Njima je lako. Oni imaju rezervne domovine. Kao i ovi dijasporci sa foruma. Mi prave patriote smo uvijek uz reprezentaciju.avenija je napisao/la: ↑06 sep 2021, 15:41Tuzno je vidjeti da ce i Bosnjaci nakon Srba i Hrvata navijati kontra svoje reprezentacije barem ovi sa foruma ali boze moj ako su tu Dzeko i reprezentacija zasluzili onda ok ali ja licno ne mogu nikada navijati za Kazahstan kao dijasporci sa foruma, Barbarez, Asmir itd.
Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
A i jadan Skoric nema kada vremena od cijelog bacanje na Wandu Naru.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Seha?

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Pa niko ne osporava Dzeku kao igraca. Svaka mu cast na svemu! Ali je klasicni bosanski uhljeb,koji da bi kupio zgradu sipada spremam je sutiti na kriminal, pa sestru zapsolitit u ministarstvo kao uhljeba, onda gurat svoje prijatelje po repki Adilovic cist primjer. I za sta sve to?? Malo mu 100miliona u karijeri, hoce 200. Moras reci javno Ne ovome svemu ako zelis da ti djeca zive, rade u Bosni. I nije to samo Dzeko, Seha je isti, pola repke je isto,za sitne sicare prodaju ovo malo navijaca.avenija je napisao/la: ↑06 sep 2021, 15:41Tuzno je vidjeti da ce i Bosnjaci nakon Srba i Hrvata navijati kontra svoje reprezentacije barem ovi sa foruma ali boze moj ako su tu Dzeko i reprezentacija zasluzili onda ok ali ja licno ne mogu nikada navijati za Kazahstan kao dijasporci sa foruma, Barbarez, Asmir itd.
Max Allegri
-
- Kontakt:

Zadnja izmjena: successminator, dana/u 14 mar 2024, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.
Nažalost si u pravu. Džeko ko napadač neprevaziđen na ovim prostorima, na prvu i pristojan momak, al izgleda karakter - mali iz Buća CityMig_Mig je napisao/la: ↑06 sep 2021, 15:52Pa niko ne osporava Dzeku kao igraca. Svaka mu cast na svemu! Ali je klasicni bosanski uhljeb,koji da bi kupio zgradu sipada spremam je sutiti na kriminal, pa sestru zapsolitit u ministarstvo kao uhljeba, onda gurat svoje prijatelje po repki Adilovic cist primjer. I za sta sve to?? Malo mu 100miliona u karijeri, hoce 200. Moras reci javno Ne ovome svemu ako zelis da ti djeca zive, rade u Bosni. I nije to samo Dzeko, Seha je isti, pola repke je isto,za sitne sicare prodaju ovo malo navijaca.avenija je napisao/la: ↑06 sep 2021, 15:41Tuzno je vidjeti da ce i Bosnjaci nakon Srba i Hrvata navijati kontra svoje reprezentacije barem ovi sa foruma ali boze moj ako su tu Dzeko i reprezentacija zasluzili onda ok ali ja licno ne mogu nikada navijati za Kazahstan kao dijasporci sa foruma, Barbarez, Asmir itd.
-
- Kontakt:
Pa otjerali smo Usanovica i bagru, doveli Osima a on doveo papeta. A znamo ko je otjerao papeta s parolama idi idi neznalice, i pricom kako gura menagerske igrače. Koje taj poštenjačina i znalac koji treba voditi reprezentaciju. Begovic, Barbarez ??
Ma hajte molim vas...
Ma hajte molim vas...
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 06 sep 2021, 16:00, ukupno mijenjano 1 put.
N1 postavio sliku repke sa pocetka utakmice sa Grbavice. @Avenija na haparatima.
VICOUT

VICOUT
@igrajlopte 🐦
Na celu saveza covjek kojem Bosna nije drzava, tj. njegova. I pored toga ima Bosniakena koji svojevoljno plate ulaznicu da pune dzep takvim ljudima.
Upali tv i podrzi, ako si vec za menadzersku repku.
Zenici svaka cast
Upali tv i podrzi, ako si vec za menadzersku repku.
Zenici svaka cast

Upravo tako 25 godina se vrte menadzeri oko reprezentacije i igraju njihovi igraci i kao sad cemo praviti dramu jer se ovo prije nije desavalo.bordobijeli je napisao/la: ↑06 sep 2021, 15:59Pa otjerali smo Usanovica i bagru, doveli Osima a on doveo papeta. A znamo ko je otjerao papeta s parolama idi idi neznalice, i pricom kako gura menagerske igrače. Koje taj poštenjačina i znalac koji treba voditi reprezentaciju. Begovic, Barbarez ??
Ma hajte molim vas...

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Pa ovo su ti ovdje sve dijasporska djeca sa Max 20 godina. Oni ne znaju da je 18 puta bilo gore od Usanovica i Barbareza do Susica i Ibricica da Dzeko ima cimera u Brazilu, Pjevača Hadzica, Tine Susica i cijele bratove agencije i sada se upalili radi 3 golmana na prijateljskoj utakmici.ANTIFA ! je napisao/la: ↑06 sep 2021, 16:05Upravo tako 25 godina se vrte menadzeri oko reprezentacije i igraju njihovi igraci i kao sad cemo praviti dramu jer se ovo prije nije desavalo.bordobijeli je napisao/la: ↑06 sep 2021, 15:59Pa otjerali smo Usanovica i bagru, doveli Osima a on doveo papeta. A znamo ko je otjerao papeta s parolama idi idi neznalice, i pricom kako gura menagerske igrače. Koje taj poštenjačina i znalac koji treba voditi reprezentaciju. Begovic, Barbarez ??
Ma hajte molim vas...
![]()
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nikad regularnija reprezentacija što se spiska i igrača tiče.
Mnogi silovito navijaju za poraze i neuspjehe.
Kao da ova ekipa ionako nije limitirana i deficitarna.
Ja ne sumnjam u pobjedu protiv Kazakhstana
Ja ne sumnjam u pobjedu protiv Kazakhstana

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Svi se od rata mjenjaju samo se emir pilav ne mjenja. Ne zelim promisliti sta je taj covjek ukrao para i kakvih stvari je sve uradio.
Max Allegri
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
- Kontakt:
A tko je doticni? Petev?DrFilgud je napisao/la: ↑06 sep 2021, 15:29Jel merak gledat kako se muslić...ovaj Bošnje fataju za vratove?PatriceKwedi je napisao/la: ↑06 sep 2021, 15:07Ovo je mogao napisati bilo tko bilo kad. Klix samo pokazao koliko je ozbiljan portal.
Ti ćeš im, naravno, podržat najvećeg dušmana![]()
🔹
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Upravo ovo. Menadžerskih igrača je uvijek bilo, od postanka reprezentacije pa do danas, i biće ih i u budućnosti. Pa sjetite se samo lakrdije od prošle godine kada je Bajević pozivao sve i svašta iz domaće lige recimo. Sušića, njegovog brata i agenciju ne treba ni spominjati. To je već milion puta ispričana priča. Ušanović i sve u vezi njega isto tako.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑06 sep 2021, 16:16Nikad regularnija reprezentacija što se spiska i igrača tiče.
Ja ne sumnjam u pobjedu protiv Kazakhstana![]()
Kod Peteva je to svedeno na minimum. Čovjek konstantno poziva ono najbolje što imamo. Pirić je svakako nebitan faktor. Kod Sušića menadžerski igrači igrali prvi sastav pa niko nije bojkotovao reprezentaciju i navijao protiv nje.
Mislim da nikad nismo imali korektnijeg selektora što se tiče poziva igračima nego sad i to je činjenica. Uz to još je i pokazao da zna posao.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- NerminFatic
- Kontakt:
I sta sad, kao narusena atmosfera, mogli bi izgubiti. E hebote atmosfera ako nas sjebe neka menadzerska prica o placanju nastupa u reprezentaciji za prijateljsku utakmicu. Pa toga ima svugdje, hebo to.
-
- Kontakt:
Husara vedri i oblaci u reprezentaciji. Avenija idemo li pravim putem?
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Husaric **** i smrdo teški, umislio sebi da je neka faca, futavac obični
O Vici i kompaniji, nema potrebe pricati vratili su nas 20 godina unazad.
Njemu zastava sa ljiljanima smeta, pa mamu yebem onu cetnicku!!!!!!!!!!!
O Vici i kompaniji, nema potrebe pricati vratili su nas 20 godina unazad.
Njemu zastava sa ljiljanima smeta, pa mamu yebem onu cetnicku!!!!!!!!!!!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- prisonbreak
- Kontakt:
Ako je nama Husaric najveci problem za te placene igrace, mi onda nemamo nikakav problem 

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.