Pa kao što neko reče kad su već nabili cijene (prije svega Bent) logično da će i Ajax pokušati uzeti što više.Suarez je majstor za Benta ali...Sasha L.F.C. je napisao/la:Neznam ja bas nesto mislim da hoce posto vide i oni da nam fali jos 1 napadac, da Torres nemoze sve sam, ali ako mu digni cenu onda i netreba da dodje neka se okrenu nekom drugom napadacu po meni za Suareza je sve preko 20M previse.reds je napisao/la:Ja ne vjerujem da će Suarez uopšte doći,slično je bilo sa Eliom (čak i gore).Sasha L.F.C. je napisao/la:Najbolje je kad je Torres posle 1 gola dao loptu Stearman-u a prethodno se pokaciliSto se tice Suareza njega sam ocekivao da ce potpisati juce i da ce debitovati danas takav mi bio osecaj ocigledno pogresan ali ipak se nadam da ce on biti za sledeci mec prisutan.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
FK Pjetlovi
Pa A.Vila je za Benta dala 21,5M eura,a svako zna ko je Bent,dobar napadac,dokazan u jakoj ligi ali sigurno ne svjetska klasa,dok su Suarezove realne mogucnosti jos neutvrdjene,u reprezentaciji Urugvaja i u dresu Ajaxa je pokazao veliku klasu,i ko zna,mozda bi u Liverpoolu pokazao da je jedan od najboljih napadaca svijeta,tako da je smijesno reci da je sve preko 20M za Suareza previse.po meni za Suareza je sve preko 20M previse.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ja bi se zadovoljio Downingom i Suarezom i to je to
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Da ali Ajax nije u poziciju da previse ceka da neko kupi Suareza za velike pare zato sto on hoce da ide i ugovorom je vezan na 2 god. ja mislim da ako on neode sad otice na leto 100%Pa kao što neko reče kad su već nabili cijene (prije svega Bent) logično da će i Ajax pokušati uzeti što više.Suarez je majstor za Benta ali...
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Bent je odlican igrac, to dokazuje u ovim trenucima. Dok ga vi kritikujete covjek pogadja u svojoj
prvoj utakmici za Villu. Bas zbog toga sto se je dokazao u Engleskoj vrijedi te pare, Suarez je tek novi
i takodjer mislim da je sve preko 20 miliona puno.
Ovaj Young je odlican igrac, cim ima sa kim saradjivati pokazuje svoj kvalitet.
prvoj utakmici za Villu. Bas zbog toga sto se je dokazao u Engleskoj vrijedi te pare, Suarez je tek novi

- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Pa dobro ali nemozes dati preko 25 ili 30M za fudbalera koji dolazi iz Holandije,Portugala pa i francuske zato sto je lako zabijati golove Herenvenu,Utrehtu,Coimbri itd, da on dolazi iz jacih liga onda bi bilo ok ovako ne.Dylan Dog je napisao/la:Pa A.Vila je za Benta dala 21,5M eura,a svako zna ko je Bent,dobar napadac,dokazan u jakoj ligi ali sigurno ne svjetska klasa,dok su Suarezove realne mogucnosti jos neutvrdjene,u reprezentaciji Urugvaja i u dresu Ajaxa je pokazao veliku klasu,i ko zna,mozda bi u Liverpoolu pokazao da je jedan od najboljih napadaca svijeta,tako da je smijesno reci da je sve preko 20M za Suareza previse.po meni za Suareza je sve preko 20M previse.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
- lfc_always
- Kontakt:
U potpunosti bih se složio sa tobom Bent opet dokazuje svoju kvalitetu, odlično igra.U svome debiju za novu momčad je pogodio i stvarno respekt za ovo.Što se tiče Suareza i on je također već dokazana klasa, svoje savršenstvo odavno pokazuje u Eredevisie i u repki Urugvaja.I bio bi odlično pojačanje za nas.OTNYS_YNWA je napisao/la:Bent je odlican igrac, to dokazuje u ovim trenucima. Dok ga vi kritikujete covjek pogadja u svojoj
Young ove sezone oscilira, jedan meč odigra dobro dok se drugi meč ni ne vidi.Ipak nije moj ljubimac.

SOS Member 6642!
"When you hear the noise of the Bill Shankly boys,
We'll be coming down the road"
We're with you 100% Kenny. You'll never walk alone LFC! ♥
"When you hear the noise of the Bill Shankly boys,
We'll be coming down the road"
We're with you 100% Kenny. You'll never walk alone LFC! ♥
Younga treba dovesti sto prije jer ako mi to ne ucinimo man utd ili chelsea sigurno hoce 

LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Onda necemo dovoditi Suareza. Jer ako nekim cudom dodju oboica onda nema mjesta za Gerrarda/Meirelesa.anfield je napisao/la:Younga treba dovesti sto prije jer ako mi to ne ucinimo man utd ili chelsea sigurno hoce
Ni jedan od ove dvojice ne zasluzuje da se nadje na klupi.
Gerrard, naravno, kao ikona kluba / Meireles kao nas najbolji igrac ove sezone. Jedino da sa oboicom pocnemo
u prvoj postavi iako tada pocinjemo bez destruktivca sto je nemoguce.

Slazem se ja da je razlika velika sto Bent postize golove u Engleskoj a ovaj u Holandiji,ali poenta je da za Benta svi znaju sta i koliko moze,to je dosta ali ipak ne vrhunska klasa,dok Suarez,za razliku od Benta,niko ne moze argumentovano tvrditi da on nije dobar koliko je dobar Torres ili VillaSasha L.F.C. je napisao/la:Pa dobro ali nemozes dati preko 25 ili 30M za fudbalera koji dolazi iz Holandije,Portugala pa i francuske zato sto je lako zabijati golove Herenvenu,Utrehtu,Coimbri itd, da on dolazi iz jacih liga onda bi bilo ok ovako ne.Dylan Dog je napisao/la:Pa A.Vila je za Benta dala 21,5M eura,a svako zna ko je Bent,dobar napadac,dokazan u jakoj ligi ali sigurno ne svjetska klasa,dok su Suarezove realne mogucnosti jos neutvrdjene,u reprezentaciji Urugvaja i u dresu Ajaxa je pokazao veliku klasu,i ko zna,mozda bi u Liverpoolu pokazao da je jedan od najboljih napadaca svijeta,tako da je smijesno reci da je sve preko 20M za Suareza previse.po meni za Suareza je sve preko 20M previse.

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Pričajte vi šta hoćete za mene je Suarez za klasu iznad Benta.
Ja bih radije Younga nego Suareza,ipak nam je potrebnije krilo nego napadač.

Ja bih radije Younga nego Suareza,ipak nam je potrebnije krilo nego napadač.
FK Pjetlovi
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Naravno velika je verovatnoca da ce Suarez biti poput Torresa,Ville itd, ali opet se nemogu dati velike pare Holandija ga koci dok za Benta se zna igra vec mnogo god. u Engleskoj i nije nimalo naivan napadac po meni veoma kvalitetan, svi znaju njegove mogucnosti kao sto si i rekao ali neko nece naprimer da razmislja dali ce se Suarez uklopiti kao stranac na nov tip igre ili ne pa je verovatno zato Bent toliko i placen mada je on previse placen ali dobro zadnjih godina se nemoze utvrditi tacna cena igraca a to je najvise krivica City-ja i Real-a pa i Barce posto nude ogromne svote za bilo kog igraca, i onda dodje naprimer da jedan obican fudbaler vredi 15MSlazem se ja da je razlika velika sto Bent postize golove u Engleskoj a ovaj u Holandiji,ali poenta je da za Benta svi znaju sta i koliko moze,to je dosta ali ipak ne vrhunska klasa,dok Suarez,za razliku od Benta,niko ne moze argumentovano tvrditi da on nije dobar koliko je dobar Torres ili Villa

Zadnja izmjena: Sasha L.F.C., dana/u 22 jan 2011, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
- The DocTOR!!
- Kontakt:
Jako vazna pobeda,po meni zasluzena. Meireles sjajaj,kao i Torres koji se vraca u formu
Maxi slab...kad bi dosao Suarez bili bi daleko opasniji po levoj strani
Idemo dalje YNWA
Kenny Dalglish insists the opportunity to manage Liverpool for a second time was the best job offer of his entire career.
The Reds legend was installed to the Anfield helm a fortnight ago, almost 20 years after his first stint in charge came to an end.
Dalglish admits there was no hesitation in his decision to accept the invitation to return to the hot seat and claims he is enjoying the experience even more than he did first time around.
"It is the best job I have ever been offered, so that will do me," he said. "It is very seldom you get offered a job and are fortunate enough to have most things in place. For me, coming in here was the best offer I have had in my life and I was not going to turn that down. There are problems that need to be solved, but I would not be here if there were not any problems.
"Why is it the best job? Because it is Liverpool. The first time was brilliant but this time it is even better. I was only a baby when I was in charge last time, whereas now I am a granddad, so I was running out of time.
"It was the best offer I could ever have had. It's different players, a different era, a different age. I knew the players at Liverpool when I first got the job and while I knew some of the players here, you don't really get to know them until you start working with them. It's the best offer I could have got."
Dalglish will aim to secure the first win of his second reign against Wolverhampton Wanderers today - and he is in no doubt Liverpool's away form must improve.
He added: "Our away record isn't acceptable, but they did win at Bolton so they are capable. They've just got to do it more often.
"There will be a psychological element to it but everybody's got to overcome that and we will do our best to help them through it."

Kenny Dalglish insists the opportunity to manage Liverpool for a second time was the best job offer of his entire career.
The Reds legend was installed to the Anfield helm a fortnight ago, almost 20 years after his first stint in charge came to an end.
Dalglish admits there was no hesitation in his decision to accept the invitation to return to the hot seat and claims he is enjoying the experience even more than he did first time around.
"It is the best job I have ever been offered, so that will do me," he said. "It is very seldom you get offered a job and are fortunate enough to have most things in place. For me, coming in here was the best offer I have had in my life and I was not going to turn that down. There are problems that need to be solved, but I would not be here if there were not any problems.
"Why is it the best job? Because it is Liverpool. The first time was brilliant but this time it is even better. I was only a baby when I was in charge last time, whereas now I am a granddad, so I was running out of time.
"It was the best offer I could ever have had. It's different players, a different era, a different age. I knew the players at Liverpool when I first got the job and while I knew some of the players here, you don't really get to know them until you start working with them. It's the best offer I could have got."
Dalglish will aim to secure the first win of his second reign against Wolverhampton Wanderers today - and he is in no doubt Liverpool's away form must improve.
He added: "Our away record isn't acceptable, but they did win at Bolton so they are capable. They've just got to do it more often.
"There will be a psychological element to it but everybody's got to overcome that and we will do our best to help them through it."
YOU'LL NEVER WALK ALONE!!
bice nesto od transfera Suareza pa ocekujem debi protiv Fulhama 

LIVERPOOL YNWA
vec nakon 3 utakmice vidi se da se kenny vratio. igra za klasu bolja od one kod roya i rezultat odma dolazi. danas su svi bili dobri torres i meireles najbolji al najvaznije je da niko nije razocarao.
neko se zalio sto torres ne dodaje maxiju pa ne bi mu ni ja dodao kad se sjetim sta je sve isfulao ove sezone. torres se vraca u formu jos je malo ostalo da mu se frizura vrati na staro i onda su svi gotovi
neko se zalio sto torres ne dodaje maxiju pa ne bi mu ni ja dodao kad se sjetim sta je sve isfulao ove sezone. torres se vraca u formu jos je malo ostalo da mu se frizura vrati na staro i onda su svi gotovi

Zadnja izmjena: fera, dana/u 22 jan 2011, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
You are someone else I am still right here
Vidiš @fera uvijek obratno u odnosu na naša očekivanja !fera je napisao/la:vec nakon 3 utakmice vidi se da se kenny vratio. igra za klasu bolja od one kod roya i rezultat odma dolazi. danas su svi bili dobri torres i meireles najbolji al najvaznije je da niko nije razocarao.

Predviđam poraz na Anfiledu protiv Fulhama !

FK Pjetlovi
ja sam ti rekao da cu im ispehiratireds je napisao/la:Vidiš @fera uvijek obratno u odnosu na naša očekivanja !fera je napisao/la:vec nakon 3 utakmice vidi se da se kenny vratio. igra za klasu bolja od one kod roya i rezultat odma dolazi. danas su svi bili dobri torres i meireles najbolji al najvaznije je da niko nije razocarao.![]()
Predviđam poraz na Anfiledu protiv Fulhama !

ma razbice nas fulham realno jaci u svim segmenitma od nas posebno na lijevom krilu. eto jos cu i na dan utakmice ovo ponoviti

You are someone else I am still right here
Eno Dempsey se raspuco opasno,mogao bi zajedno sa Duffom ili Murphyem napraviti velike probleme.S druge strane Hangeland dominira u odbrani.fera je napisao/la:ja sam ti rekao da cu im ispehiratireds je napisao/la:Vidiš @fera uvijek obratno u odnosu na naša očekivanja !fera je napisao/la:vec nakon 3 utakmice vidi se da se kenny vratio. igra za klasu bolja od one kod roya i rezultat odma dolazi. danas su svi bili dobri torres i meireles najbolji al najvaznije je da niko nije razocarao.![]()
Predviđam poraz na Anfiledu protiv Fulhama !![]()
ma razbice nas fulham realno jaci u svim segmenitma od nas posebno na lijevom krilu. eto jos cu i na dan utakmice ovo ponoviti

Nemamo nikakve šanse protiv moćnog Fulhama !
FK Pjetlovi
"Dalglish je jako dobar izbor Liverpoola"
Španski trener Rafael Benitez odbija sugestiju da je svom nasljedniku na klupi Liverpoola Royu Hodgsonu ostavio ''osrednju ekipu''.
Hodgson je prošlog ljeta stigao na klupu Liverpoola, čija uprava nije bila zadovoljna rezultatima kluba u posljednjoj, šestoj sezoni španskog stratega u slavnom klubu s Anfielda.
No, ni Hodgson nije bio uspješan, pa je nedavno umjesto njega za menadžera do kraja sezone postavljen Škot Kenny Dalglish, koji je kao igrača i trenerska legenda kluba figurirao kao kandidat za mjesto trenera i prošlog ljeta.
"Istina je da smo imali i neke greške u procjeni kod dovođenja pojačanja. Možda bi doveli i dobrog igrača koji se nije uspio prilagoditi. No, većinom su to bile dobre odluke. Pogledajte samo igrače koji su trenutno u sastavu, Pepe Reina, Glen Johnson, Martin Škrtel, Daniel Agger, Fabio Aurelio, Lucas Leiva, Fernando Torres, Maxi Rodriquez, Dirk Kuyt, pa to je odlična ekipa", kaže Benitez, koji je nakon odlaska iz Liverpoola prihvatio ponudu talijanskog i evropskog prvaka Intera, ali je i u tom klubu dobio otkaz zbog loših rezultata. Brazilac Leonardo, koji ga je naslijedio, dobio je pet uzastopnih utakmica u svim takmičenjima nakon inauguracije, a četiri u prvenstvu.
Benitez smatra da je postavljenje Kennyja Dalglisha bio dobar potez vrhuške Liverpoola.
"Liverpool ima dobru ekipu, nije bio problem u tome što se tiče njihovih nastupa ove sezone, već u mentalitetu. Kenny to može promijeniti, nadam se da i hoće. Njemu su poznate klupske strukture, zna kako dišu navijači i što očekuju. Držim da je njegovo dovođenje bio odličan potez."
Španski trener Rafael Benitez odbija sugestiju da je svom nasljedniku na klupi Liverpoola Royu Hodgsonu ostavio ''osrednju ekipu''.
Hodgson je prošlog ljeta stigao na klupu Liverpoola, čija uprava nije bila zadovoljna rezultatima kluba u posljednjoj, šestoj sezoni španskog stratega u slavnom klubu s Anfielda.
No, ni Hodgson nije bio uspješan, pa je nedavno umjesto njega za menadžera do kraja sezone postavljen Škot Kenny Dalglish, koji je kao igrača i trenerska legenda kluba figurirao kao kandidat za mjesto trenera i prošlog ljeta.
"Istina je da smo imali i neke greške u procjeni kod dovođenja pojačanja. Možda bi doveli i dobrog igrača koji se nije uspio prilagoditi. No, većinom su to bile dobre odluke. Pogledajte samo igrače koji su trenutno u sastavu, Pepe Reina, Glen Johnson, Martin Škrtel, Daniel Agger, Fabio Aurelio, Lucas Leiva, Fernando Torres, Maxi Rodriquez, Dirk Kuyt, pa to je odlična ekipa", kaže Benitez, koji je nakon odlaska iz Liverpoola prihvatio ponudu talijanskog i evropskog prvaka Intera, ali je i u tom klubu dobio otkaz zbog loših rezultata. Brazilac Leonardo, koji ga je naslijedio, dobio je pet uzastopnih utakmica u svim takmičenjima nakon inauguracije, a četiri u prvenstvu.
Benitez smatra da je postavljenje Kennyja Dalglisha bio dobar potez vrhuške Liverpoola.
"Liverpool ima dobru ekipu, nije bio problem u tome što se tiče njihovih nastupa ove sezone, već u mentalitetu. Kenny to može promijeniti, nadam se da i hoće. Njemu su poznate klupske strukture, zna kako dišu navijači i što očekuju. Držim da je njegovo dovođenje bio odličan potez."
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.