NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

FliX
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la FliX » 05 sep 2021, 19:43

Skocibusicu turcine napusi se qurcine. Otjero si Cicka, eto ti ga Kolic zakrha do kraja.. ti njega a on tebe. Proslo je vrijeme Renica i Mujkica.. sad kad se nadigne nekom oficiru klapna Kolicu. Treba tom Kolicu naci zamjenu a on da bude onako usput.. Kad odemo u federalku ostavit ga nek igra za Fortunu, tetovski Borac ili gdje hoce..

ljevak
Kontakt:

Post Postao/la ljevak » 05 sep 2021, 19:55

Celicni je napisao/la:
05 sep 2021, 19:00
Ma abd da odemo sto prije iz ovih kukuruz liga barem do 1. Federalne.
Tu ima makar kako tako delegat, gleda se suđenje, SIPA im uleti ponekad.Tu se kolko tolko popravilo suđenje, vec ima pod prismotrom par sudija kako vidim.
Brate moj vjeruj da je u 1. federalnoj najgora situacija.

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 05 sep 2021, 20:04

FliX je napisao/la:
05 sep 2021, 19:43
Skocibusicu turcine napusi se qurcine. Otjero si Cicka, eto ti ga Kolic zakrha do kraja.. ti njega a on tebe. Proslo je vrijeme Renica i Mujkica.. sad kad se nadigne nekom oficiru klapna Kolicu. Treba tom Kolicu naci zamjenu a on da bude onako usput.. Kad odemo u federalku ostavit ga nek igra za Fortunu, tetovski Borac ili gdje hoce..
Neato kontam zar nije Aladin poceo kao napadac? Moze se prekomandovat po potrebi jer Mahmotovic ne moze sam to se vidi
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 05 sep 2021, 20:08

Stream odličan za svaku pohvalu,Čelik slab za nešto više! Realno po bod. Nema čvrstine,jače ulazit u startove,više se kretat više presinga i možeš se nadat pobjedi,ovako kao danas realno po bod! 3 penala su nama sudzena al su i bila i tu se nema šta sudijama reci. Dok je Skočibušiča i debelog Šehiča ne nadam se previše napretku u igri.Sve opasno po nas išlo je preko naše desne strane,pa čak i zadnji napad i penal! Ostalo dobro,Robija na nivou i idemo dalje.
::::SAMO ČELIK::::

celik1945tv
Kontakt:

Post Postao/la celik1945tv » 05 sep 2021, 20:26

Nek mi objasni neko stručan...
Zadnja izmjena: celik1945tv, dana/u 05 sep 2021, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
45-ta vrijeme je heroja, rodila se ljubav- Čelik Zenica.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 05 sep 2021, 21:11

celik1945tv je napisao/la:
05 sep 2021, 20:26
Nek mi objasni neko stručan...

Zbog povrede igru napušta Muslić koji je štoper, a Pavle doktor najveći na svijetu ubacuje Subotića (Prednji vezni) na poziciji štopera. Momak naravno jer nikad u životu nije igrao na toj poziciji pravi dvije greške koje su nas na kraju i koštale penala. A na klupi ima dva odbrambena igrača juniora...

A za Čička, nek ga je otjero babin pulen. Samo kako babo kaže. Nezadovoljan jer je igrao po 70 minuta svaku utakmicu, zadnjih 10 utakmica. A u tih 10 utakmica 0 golova.
Dobro. Sad ces da zavisis od jednog oficira iz Bilece, vezano za Kolica. Da barem hoce izbacit raspored kad mora ici na strazu :rol: Jedina dobra stvar, moze sebi ocistit kartone kad zna da mora ici na gadjanje :D ...

limvolikce1945
Kontakt:

Post Postao/la limvolikce1945 » 05 sep 2021, 21:52

Ova ekipa sa trenerom jednostavno mora naučiti kako pobjeđivati ovakve ljigave tekme.

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 05 sep 2021, 22:25

limvolikce1945 je napisao/la:
05 sep 2021, 21:52
Ova ekipa sa trenerom jednostavno mora naučiti kako pobjeđivati ovakve ljigave tekme.
Naučiti će, treba im iskustva ali im se nema šta prigovoriti. Danas u Maglaju uz ovakvo suđenje i mnogi premijerligaši ne bi pobjedili. Valjda će se i taj Isaković oporaviti više. Jedina stvar što zamjeram Pavletu jeste što je stvarno preveliki ziheraš i što slabo daje priliku mlađima. Svaka čast i Mahmutu ali nije više za 90 minuta dobro nema Besima ali što ne probati s malim Mašićem što je izašao iz juniora.

Nadam se da ste svjesni šta nas sve čeka i na terenu o ovim godinama oporavka. Ove sudije svojim neznanjem unose ogromnu nervozu. Realno svi nas mrze u ovim našim krajevima jer im je Zenica godinama komplekse nabijala i svi će ići da nas sada jebu kad mogu. Samo podrškom, pjesmom i aplauzima možemo se boriti protiv toga. Težak je dres Čelika ovih dana, a na nama je da pomognemo ovim momcima da ga nose.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 05 sep 2021, 23:00

I u ovakvoj jednoj utakmici su momci pokazali da se mogu nositi sa ovakvim ekipama.

Jedno iskustvo koje ce ih ojacati. Samo moramo biti jos mudriji.
Celik!3,2,2.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 05 sep 2021, 23:01

Ma kakav Pavle dođe malo jača ekipa od ostalih usere se, izvlači se na starije igrače.I da sve utakmice pobjedimo do kraja sezone za mene je on nikakav trener i tacka.A to sto neko kaze on je preuzeo kad niko nije htio,to objesi za k.urac, nije on dobio ponudu ostalih klubova pa da odbije radi Čelika, nego sto on nema CV, i sto je vec bio u Čeliku, a i mi nemamo lovine.Da je njega zvao Rudar Kakanj on bi prihvatio, isto kao Čičak, samo zato sto je liga iznad.Tako fudbal u svijetu funkcionise.Kakva ljubav kakvi bakrači.Samo mi navijači radimo sve ovo iz ljubavi a oni svi gledaju Čelik kao usputnu stanicu ili odskočnu dasku sto.ne osporavam.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 05 sep 2021, 23:05

Celicni je napisao/la:
05 sep 2021, 23:01
Ma kakav Pavle dođe malo jača ekipa od ostalih usere se, izvlači se na starije igrače.I da sve utakmice pobjedimo do kraja sezone za mene je on nikakav trener i tacka.A to sto neko kaze on je preuzeo kad niko nije htio,to objesi za k.urac, nije on dobio ponudu ostalih klubova pa da odbije radi Čelika, nego sto on nema CV, i sto je vec bio u Čeliku, a i mi nemamo lovine.Da je njega zvao Rudar Kakanj on bi prihvatio, isto kao Čičak, samo zato sto je liga iznad.Tako fudbal u svijetu funkcionise.Kakva ljubav kakvi bakrači.Samo mi navijači radimo sve ovo iz ljubavi a oni svi gledaju Čelik kao usputnu stanicu ili odskočnu dasku sto.ne osporavam.
Nije istina, makar za Skocibusica i ako vam se ne svidja nek ga zamjene sa Hukicem
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 05 sep 2021, 23:14

Ma da je Kolic bio ljudi to je 11 na 11 i zavrsilo bi 0:2 ovako Mahmutu svaka cast za sve sto je ostao kad je najteze nikad mu necu zaboraviti ali i on zna vjerovatno da je igrac manje i da nemamo uopste napad. Bolje da je junior igrao bilo koji jer barem moze trcati. Ovako cijeli mec igras 11 vs 10..sve pada u vodu kada ne mozes izvesti presing barem 5 minuta, treba dovesti jos jednog napadaca iz Fortune ili Borca neka ga na klupi ovako kad nema nikog, valjda se i taj Isakovic vise oporavi.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 05 sep 2021, 23:42

Ma što će nam tuđi kad imamo svoje juniore. Guraj ih kad ćemo ih trpiti ako nećemo sad. Očigledno je da će nam na ovakvim utakmicama i terenima biti poprilično teško ali opet vjerujem u momke i Pavleta da će uz normalno suđenje i ovakve utakmice dobijati.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 06 sep 2021, 01:26

avenija je napisao/la:
05 sep 2021, 23:14
Ma da je Kolic bio ljudi to je 11 na 11 i zavrsilo bi 0:2 ovako Mahmutu svaka cast za sve sto je ostao kad je najteze nikad mu necu zaboraviti ali i on zna vjerovatno da je igrac manje i da nemamo uopste napad. Bolje da je junior igrao bilo koji jer barem moze trcati. Ovako cijeli mec igras 11 vs 10..sve pada u vodu kada ne mozes izvesti presing barem 5 minuta, treba dovesti jos jednog napadaca iz Fortune ili Borca neka ga na klupi ovako kad nema nikog, valjda se i taj Isakovic vise oporavi.
Pa bil ti doso iz navedeni klubova biti rezerva nekome ko ne dolazi na treninge i cekat priliku kad taj sem treninga ne moze ni na utakmicu, puca strazu? :lol:

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 06 sep 2021, 03:10

Ma sta se brinete za sudjenje ,mi kad odlucimo uci u FL nema tog kluba ,nema tog stadiona i nema tih sudija koji mogu bit prepreka i tada ce se lagano uci.Treba bit prvi da privuces navijace,sponzore i otjeras neprijatelje kluba of kluba a ne mora se uci.
Nemam zamjerki igracima nista oni se bore svaka im cast,sto se tice trenera ma neka Skocibusica u ovoj ligi a za dalje ne moze. Nemas ti izbora i da mjenjas koga kojeg zenicanina Hukic il Omer Kopic il Vito Paskalj il Duvnjak I nemas vise nikog.
I ja bi Masica guro lagano davo bi minutazu vecu i on bi mogo bit nas napadac prvi u FL akobogda i treba dovodit igrace iz Borca ,Fortune i Nemile i to su zenicka djeca a posle iz Kantona dovodit.

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 06 sep 2021, 09:22

Ja samo znam da se niz pozitvnih rezultata nastavio 3 utakmice bez poraza, sljedeca BP uz publiku, sa Isakovicem i Kolicem, dug se smanjuje i rastemo iz dana u dan.
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 06 sep 2021, 11:05

FliX je napisao/la:
06 sep 2021, 01:26
avenija je napisao/la:
05 sep 2021, 23:14
Pa bil ti doso iz navedeni klubova biti rezerva nekome ko ne dolazi na treninge i cekat priliku kad taj sem treninga ne moze ni na utakmicu, puca strazu? :lol:
Vjeruj da bi ljudi dosli. 50% ekipe negdje radi,i bavi se fudbalom sto je i logicno za ovaj rang. Jer 99%ekipe sutra da udjes u federalju nece biti tu, ostaje im tsj drugi posao.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

sehic96
Kontakt:

Post Postao/la sehic96 » 06 sep 2021, 13:14

almir2018 je napisao/la:
05 sep 2021, 19:37
Celicni je napisao/la:
05 sep 2021, 19:00
Ma abd da odemo sto prije iz ovih kukuruz liga barem do 1. Federalne.
Tu ima makar kako tako delegat, gleda se suđenje, SIPA im uleti ponekad.Tu se kolko tolko popravilo suđenje, vec ima pod prismotrom par sudija kako vidim.
U 1 ligi Fbih ti je gore drug 100% znam o cemu pricam i u ovoj ligi ima svasta posebno to ce biti u na proljece prodavanje tekmi,sudije da odrade posao itd... ali i u ligi federacije ti je haous pogledaj danasnju tekmu Gosk-Jedinstvo kako sudije odradise da pobijedi Gosk jer ipak Mamic je bio na tribinama ;)
O čemu pričaš? Jesil gledo utakmicu Gošk-Jedinstvo? Izgleda da nisi. Pričaš u prazno. 1. Federalna jest zahebana i ako ne "poklapaš" sa sudijama (jer to 90% ekipa radi bar u 4-5 utakmica po sezoni) dosta je teže ali nije nemoguće.
Za Čelik i Zenicu, za crno i crveno...

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 06 sep 2021, 13:22

Federalna liga i suđenje je dosta bolje nego prije par godina, mi kad uđemo u federalnu vjerujte svi ce nas gurat da udjemo u Premijer ligu. Jer sada ko god uđe u Premijer ligu ima godinu dana vremena da stadion ima reflektore, a to su velike investicije, zato ove godine niko nije jasno ni precizirao da želi u Premijer ligu. Da je nama doci do Federalke ne sekiram se ja za ulazak u Premijer ligu
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 06 sep 2021, 14:12

Sudija je dopustio Moševcu da nas zgaze jucer, znali su ko je najbolji i onaj zučo ga je tri puta jako skrsio i Salkic je morao izaci iz igre. Agresivno i seljacki su udarali svih 90 minuta, Krivaja, Unis, Stupčanica i ovo ostalo do sada korektno od svih. Pamti Moševac i ogadit im nogomet od batina na proljece u Zenici kada dodju. Sa gospodom gospodski sa stokom seljački.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.