Manchester City FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
RAJA OVDIJE SIGURNO MOZETE GLEDATI PRENOS, AL NA ITALIJANSKOM RADI SIGURNO JA UPRAVO GLEDAM.
BYBECO.NET
SRETNO!!!
BYBECO.NET
SRETNO!!!
to je taj Tevez 

Jao veznog reda Citya!!
Ne zna se ni ko pije, ni ko plaća. Ljudi nemaju krila.
Kolarov ponajbolji, Tevez najgori. Džekson solidan. 

Der Mann für die entscheidenden Tore.
normalno, kada sam ja govorio da ako misle nesh ozbiljno napravit da se njega trebaju rijesiti. Cijela koncepcija se zasniva na njemu, a cim ga malo bolje zaustavis gotovo. Tuzni Silva se ne vidi bog njegalech je napisao/la:to je taj Tevez

nema potpisa
Villa dobro pokriva sredinu terena a City nema ideje,jedino malo po lijevoj strani sa Kolarovom....Barry,Toure,Silva 0 bodova,treba ubacivat Milnera i Johnsona.
RIP SALE VILENJAK
- zvornicki klan
- Kontakt:
$ ја " $ & " ' Астон ?! & " " ",% " $ је % на ',а " на 101. '. $ је " $ ? $. 

Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
Ajde molim te.....idi otvori temu o Villi ili pisi u temu o "Junajtedu"zvornicki klan je napisao/la:$ ја " $ & " ' Астон ?! & " " ",% " $ је % на ',а " на 101. '. $ је " $ ? $.

RIP SALE VILENJAK
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Uvijek simpatizer(i) AV-e / znam samo za jednogzvornicki klan je napisao/la:$ ја " $ & " ' Астон ?! & " " ",% " $ је % на ',а " на 101. '. $ је " $ ? $.
mogu pisati na temi "Engleska premier liga". City samo zbog Bosansko-hercegovackog napadaca zasluzuje
da ima temu na ovom forumu. Ne znam sto bi jedna Villa bila ispred po tome .

- samir_tm87
- Kontakt:
i neko kaze oni beliki klub hahaha
a ovaj tevez neda lopte nikom :S
a ovaj tevez neda lopte nikom :S
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Stil dodavanja Adama Johnsona - po zemlji, potruditi se da dodaješ pognute glave, pas ne smije biti duži od 2 metra.
Tevez i društvo su mogli i morali ovo riješiti u svoju korist, jer je ova Villa zrela za uzimanja sva 3 boda sa Villa Parka. No, s druge strane postoji 11 egoista koji bi najradije i asistirali i zabili u istom napadu, a to nije moguće. Džeko i Tevez nisu na istoj valnoj dužini(Mancinijeva krivica), Silva danas nije imao niti jedan pas koji bi njegove igrače doveo u mat poziciju, krila i bekovi ne postoje(Kolarovu kapa dolje, bio je danas bolji od svih svojih suigrača zajedno). Dešava se ono što i ptice na grani znaju, nedostatak hemije u momčadi i to je to. Jednostavno, nema zajedništva, asistencija je misaona imenica za sve, a tako se ne može igrati(protiv Wolverhamptona je i moglo, jer su mnogo slabiji od ostatka Premiershipa).
Džeko neprimijetan, imao par dobijenih duela, nekoliko lako prodanih lopti, 2-3 puta izblokiran i to je to. Mislim da je konačno shvatio gdje je došao, te da će se dobrano morati promijeniti(postati šu*ak) ukoliko želi biti hranjen loptama.
Tevez i društvo su mogli i morali ovo riješiti u svoju korist, jer je ova Villa zrela za uzimanja sva 3 boda sa Villa Parka. No, s druge strane postoji 11 egoista koji bi najradije i asistirali i zabili u istom napadu, a to nije moguće. Džeko i Tevez nisu na istoj valnoj dužini(Mancinijeva krivica), Silva danas nije imao niti jedan pas koji bi njegove igrače doveo u mat poziciju, krila i bekovi ne postoje(Kolarovu kapa dolje, bio je danas bolji od svih svojih suigrača zajedno). Dešava se ono što i ptice na grani znaju, nedostatak hemije u momčadi i to je to. Jednostavno, nema zajedništva, asistencija je misaona imenica za sve, a tako se ne može igrati(protiv Wolverhamptona je i moglo, jer su mnogo slabiji od ostatka Premiershipa).
Džeko neprimijetan, imao par dobijenih duela, nekoliko lako prodanih lopti, 2-3 puta izblokiran i to je to. Mislim da je konačno shvatio gdje je došao, te da će se dobrano morati promijeniti(postati šu*ak) ukoliko želi biti hranjen loptama.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
sta bi sa "velikim" manchesterom 

LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
Najlošiji dio ekipe danas im je bio vezni red.Nisu tri kvalitetna pasa povezali kako treba,dovoljan je podatak da nisu stvorili niti jednu pravu šansu.Džekson ,loš kao i ostali,dva lijepa poteza za oko,nekoliko prodatih lopti ....Onaj Johnson, pa taj tip baš nervira,da nije u stanju centrirati kako treba,sagne glavu nema žive veze gdje se nalazi ,nešto dribla 5 igrača oko sebe.Žao mi je zbog Ede ali dok im veznjaci ne budu na pravom nivou on samo može bezveze da se umara.
- Citizen-X
- Kontakt:
retarderski klub bez strategije i bez istorije
u MANuu zna se ko je gazda i batina taman da vrijedis sto miliona... i neka je manco najbolji i jeste najbolji...
u MANuu zna se ko je gazda i batina taman da vrijedis sto miliona... i neka je manco najbolji i jeste najbolji...
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- Thunderstruck
- Kontakt:
Jedino se Dzeko trudio i nesto pokusavao veceras, valjda jos nije dobio dovoljno plata pa mu pare nisu udarile u glavu kao ostalima.
Adam Johnson se vise forsirao nego Nani, samo sto je Nani tad imao rezultat 4-0 pa se njegova sebicnost nije toliko odrazila na ekipu.
Adam Johnson se vise forsirao nego Nani, samo sto je Nani tad imao rezultat 4-0 pa se njegova sebicnost nije toliko odrazila na ekipu.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
svaka castCitizen-X je napisao/la:retarderski klub bez strategije i bez istorije

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
City je bio puno bolji,ali eto izgubio je..Aston Vila je igrala kukavicki,citavu utakmicu se branila..Mancester je bar 10 puta kvalitetniji tim,ubio ih je tempom,ali domacini su nekako izdrzali,iako je razlika u kvaliteti evidentna! Tevez i Silva su bili bas losi,to su kljucni igraci Mancestera i kad njih zaustavite pola posla ste uradili.. Dzeko je bio dobar,pozrtvovan,trudio se,imao je neke sanse,ali kao i ostatak momcadi nije imao srece.. Ovim se City oprostio od titule,jer United ima 3 boda prednosti i 2 utakmice manje,to je ipak tesko stici,ali ne treba odustajati...
MI PISEMO NA OVOJ TEMI RADI NASEG HEROJA EDINA DZEKE!!!NAJSKUPLJEG IGRACA NA BALKANU!!!(JEL TI KRIVO)zvornicki klan je napisao/la:$ ја " $ & " ' Астон ?! & " " ",% " $ је % на ',а " на 101. '. $ је " $ ? $.

BOSNA DA PROSTIS JEDNA ZEMLJA IMADE
I POSNA I BOSA DA PROSTIS
I HLADNA I GLADNA
I KTOMU JOS DA PROSTIS
PRKOSNA OD SNA
I POSNA I BOSA DA PROSTIS
I HLADNA I GLADNA
I KTOMU JOS DA PROSTIS
PRKOSNA OD SNA
- zvornicki klan
- Kontakt:
Не $ & везе он " с ' "? Не $ % " " ? "? ? " & не " $ је прво " ? " ' $!
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
Snimak Utakmice :
Aston Villa - Manchester City
1 . Poluvrijeme
2. Poluvrijeme
Aston Villa - Manchester City
1 . Poluvrijeme
Kod: Označi sve
http://hotfile.com/dl/98752072/0b00326/A_Villa_-_Man_City.mp4.zip.html
Kod: Označi sve
http://hotfile.com/dl/98785602/b913015/A_Villa_-_Man_City_LIVE2.mp4.zip.html
Zadnja izmjena: Antene.ba, dana/u 22 jan 2011, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
Antene.ba - Prodaja opreme za Digitalnu satelitsku, zemaljsku i kablovsku televiziju
- Resiveri - Antene - Motori - LNB - Kablovi - Konektori - Ugradnja -
http://www.antene.ba
- Resiveri - Antene - Motori - LNB - Kablovi - Konektori - Ugradnja -
http://www.antene.ba
Jel' ono mene neko pokusao ubediti da je vezni red Toure-Barry-De Jong napadacki kvalitetan i da mogu sami
.A i Mancini je pokazao zanat,samo jedna izmena,morao je kada vec ima nepovoljan rezultat uvesti i Joa i Milnera pa sta bude,ovako pusa.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: nerkolfc, sirBobbyMoore i 6 gostiju.