Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
Nadam se onda Miri umjesto Sušića.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Konacno da savez odradi dobru stvar, ovo je usteda 30-40 KM...Za cenera gledati Dzeku i Pjanketa nije lose
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
I onda se ljutiš kad ti kažu da si Vicin pušiqurac

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Za antigentest i za kantu kreca se lik proda. Vicina pudlica.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- NerminFatic
- Kontakt:
Strasno ako nam Cipelic bude desni bek. Meni se zeludac skupi kad ga vidim kako trci ko muha bez glave.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sad kad je i Sušić definitivno otpao, idemo se igrati prognoza...
Šehić; Stevanović (jer ne mogu zamisliti Cipetića
), Hadžikadunić, Ahmedhodžić, Saničanin, Kolašinac; Pjanić, Cimirot, Krunić; Džeko i Demirović.
Šehić; Stevanović (jer ne mogu zamisliti Cipetića

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Petev doktore poziva.

Zaјebali levata i za to poluvrijeme

Koliko li ga je kapara koštao ali ćorak, klupa đuturumu u Mariboru vrhunac karijere

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Jbg, zato nam i jeste ovako, nema napretka u ovoj drzavi sa takvim razmisljanjem.
Da, a ima napretka tako što ćemo udovoljavat nezajažljivim, destruktivnim apetitima ljudi koji mrze svako slovo u imenu Bosna i Hercegovina.
Koju ćemo zastavu nosit na utakmicama je naša stvar, sve dok ta zastava nije zakonom zabranjena i manite se te udbaške demagogije.
Sramotno je da smo došli u situaciju, da nam zabranjuju zastavu ispod koje su ljudi vodili pravednu borbu i ginuli za svoju slobodu.
Ili može i ovako, neka Srbi ne ističu zastavu ispod koje su mene bombardovali 4 godine, jel u redu?
Uopšte nije bitna interpretacija i je li to dobro ili loše, to se ne može i ne smije zabranjivat.
Koju ćemo zastavu nosit na utakmicama je naša stvar, sve dok ta zastava nije zakonom zabranjena i manite se te udbaške demagogije.
Sramotno je da smo došli u situaciju, da nam zabranjuju zastavu ispod koje su ljudi vodili pravednu borbu i ginuli za svoju slobodu.
Ili može i ovako, neka Srbi ne ističu zastavu ispod koje su mene bombardovali 4 godine, jel u redu?
Uopšte nije bitna interpretacija i je li to dobro ili loše, to se ne može i ne smije zabranjivat.
To su to to ugovori ja ne to to tonontotno 

.
Zadnja izmjena: TheChief, dana/u 07 sep 2021, 05:14, ukupno mijenjano 1 put.
Šteta za Sušića, nema momak sreće. Gurni Ivaylo Miroslava rađe nego onog panja.
- Beduin
- Kontakt:
Savez kaze da je zabranu rekvizita i obiljezja na utakmici protiv Kazahstana donjeo Krizni stab Ministarstva zdravstva ZDK, a danas predsjednik Kriznog staba ZDK kaze da je to odluka Kriznog staba Federacije i da oni kao kanton su samo usvojili kao i ostali i da nemaju tu moc mijenjati. I jos kaze kako to nema logike, ali eto nije do njih.
Pa valjda je Savez trebao to istraziti, provjeriti, zahtjevati razlog takve odluke i onda upoznati javnost, umjesto skidanja odgovornosti sa sebe. Ali naravno da je svima jasno, njima gode ovakve odluke, i vjerujem da necemo ni imati prave odgovore jer vec prekosutra ce se sve togurnuti pod tepih, kao i uvijek. A mi ovce pa ovce.
I zar krizni stabovi u kantonima nemaju dozvolu (odrijesene ruke) da donose odluke spram procjene i epidemioloske situacije u kantonima? Pa su tako dozvolili Sirokom na pocetku sezone da igraju pred publikom, a u drugim kantonima zabranili pa se onda napravio pritisak i na ostatak Federacije da dozvole, gdje je opet procenat ispunjenosti tribine zavisio od kantona do kantona?
Pa valjda je Savez trebao to istraziti, provjeriti, zahtjevati razlog takve odluke i onda upoznati javnost, umjesto skidanja odgovornosti sa sebe. Ali naravno da je svima jasno, njima gode ovakve odluke, i vjerujem da necemo ni imati prave odgovore jer vec prekosutra ce se sve togurnuti pod tepih, kao i uvijek. A mi ovce pa ovce.
I zar krizni stabovi u kantonima nemaju dozvolu (odrijesene ruke) da donose odluke spram procjene i epidemioloske situacije u kantonima? Pa su tako dozvolili Sirokom na pocetku sezone da igraju pred publikom, a u drugim kantonima zabranili pa se onda napravio pritisak i na ostatak Federacije da dozvole, gdje je opet procenat ispunjenosti tribine zavisio od kantona do kantona?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Sheyi i 16 gostiju.