Zato sto ondje pola nije za repke, Prevljak i Nalic jedini nesta se trudili ovo ostalo qrac na biciklu.
Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Pa normalno da je truba, dovoljno je vidjeti kakvi su znalci bili selektori prije Peteva. Naravno ako se izuzme Bajević koji je đuturum i prihvatio poziv čisto da se situacija pokuša spasiti nakon Robijevog debakla. Činjenica je da su nama treneri ranga Meša, Robi ili Petev realnost neka, nemamo mi financijsku moć da ponudimo više. Ja ne znam koga ti očekuješ na selektorskoj poziciji. Njih trojica su u par deka svi. Pa CV sve trojice koje sam pomenuo je u par deka, možda Petev i prednjači od ostatka.Hyypia je napisao/la: ↑05 sep 2021, 16:53Nije ti bilo ni malo cudno sto su jedina dva kandidata Petev i covjek koji nema dana trenerskog iskustva???Zar je nasa reprezentacija tolika truba da se nije mogao naci neki bolji strucnjak da je vodi???Inace,reprezentaciju Ukrajine je na proslo EP odveo covjek koji nije imao dana trenerskog iskustva.Petev je bio podoban i zato je tu gdje jeste,a sto se tice njegovog CV-a on ne bi bio dovoljan ni da vodi reprezentaciju Djevicanskih Ostrva.Captain4 je napisao/la: ↑05 sep 2021, 16:33Može li mi samo neko objasniti šta je Petev zaslužio pa se on tumači kao lopov? Što je poslao CV, pobijedio čovjeka koji nema dan posla i izborio selektorsku fotelju. Pustite te mahalske priče, realnost je da je čovjek izvukao maksimum iz mečeva protiv Francuske, pa i protiv Finske je to sasvim okej izgledalo, poprilično smo amaterske golove primili (a i prva mu je to utakmica jel). Naravno da je prerano donositi bilo kakav sud u vezi njega, ali malo je glupo upirati prst u čovjeka koji je gotovo pa savršeno pripremio utakmice protiv Francuske. Po meni teže će mu biti pobijediti Kazahstan dva puta nego jednom uzeti X Francuzima, očigledno nam sada i odgovara kada igramo protiv jačeg protivnika i kada se trebamo braniti poziciono.
Ne znam kako ćemo izgledati protiv Kazahstana formacijski, čak mislim da to i nije toliko važno. Važnije je da imamo želju i pristup, jer bi katastrofa epskih razmjera bila da ih ne mlatnemo u Zenici. Predviđam neku 3-4-1-2 sa Krunićem iza Džeke i Demirovića. Treba biti realan i svjestan, da ni treće ili četvrto mjesto nije smak svijeta ako bude dobra igra i zalaganje, jer samo budala može očekivati plasman na SP (pa i kroz baraž). Utakmicu po utakmicu, pa šta bude bude.
Sto se utakmica pod njegovim vodstvom tice,ja tu nisam vidio nista pozitivno.Protiv Finske spasavali bod,u prvoj utakmici Francuska nam 90 minuta provela u sesnaestercu,u drugoj utakmici nas vile pronosale da oni dobiju onaj bezvezni crveni,u suprotnom bi nas nabusili u drugom poluvremenu u kojem smo se inace sa igracem vise branili cijelo vrijeme,bez suta prema protivnickom golu.Onu bruku od sinoc protiv Kuvajta necu ni komentarisati.Ko je gledao sinoc Ukrajinu protiv Francuske jasno mu je da mi protiv njih nemamo sta traziti.
De ti pogledaj reprizu tih mečeva, pogledaj vrijednost naših igrača i francuskih, pogledaj sastav i timove gdje igraju naši i njihovi. Protiv Francuza smo na Grbavici bili bliže remiju nego da nas razmontiraju, pa zamalo da Krunić zabije pred kraj meča i stativu je neko od štopera pogodio u prvom poluvremenu. Koji qurac ti očekuješ, da igramo na posjed protiv Francuske. Jesi svjestan ti da smo mi njih napali i pri njihovom crvenom kartonu da bi nam pukli kontru gdje bi se završilo pitanje pobjednika. A svako normalan bi prihvatio bod iz Strazburga prije početka meča, s tim da smo imali 2-3 prilike da zabijemo gol na tom meču i poslije crvenog, znači nismo se skroz povukli kako se ovdje piše. Pogledaj opet sva tri meča i vidjet ćeš da si u krivu. Ne možeš bolje odigrati protiv Francuske nego što smo odigrali na Grbavici i sad prije par dana. Protiv Finske su amaterske odluke koštale 2 gola, može li Petev yebenom Todoroviću reći da ne ulijeće s dvije noge gdje je zadnji igrač odbrane Pukkiju?
Mislim da je tebi vrijeme da se probudiš iz 2014. godine i da shvatiš čime raspolažemo 7 godina poslije i da spustiš ambicije, jer ova ekipa nema mogućnost da razmontira svakoga kao što je Papetova repka imala, nego da jednostavno se prilagodi protivniku i čeka šansu iz prikrajka protiv jačih selekcija, a protiv slabijih da se nada da će se krunisati potencijalno dobra igra.
Petev je lakši dio kvalifikacija prošao, tek ćemo sad vidjeti na čemu smo s njim. Ja sam optimističan samo zbog ovih što seru po čovjeku bez ikakve potrebe i ikakvih argumenata koji su uglavnom zasnovani na mahalskim tumačenjima situacije. Ova prva 3 meča je odradio profesionalno, sviđalo se to nekima ili ne. Treba biti realan i reći da od ovih kvalifikacija samo možemo profitirati, jer je nerealno izboriti Katar. Zato pustite čovjeka na miru, puno možemo dobiti, a izgubiti apsolutno ništa.
"We need to suffer. And we need to fight."
- Beduin
- Kontakt:
Da ponovimo pitanje, gdje je prozvao igrace?Maestro je napisao/la: ↑05 sep 2021, 16:57Ali gdje vi to citate da je Barbarez prozvao igrace?admirrx je napisao/la: ↑05 sep 2021, 16:55nepotrebno oglasavanje,dosta je razloga za sinoc losiju utakmicu jedostavno ne uigrana postava koja je par dana na okupu,protivnik koji nije atraktivan,100 ljudi na tiribine,sezone je tek pocela ne zeli niko da bude "out" par mjeseci radi prijateljske utakmice itd..A taj Barbarez se odma našao prvi da isproziva igrace,Peteva,Vicu i sve zivo,zasto?Zna se ..Jer nije izabran za selektora !
I mene fakat zanima, nisam nigdje procitao.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nije nigdje. Budale udaraju bez razmisljanja po covjeku.Beduin je napisao/la: ↑05 sep 2021, 17:35Da ponovimo pitanje, gdje je prozvao igrace?Maestro je napisao/la: ↑05 sep 2021, 16:57Ali gdje vi to citate da je Barbarez prozvao igrace?admirrx je napisao/la: ↑05 sep 2021, 16:55nepotrebno oglasavanje,dosta je razloga za sinoc losiju utakmicu jedostavno ne uigrana postava koja je par dana na okupu,protivnik koji nije atraktivan,100 ljudi na tiribine,sezone je tek pocela ne zeli niko da bude "out" par mjeseci radi prijateljske utakmice itd..A taj Barbarez se odma našao prvi da isproziva igrace,Peteva,Vicu i sve zivo,zasto?Zna se ..Jer nije izabran za selektora !
I mene fakat zanima, nisam nigdje procitao.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
barbarez se ponaša ko dijete kad mu uzmu cuclu! pored toga je dosta šupačkih izjava dao i postinga napisao i većina (iznimaka ima uvijek) koja ga kritikuje ima stoposto pravo
hvala na zaslugama ali mojne više!
hvala na zaslugama ali mojne više!
Samo vi podrzavajate Vicu i klapu iz saveza, yebali vas oni.. unistit ce i ovo malo radosti sto imamo vikendom
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Sta ocekujete od formacije. odbrana od cetri?
Ponovo trojica samo podignut blok gore i puno slobodniji i ofanzivniji wingbackovi.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma ide trojka nazad opet prilično sam siguran.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Rekao je poslije Kuvajta da ce biti nazad sa 3
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Bilo je sinoc postavljeno pitanje ovdje.
Savez je potvrdio da 6000 navijaca moze prisustvovati utakmici.
4000 karata ide u prodaju.
Savez je potvrdio da 6000 navijaca moze prisustvovati utakmici.
4000 karata ide u prodaju.
Zasto mjenjati jedinu formaciju koja funkcionise koliko toliko? Imas tri stopera koja igraju solidno zajedno. Nemas krila svakako tako da igra s krilima pada u vodu. Rade ulazi za Amira i to ce ta ofanzivnija varijanta biti. S tim da ce bekovi sada imati vise prostora prema naprijed.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
Opet pitanje, sta je Barbarez u ovom tweetu rekao da bi ti procijenio da on to radi jer nije izabran? Covjece, igra protiv rahmetli kuvajta nam je bila odron, a i s ovakvom ekipom je to trebalo biti gotovo na poluvremenu.
Covjek se na to osvrnuo. A o Asmirovoj izjavi se vec moze raspravljati i o takvom motivu, mada ja nisam misljenja da on to radi jer puca na neke pozicije i korist
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
100% sam protiv saveza i vicka ali mu je dobro odgovorio. Idi legendo treniraj nekog, barem djecu kakvu pa se onda ubacuj na svaki izbor za selektora.
Cuva Bog Zelju svog!
- Beduin
- Kontakt:
Pa meni je jadnija izjava, jer je neozbiljno u ovoj situaciji reci smjesnije da mi je, Peteva kako bi odigrali ti isti momci daleko bolje da se igrala kvalifikaciona utakmica. Znaci, ti javno govoris kako je igrace bolio qurac za tom utakmicom, kako im se nije igralo protiv takvog protivnika i kako se nisu borili za drzavni dres.killafrommanilla je napisao/la: ↑05 sep 2021, 19:09Opet pitanje, sta je Barbarez u ovom tweetu rekao da bi ti procijenio da on to radi jer nije izabran? Covjece, igra protiv rahmetli kuvajta nam je bila odron, a i s ovakvom ekipom je to trebalo biti gotovo na poluvremenu.
Covjek se na to osvrnuo. A o Asmirovoj izjavi se vec moze raspravljati i o takvom motivu, mada ja nisam misljenja da on to radi jer puca na neke pozicije i korist
To je neoprostivo, neshvatljivo, a tako je proslo ispod radara kako javnosti, tako i vecine forumasa.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma to je to, nema se tu šta više topla voda izmišljati. Goni sve isto, samo istureniji i slobodniji bekovi i to je to.Maestro je napisao/la: ↑05 sep 2021, 19:06Zasto mjenjati jedinu formaciju koja funkcionise koliko toliko? Imas tri stopera koja igraju solidno zajedno. Nemas krila svakako tako da igra s krilima pada u vodu. Rade ulazi za Amira i to ce ta ofanzivnija varijanta biti. S tim da ce bekovi sada imati vise prostora prema naprijed.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- JohnCleese
- Kontakt:
Standardna trojka nazad, bocni koji budu spremni, zadnji vezni Pjanić, onda dva dvosmjerna veznjaka Cimirot i Krunic i naprijed dvojac Dzeko- Demirovic
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
A sta je razlog pa Kazahstan ode u Finsku sa drugom ekipom.? Je li to otkriveno?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Kolasinac i Susic da drze sirinu u posjedu?JohnCleese je napisao/la: ↑05 sep 2021, 19:29Standardna trojka nazad, bocni koji budu spremni, zadnji vezni Pjanić, onda dva dvosmjerna veznjaka Cimirot i Krunic i naprijed dvojac Dzeko- Demirovic
Onog mucka sto puca u Zenici iz rafala niko ne spominje i sto hoce da boksuje sa selektorima
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAZIN, jasmin10 i 38 gostiju.