Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

holyman
Kontakt:

Re: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)

Post Postao/la holyman » 06 sep 2021, 16:42

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
06 sep 2021, 16:16
Nikad regularnija reprezentacija što se spiska i igrača tiče.

Mnogi silovito navijaju za poraze i neuspjehe.

Kao da ova ekipa ionako nije limitirana i deficitarna.

Ja ne sumnjam u pobjedu protiv Kazakhstana :bih:
Ukoliko se izgubi, sve će se svaliti na Begovića koji je poljuljao atmosferu pred utakmicu, vicini mediji (ovaj je svakako) će ga uništiti i prikazat će ga kao neprijatelja države. Ne bih imao ništa protiv, nekako sam između te 2 vatre. Ove chetnike mrzim zbog kriminala i mržnje, a begu hejtujem u zadnje vrijeme zbog hinjskih poteza. Niko nije čist.
Ova afera "kapara" može biti iznenađenje samo nekom maloljetniku koji prati reprezentaciju zadnje 3 godine.
NEMA NAZAD

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 06 sep 2021, 16:43

Ma važno je da pobijedimo Kazahstan, može i Kapetan Dragan doć za direktora reprezentacije :D

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 06 sep 2021, 16:44

avenija je napisao/la:
06 sep 2021, 15:41
Tuzno je vidjeti da ce i Bosnjaci nakon Srba i Hrvata navijati kontra svoje reprezentacije barem ovi sa foruma ali boze moj ako su tu Dzeko i reprezentacija zasluzili onda ok ali ja licno ne mogu nikada navijati za Kazahstan kao dijasporci sa foruma, Barbarez, Asmir itd.
Drug moj, nekad smo imali slicna misljenja, nekad razlicita, nekad se krvili na temi PLBiH, nekad prcali druge, ali i ti postade prevrtljiv i cinican.
Zasto to kazem? Pa npr. evo kako si pisao neko vrijeme o nasoj reprezentaciji, zarad licnih interesa:
Sta ima ljudi kako ste.

Begicu Pilavu Dzemidzicu **** vam Arkan Banjalucki sve redom. Sagnite se bosnjacki kmetovi popusite mu qrac da vas ne dira sa funkcije.
Popisam se po savezu i reprezentaciji a po selektoru cu na utakmici odmah iza kucica ako ikada dodju vise u Zenicu igrati.
Dodjite u trening kamp ili na Bilino popisam vam se po reprezentaciji.
vlakanje je napisao/la: ↑07 maj 2020, 13:27
Definisi ironiju:
Opet "zahvaljujuci Borcu" Celik bi mogao da ostane u ligi :D
Inshallah :lol:

Avenija je napisao/la: ↑07 maj 2020:
Moze li se u Federaciji glasati za SNSD ?
Necemo dalje, samo kazem da ne moralises pretjerano drugima, naglasavajuci dijasporce, kad niko od nas nije nista bolji. Previse sad Vici u dupence se uvlacis, tj. istomisljenicima na strani cetnika Vice :bih:

PS. Idemo uzeti Kazahstan :bih:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

DUVNO1921
Kontakt:

Post Postao/la DUVNO1921 » 06 sep 2021, 16:46

SAVEZ NAPOLJE !

VICO, MISKE i PETEV mrs iz Svetinje !
Husaric-u **** !!!!!!
FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 06 sep 2021, 16:46

Koliko sam ja citao Vicu boli qarina za zastavom sa ljiljanima i ko je gdje postavlja.
Naredba je sa federalnog nivoa i prenesena preko ZDK.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 06 sep 2021, 16:47

DrFilgud je napisao/la:
06 sep 2021, 16:43
Ma važno je da pobijedimo Kazahstan, može i Kapetan Dragan doć za direktora reprezentacije :D
I da izgubimo Vico ostaje, on ce ostati do kraja mandata. Tako da pobjede, porazi Dzeke, Pjanica i ekipe nemaju apsolutno nista s izborom Vice za predsjednika. Zna se kako je izabran. Tako da ABd pobjeda nad Kazakstanom
:bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 06 sep 2021, 16:48

dinoze je napisao/la:
06 sep 2021, 16:46
Koliko sam ja citao Vicu boli qarina za zastavom sa ljiljanima i ko je gdje postavlja.
Ti citao (i vjerujes) sta ona nakaza od ljudskog insana izjavljuje. Kad je god vidim dodje mi da povratim.
@igrajlopte 🐦

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 06 sep 2021, 16:51

Evo i heroja pojedini forumasa.
Zeljković o "kupovini" mjesta u dresu Zmajeva: Smišlja se hajka za narušavanje odlične atmosfere
Tako je Vico! SS forum manjina je uz tebe! Nece ova bagra urusavati odlicnu atmosferu. Sve go dusmanin! :bih: :bih:
@igrajlopte 🐦

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 06 sep 2021, 16:52

Beduin je napisao/la:
06 sep 2021, 16:44
avenija je napisao/la:
06 sep 2021, 15:41
Tuzno je vidjeti da ce i Bosnjaci nakon Srba i Hrvata navijati kontra svoje reprezentacije barem ovi sa foruma ali boze moj ako su tu Dzeko i reprezentacija zasluzili onda ok ali ja licno ne mogu nikada navijati za Kazahstan kao dijasporci sa foruma, Barbarez, Asmir itd.
Drug moj, nekad smo imali slicna misljenja, nekad razlicita, nekad se krvili na temi PLBiH, nekad prcali druge, ali i ti postade prevrtljiv i cinican.
Zasto to kazem? Pa npr. evo kako si pisao neko vrijeme o nasoj reprezentaciji, zarad licnih interesa:
Sta ima ljudi kako ste.

Begicu Pilavu Dzemidzicu **** vam Arkan Banjalucki sve redom. Sagnite se bosnjacki kmetovi popusite mu qrac da vas ne dira sa funkcije.
Popisam se po savezu i reprezentaciji a po selektoru cu na utakmici odmah iza kucica ako ikada dodju vise u Zenicu igrati.
Dodjite u trening kamp ili na Bilino popisam vam se po reprezentaciji.
vlakanje je napisao/la: ↑07 maj 2020, 13:27
Definisi ironiju:
Opet "zahvaljujuci Borcu" Celik bi mogao da ostane u ligi :D
Inshallah :lol:

Avenija je napisao/la: ↑07 maj 2020:
Moze li se u Federaciji glasati za SNSD ?
Necemo dalje, samo kazem da ne moralises pretjerano drugima, naglasavajuci dijasporce, kad niko od nas nije nista bolji. Previse sad Vici u dupence se uvlacis, tj. istomisljenicima na strani cetnika Vice :bih:

PS. Idemo uzeti Kazahstan :bih:
Poserem Vicu opet evo sada, popišam ga isto ko i Begica ali ljudi bolan pisu Vico ne da ljiljane unijeti..Sto se tu ne javis i ne kazes balavurdiji VICO SE O LJILJANIMA NA BP pita isto kao beduin i avenija. Pisu mediji skinuta zastava sa ograde ljiljani protiv Kuvajta. Ja sa prozora gledam od kako je okacio krajisnik Ljiljane do zadnje minute nije skinuta sa ograde. Znaci sve cisti populizam.

Evo i mediji glavnog upitase sto je zabranio sa kriznim stabom i njega treba kritikovati za te probleme a Vicu za sto je on odgovoran pišaj ga.

“Sve što raspršuje virus jasno je da ne treba unositi u stadion. Ovo je respiratorna, a ne dermatološka bolest. Trube, pjevanje i zastave mogu djelovati ka povećanom izbacivanju virusa”, objasnio nam Čerkez.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 06 sep 2021, 16:52

Mogu biti protesti kakvi hoce, Vico nece odstupiti. Njeg je postavio savez rs došao je red da bude predsjednik iz saveza rs. Toliko o nekom tjeraju, tako da nama ostaje reprezentacija BIH da je bodrimo, nista ne dobijamo s porazima i stvaranjem loše atmosfere.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 06 sep 2021, 16:53

ReX je napisao/la:
06 sep 2021, 16:48
dinoze je napisao/la:
Ti citao (i vjerujes) sta ona nakaza od ljudskog insana izjavljuje. Kad je god vidim dodje mi da povratim.
Citao sam sta je objavio glavni covjek ZDK civilne zastite.
Naredba je dosla od njih prema organizatoru a oni se je morali proslijediti jer je dosla sa federalnog nivoa.
Ovo je posljedica epidemioloskih mjera da nema rekvizita kako bi ljudi ostalo sjediti na mjestima.
I ona kaze da mu je nelogicno ali je tako, to je Fifa zahtjevala prosle godine, nasi nisu nikada promjenili uredbu.
Utipkaj na google i potrazi, danas interviju bio.
NS BiH se ogradio o toj temi zastava pa uputio na ministarstvo zdravlja. Novinari trazili potvrdu i ZDK je potvrdio da je naredba dosla od njih.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 06 sep 2021, 16:55

prisonbreak je napisao/la:
06 sep 2021, 16:39
Ako je nama Husaric najveci problem za te placene igrace, mi onda nemamo nikakav problem :D
naravno da je problem, zamisli talis se s onakvim tipom, i uzimas od njega kes da igra neki kreten koji po godinu ne brani nigdje

i mi opravdavamo bilo je to vec tako, sta ces, a ovamo sve gora pl, ofirnija, daju se dobre ocjene sudijama kako god da ofirni budu, sve gora repka, a mi cemo i dalje sutit jer boze moj, sve je to tako bilo i prije

dan te yebo mi dvije godine nismo nikog dobili i pricamo o atmosferi nekoj i sve nam normalno i prihvatljivo
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 06 sep 2021, 16:57

PatriceKwedi je napisao/la:
06 sep 2021, 16:21
DrFilgud je napisao/la:
06 sep 2021, 15:29
PatriceKwedi je napisao/la:
06 sep 2021, 15:07
Ovo je mogao napisati bilo tko bilo kad. Klix samo pokazao koliko je ozbiljan portal.
Jel merak gledat kako se muslić...ovaj Bošnje fataju za vratove?
Ti ćeš im, naravno, podržat najvećeg dušmana :D
A tko je doticni? Petev?
Bježi ba, nemoj da te majoriziram pa ćeš plakat :D

SF6
Kontakt:

Post Postao/la SF6 » 06 sep 2021, 16:58

ReX je napisao/la:
dinoze je napisao/la:
Evo kaže Čerkez da je do njih.
Šta sad?

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 06 sep 2021, 16:58

Mene interesuje kako se navijaci sada pale na te mendzerske igrace a sve generacije igraca su imali tu situaciju.
Pa i Asmir i Barbarez.
Zar ne bi npr Dzeko i Pjanic kao igraci u koje se vecina ovdje kune onda sada trebali reci mi necemo da igramo u takvoj repki?
Ili ni oni nisu patriote kao Vico i kompanija?

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 06 sep 2021, 17:00

A inače će da procvijetaju ruže ako mi izgubimo sutra i ne odemo na SP. Ništa se neće desiti osim što mi nećemo otići na SP a ovi će nastaviti da uništavaju savez, repku, ligu... Ovdje je savez posljedica a ne uzrok problema, pravi problem je država. Nama komplet država ne funkcioniše i kako da onda očekuemo da savez radi. Na čelu KSBIH je legenda bh košarke, Teletović, i šta se opet dešava? Ništa, sve je isto. Prosto, ovako će biti sve dok država ne krene da funkcioniše u pravom smislu pa će onda i sport da bude ono što treba.

Ovo je najjači sastavi koji možemo imati, jedina zamjera je Kovačević koji je morao biti a svi ostali su isti ko i ovi što su sada.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 06 sep 2021, 17:01

Uzorat stadione i posijat nesto,može i kanabis.
Nije fudbal za ovu seljačku "državu".
Prebacit sredstva na selekcije koje se nekad negdje i plasiraju.

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 06 sep 2021, 17:02

SF6 je napisao/la:
06 sep 2021, 16:58
ReX je napisao/la:
dinoze je napisao/la:
Evo kaže Čerkez da je do njih.
Šta sad?
Cerkez, to ovaj?

slika

Nemam sta dodat. :zviz:
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 06 sep 2021, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 06 sep 2021, 17:02

Dobijemo sve do kraja francuska odigra jednu nerijeseno i prvi smo !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 06 sep 2021, 17:03

Ja ne mogu ni prepoznati te menadzerske igrace obzirom da nam je 90% reprezentacije skup ispodprosjecnih balvana koji su bara-bara. Ko da neko zove Civica pored zivog Alabe, pa ono.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.