Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Devetomjesto
- Kontakt:
Re: Ivaylo Petev
Puna podrska selektoru!
+1
Idemo razbiti Kazahstan, a psi neka laju
- Devetomjesto
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
Svaki selektor je do sad morao popustiti raznim lobijima, menedzerima, savezu tako da nikakav drugaciji slucaj nije sa Petevom. Ko god da je selektor igraci poput Begovica (u svadji savezom), Vrancica (upitni razlozi) ne bi dobili poziv. A ovi dosadasnji pozivi su manje vise svi logicni i opravdani.
Njega mozemo ocjeniti samo po ovom sadasnjem radu, pogotovo na taktickom planu, i po meni nije lose. Prelazak na 3-5-2 do sad rijetko koji selektor se usudio a pokazalo se jako dobrom opcijom za nas. Vidicemo jos protiv Kazahstana kakva ce biti situacija, po meni to je veliki test pred njim jer se Kazahstan pokazao kao jako opasna reprezentacija.
Njega mozemo ocjeniti samo po ovom sadasnjem radu, pogotovo na taktickom planu, i po meni nije lose. Prelazak na 3-5-2 do sad rijetko koji selektor se usudio a pokazalo se jako dobrom opcijom za nas. Vidicemo jos protiv Kazahstana kakva ce biti situacija, po meni to je veliki test pred njim jer se Kazahstan pokazao kao jako opasna reprezentacija.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 06 sep 2021, 09:20, ukupno mijenjano 1 put.
- anonymousHD
- Kontakt:
Imam osjećaj da im se ne sviđa što čovjek radi korektan posao i ne dozvoljava stvari koji su igrači radili sa starim selektorima. Puna podrška za doktora.
Sad za sad on radi dobar posao. Ne mozes mu gotovo nista zamjeriti.Goalgetter je napisao/la: ↑06 sep 2021, 09:19Svaki selektor je do sad morao popustiti raznim lobijima, menedzerima, savezu tako da nikakav drugaciji slucaj nije sa Petevom. Ko god da je selektor igraci poput Begovica (u svadji savezom), Vrancica (upitni razlozi) ne bi dobili poziv. A ovi dosadasnji pozivi su manje vise svi logicni i opravdani.
Presao je na 3-5-2 i ako na tome ostane tu mu se nista ne moze zamjeriti.
Takodzer su pozivi opravdani kolilo toliko. Cak bi se usudio reci da nema tolilo mensdzerski poziva kao neki drugi selektori. Tu vidim stvarno samo Pirica.
Da bas nista mu se ne moze zamjeriti treba jos par izmjena napraviti kod igraca od 12 do 23. znaci Gojak, Cipetic i ekipa vani a drugi na spisak. I da ostane na 3-5-2 i to bi bio pun pogodak. Naravno i rezultati moraju biti dobri. Sutra znamo vec vise sta i kako.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- Goalgetter
- Kontakt:
Slazem se. Treba mu dodati na to sve da stvarno kvalitet igraca u trenutku nam je mizeran, osim prvih 11 manje/vise stvarno smo limitirani, i sa tim nije bas lagan zadatak raditi.Maestro je napisao/la: ↑06 sep 2021, 09:33Sad za sad on radi dobar posao. Ne mozes mu gotovo nista zamjeriti.Goalgetter je napisao/la: ↑06 sep 2021, 09:19Svaki selektor je do sad morao popustiti raznim lobijima, menedzerima, savezu tako da nikakav drugaciji slucaj nije sa Petevom. Ko god da je selektor igraci poput Begovica (u svadji savezom), Vrancica (upitni razlozi) ne bi dobili poziv. A ovi dosadasnji pozivi su manje vise svi logicni i opravdani.
Presao je na 3-5-2 i ako na tome ostane tu mu se nista ne moze zamjeriti.
Takodzer su pozivi opravdani kolilo toliko. Cak bi se usudio reci da nema tolilo mensdzerski poziva kao neki drugi selektori. Tu vidim stvarno samo Pirica.
Da bas nista mu se ne moze zamjeriti treba jos par izmjena napraviti kod igraca od 12 do 23. znaci Gojak, Cipetic i ekipa vani a drugi na spisak. I da ostane na 3-5-2 i to bi bio pun pogodak. Naravno i rezultati moraju biti dobri. Sutra znamo vec vise sta i kako.
Ali sve u svemu Kazahstan sutra mora pasti, po meni ako sutra uzmemo 3 boda ostvario je jako dobar start u kvalifikacije.
Bravo @Goalgetter.
Petev svoj dosadašnji dobar rad treba potvrditi pobjedom sutra i korekcijom par imena na spisku za oktobarske utakmice.
Petev svoj dosadašnji dobar rad treba potvrditi pobjedom sutra i korekcijom par imena na spisku za oktobarske utakmice.
U svakoj iole normalnoj zemlji, selektor mora da leti s noge na nogu ovakavog skandala brutalne koprupcije.
Samo u nesretnoj BiH se to može stavit na stranu i reći da je važnija pobjeda protiv Kazahstana.
Mogu da nas yebu uzduž i poprijeko, dok smo korumpirani sitnosopstvenički jad.
Samo u nesretnoj BiH se to može stavit na stranu i reći da je važnija pobjeda protiv Kazahstana.

Jesil krenuo pred savez na proteste internet revolucionaru?DrFilgud je napisao/la: ↑06 sep 2021, 16:13U svakoj iole normalnoj zemlji, selektor mora da leti s noge na nogu ovakavog skandala brutalne koprupcije.
Samo u nesretnoj BiH se to može stavit na stranu i reći da je važnija pobjeda protiv Kazahstana.![]()
- Chapman1886
- Kontakt:
ovima sve dijaspora kriva.. Garant je dijaspora kriva što vi nema te hljeba da jedete neznam samo šta serete,balavvčad,puna podrška BARBI LEGENDI I BORBI PROTIV SAVEZA
Samo Sloboda | COYG
-
- Kontakt:
Sa mentalitetom i ljudima koji podržavaju i neironično staju na stranu Peteva, Vice i Misketa, ovi navijači nisu bolje rezultate ni zaslužili.
Zadnja izmjena: successminator, dana/u 15 jun 2024, 17:08, ukupno mijenjano 5 puta.
Ma realno ebo ovu vukojebinu. Zemlja kao zemlja je lijepa ,ali narod pogan, namazan i retardiran.
-
- Kontakt:
Cuj hadzibegic, jesil ti realan majstore, kakav raspali hadzibegicsuccessminator je napisao/la: ↑06 sep 2021, 16:20Sa mentalitetom i ljudima koji podržavaju i neironično staju na stranu Peteva, Vice i Misketa, ovaj napaćeni i jadni narod nije bolje ni zaslužio. I treba da nas ****** kad smo stoka nepismena koja bi prodala majku za 10 KM a kamoli šta drugo. Jadan i odvratan smo narod i tu nema pomoći.
Edit: da se ne bi prozvani upalili, ni Barbarez nije trebao biti selektor ali šta je sa Farukom Hadžibegićem ili Mehom Kodrom? Hadžija se čak i sam ponudio ali ne odgovaraju ovom savezu ljudi sa renomeom i stavom kojima niko neće sastavljati spisak.

naprijed rejal
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Gospodin 

Ganfer
Tuta, hoćeš dati otkaz radi razotkrivene afere sa plaćenim pozivima? Iz moralnih razloga?
To može neko sa moralom...
To može neko sa moralom...