić a evo i sad. Uvijek ce ta prica kod nas kružiti, politika, menageri. Nikad to nece prestati, nikad. I da ne bude neko ce opet reci ima politike i onaj igra a onaj ne igra.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 05 sep 2021, 15:50

Ništa mi ne bi bilo draže nego da natrpamo **** finske drvosječe. Malo mi se koja reprezentacija zgadila ko oni.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 05 sep 2021, 15:52

Hyypia je napisao/la:
Pa upravo je prvi Miske prodao saigrace kad se krenulo sa bojkotom Saveza. Sad je nastavio viriti iz Vicine guzice i udario kontru Spahicu npr, vjerovatno i odatle tolika netrpeljivost prema njemu. Ispao pravi papak za vrijeme bojkota, a kasnije i jos dosta njih.

Na stranu sto je uradio dobar posao po pitanju par igraca iz dijaspore, razgovarao sa njima i posredovao njihovom dolasku, ali isto tako sumnjam da bi 10 Misketa pomoglo da jedan Anel ili Dennis nisu htjeli doci.

075 ❤

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 05 sep 2021, 16:08

Ma lako je Misimoviću privoliti igrače čiji roditelji prvenstveno žele da im djeca igraju za BiH. Klinca bi Anel zaobišao Švedsku da Mirso nije kakav jeste. Pao je na prvom tvrđem ispitu (Bećir). Mada opet doduše, kad neko od njih nešto zacrta teško ih je odgovoriti.

Zato se bojim da smo Gigovića već izgubili.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

mrsic07
Kontakt:

Post Postao/la mrsic07 » 05 sep 2021, 16:16

O cemu se ovdje raspravlja. Vodi nam savez covjek koji ne priznaje drzavu. Normalno da to sve treba bojkotovati.

Hyypia
Kontakt:

Post Postao/la Hyypia » 05 sep 2021, 16:16

bordobijeli je napisao/la:
05 sep 2021, 15:50
Hyypia je napisao/la:
Pa ova prica traje 20 godina. Politika, menageri isto se pricalo i kad je Barbarez igrao, i kad je Lulić a evo i sad. Uvijek ce ta prica kod nas kružiti, politika, menageri. Nikad to nece prestati, nikad. I da ne bude neko ce opet reci ima politike i onaj igra a onaj ne igra.
Traje 20 godina,ali joj se nikada nije stalo u kraj,zato mislim da je sada krajnje vrijeme za to,da se jednom konacno i za sva vremena taj savez uredi da lici na jednu sportsku,a ne politicku organizaciju,gdje ce legende naseg fudbala voditi glavnu rijec,gdje ce djelovati skauti koji ce pronalaziti djecu nasih korijena rasutu sirom EU i privoliti ih da igraju za nas,gdje ce za mlade reprezentacije biti zaduzeni ljudi koji imaju znanje da od tih igraca stvore materijal za A selekciju,gdje ce savez da se bavi radom na poboljsanju kvaliteta naseg klupskog fudbala,da i odatle mozemo crpiti igrace za reprezentaciju itd...
"Form is temporary, class is permanent."

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 05 sep 2021, 16:17

Beduin je napisao/la:
05 sep 2021, 15:52
Hyypia je napisao/la:
Pa upravo je prvi Miske prodao saigrace kad se krenulo sa bojkotom Saveza. Sad je nastavio viriti iz Vicine guzice i udario kontru Spahicu npr, vjerovatno i odatle tolika netrpeljivost prema njemu. Ispao pravi papak za vrijeme bojkota, a kasnije i jos dosta njih.

Na stranu sto je uradio dobar posao po pitanju par igraca iz dijaspore, razgovarao sa njima i posredovao njihovom dolasku, ali isto tako sumnjam da bi 10 Misketa pomoglo da jedan Anel ili Dennis nisu htjeli doci.
Par postova u ovom tonu sam procitao sinoc i nisam htio da repliciram ali evo kad si i ti to spomenu moram napisati. Da, slazem se.

Ne zelim da umanjujem Misketov uticaj i sve to sto je radio jer sigurno da je imao svoj "procenat" ali jedini razlog zasto Dennis i Anel igraju za BH i zasto su se odrekli prefosionalizma, sabura i potencijalni nastupa na EP/SP sa Svedskom je sto su obadvojica bosanci od glave do pete iz pravi bosanski familija, i sto su oduvijek zeljeli da igraju za BH. To mogu garantovati i tu sva prica se zaustavlja. Za Dennisa to pogotovo znam jer sam imao razgovor s njim dok je jos bio junior Malmea ali je rekao da ga nikad niko nije ni pokusao kontaktirati. Bio na kampu otvorenom vrata.

U glavnom, Miske je sigurno imao svoju rolu u svemu tome ali reci (kao sto sam citao par puta) da je on razlog je cista nebuloza. Sve dok ne izadje jedan od njih i kaze Miske je bio prekretnica onda ja povlacim sve sto sam rekao. Ali nije to vise ni bitno. Samo sam to htio da kazem. Sva sreca pa su se oni odabrali nas dres. Pogotovo Anel, kojeg svedjani jos ne mogu da preboli kakav ih je igrac odyebao maltene.
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 05 sep 2021, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 05 sep 2021, 16:17

mrsic07 je napisao/la:
05 sep 2021, 16:16
O cemu se ovdje raspravlja. Vodi nam savez covjek koji ne priznaje drzavu. Normalno da to sve treba bojkotovati.
Državu vode još dvojica negatora države i šta sad? Kako ovu državu bojkotovati?
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 05 sep 2021, 16:22

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 05 sep 2021, 16:22

Za kazake
Svi gledatelji na tribinama morat će pravilno nositi maske na licu uz držanje razmaka te ne smiju posjedovati navijačke rekvizite. Navijačkim rekvizitima smatraju se zastave, parole, bubanj, megafon...
:cool: :bih:
@igrajlopte 🐦

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 05 sep 2021, 16:24

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
05 sep 2021, 16:17
mrsic07 je napisao/la:
05 sep 2021, 16:16
Državu vode još dvojica negatora države i šta sad? Kako ovu državu bojkotovati?
Ti nekad stvarno znas lupati gluposti i ici glavom kroz zid bez sljema.
De ba malo promuckaj, svari, razaberi, promisli, prokontaj, razluci, kako god, prije nego na svaku odgovoris.

075 ❤

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 05 sep 2021, 16:25

avenija je napisao/la:
05 sep 2021, 15:49
05 sep 2021, 15:09
avenija je napisao/la:

Ti branis Barbareza jer je navijac Veleza i dole vas.
Sergej nam ne treba jer nigdje nikada nije vodio ni pjetliće a Begovic je odbio biti drugi golman i sam napustio reprezentaciju.

Sergej i Asmir su najveci na svijetu navijaci Kazahstana
utorak.

Miske je dao za reprezentaciju koliko Begovic i Asmir zajedno i puta 10. Miske je odmah iza Dzeke.
De reci gdje krec za farbanje BP da posaljemo. Da vise ne viris iz vicinog supka. Ti nasao prozivati bivse igrace. Hebo te miske nije nista bolji od drugi. Izdao suigrace tada. Pobjegao iz repke radi kapitenske trake. Ostavio suigrace pred baraz protiv portugala. Bravo :clap:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 05 sep 2021, 16:26

ReX je napisao/la:
05 sep 2021, 16:22
Za kazake
Svi gledatelji na tribinama morat će pravilno nositi maske na licu uz držanje razmaka te ne smiju posjedovati navijačke rekvizite. Navijačkim rekvizitima smatraju se zastave, parole, bubanj, megafon...
:cool: :bih:
Jel to u prevodu "platite kartu jer nam trebaju pare i da vas ne cujemo na stadionu"? 😂😂

075 ❤

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Google Adsense [Bot], J1897, MElloo i 34 gosta.