Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
taj hebeni Kazastan igrao nerijesene sa Ukrajincima dva puta
kao mi velesila da ne mogu sa nama nerijeseno i na taj nacin nam oduzeti krucijalna 4 boda
a oni na kraju ne znaju kuda idu pa ce osigurati besplatno testiranje.
Nema meni nikakve logike sirenje virusa i zastava, pogotovo zastava koja je na ogradi a najvise ako znamo da zarazeni nisu na stadionu.
Nikad gora situacija u reprezentaciji.
- Chapman1886
- Kontakt:
Reprezentacija BiH nije samo BošnjačkaChapman1886 je napisao/la: ↑06 sep 2021, 21:56zna se kome smeta ljiljan,remetilački faktor hdz čerkez vicina prčija i potpora trojke iz sarajeva,ne budite ovce..
- SarajevoForza
- Kontakt:
Niti je zastava sa ljiljanima bošnjačka, to je zastava jedinog normalnog uređenja ove zemlje sa svim njenim narodima, kao RBiH. A to što jedino bošnjački narod želi normalno uređenje, dok hrvati i srbi žele komadanje je druga priča.Rosicky je napisao/la: ↑06 sep 2021, 22:08Reprezentacija BiH nije samo BošnjačkaChapman1886 je napisao/la: ↑06 sep 2021, 21:56zna se kome smeta ljiljan,remetilački faktor hdz čerkez vicina prčija i potpora trojke iz sarajeva,ne budite ovce..
E cuj trojke iz sarajevaChapman1886 je napisao/la: ↑06 sep 2021, 21:56zna se kome smeta ljiljan,remetilački faktor hdz čerkez vicina prčija i potpora trojke iz sarajeva,ne budite ovce..
- feniksptica
- Kontakt:
BOT (ponude u inbox)
- Juventinisimo
- Kontakt:
U vrijeme zastave, Bosnjaci nisu bili muslimani...pa opet vam smeta zastava...ima li sta da vam ne smeta...daj samo jedan primjer...samo jedan...Rosicky je napisao/la: ↑06 sep 2021, 22:08Reprezentacija BiH nije samo BošnjačkaChapman1886 je napisao/la: ↑06 sep 2021, 21:56zna se kome smeta ljiljan,remetilački faktor hdz čerkez vicina prčija i potpora trojke iz sarajeva,ne budite ovce..
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- ElCartel11
- Kontakt:
Ali je samo Bosnjaci prate i dozivljavaju kao svoju.Rosicky je napisao/la: ↑06 sep 2021, 22:08Reprezentacija BiH nije samo BošnjačkaChapman1886 je napisao/la: ↑06 sep 2021, 21:56zna se kome smeta ljiljan,remetilački faktor hdz čerkez vicina prčija i potpora trojke iz sarajeva,ne budite ovce..
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ja bi se odazvao jednom ... vidio sav taj javasluk i shalabajzerluk ... svaki dan is'o u slasticarnu i krk'o se kolacima ... i onda od tad tokom repka priprema vrtio redom malo Maldivi, malo Bahami, malo Bali ... Dubai bi preskocio ...rishovski je napisao/la: ↑06 sep 2021, 21:47Ja uopste ne kontam zasto se neki igraci bune.. Ja da sam profesionalni fudbaler i da extra zaradjujem,bolila bi me ona stvar sto tamo neko iz saveza ili igraca koji trenutno igraju za repku, meni ne dozvoljava da igram... Uzivao bi u zivotu,porodici,prijateljima,putovanjima... Odazvao bi se ako me zovnu,pa ako vidim da ne ide,reko bi im ćao i kraj price... Ljudi zaista ne znaju cijeniti zivot ...
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Druga stvar, nema šanse da će iko raji skidati zastave. U krajnjoj liniji, zastava u džep stane, a niko džepove izvrtati neće
I mi smo pobjedili jednu u dvije ... imal' ko od Borata da se nas boji ... Yakshemash! ...
cuj niko nece dzepove izvrtat... pa jbt na Bilinom na Celikovim tekmama kad su igrali derbi sa Zeljom ili Sarajevom moras izvaditi sve iz dzepova i jos te pregledaju... Pa nekad ranije na utakmicama reprezentacije nisi mogao unijeti mobitel na stadion,nego se ostavljalo u onaj kontejner pored Bilinog,maksuz ga dovuku.. poslije tekme opet uzmes mobitel i kuća... Nemoj bezveze ljude navlacit...Hantraga je napisao/la: ↑06 sep 2021, 23:59Niko vas sutra zbog testa neće vratiti s kapije stadiona. Ako vas je strah, ponesite bilo kakav test, neće vam niko tražiti ličnu, gledati je li original i sl.![]()
Druga stvar, nema šanse da će iko raji skidati zastave. U krajnjoj liniji, zastava u džep stane, a niko džepove izvrtati nećeAko vas je i to strah, zamotajte zastavu oko glave ko šamiju, recite da je to vaše religijsko uvjerenje i to je to
![]()
Kolko smo to mi pobijedili??Maestro je napisao/la: ↑06 sep 2021, 21:13Sta si se usrao? Kazahstan je pobjedio u zadnje dvije godine jednu utakmicu. I toga se bojite.bablaz1 je napisao/la: ↑06 sep 2021, 20:37Sutra igramo najbitniju utakmicu, a vi se ugatili oca od najnebitnijeg lika u ovom momentu. Sutra 1:0 ko kuća. Kazahstanci nisu bezveze, a pojedinci se nafurali da smo Italija. Da smo mi francuzi i da smo odigrali s Bosnom i Hercegovinom i Ukrajinom 2x neriješeno selektor bi dobio nadimak šuškavac, savez bi bio četnici, Džeko bi bio izdajica koji dolazi na hurđašicu a ne da igra. Po ovom sa strane meni Petev izgleda kao neko ko zna postaviti igru, bira najbolje u datom trenutku. Ovdje ima pojedinaca koji bi voljeli 0:3 sutrarezultat. Budite svjesni da imamo limitiranu ekipu, ali ovo što momci pokazuju u posljednjih nekoliko utakmica je samo za podrške. Manite se šuplje, idemo pokušati dobiti sutra.
Luzeri jedni.![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne vjerujem sta bi ljudi uradili za 2 kante jupola.killafrommanilla je napisao/la: ↑06 sep 2021, 21:40Avenija prijatelju, mozes li mi objasniti kako si to detaljno provjerio da nije fejk, po kojim parametrima?
50.000 gruhno u travnjak na BP i odmah kupio pola krezubih zenicana kao ti jel
I onda se cudimo sto imamo primjerke kao Pilav.
Iako mi se čini, makar po slikama (koje i nisu mjerilo), da to nije uticalo na igrače.
Trenutno korisnika/ca: 061657451, alemsa, Alucard, Amazon [Bot], ANamelessGhoul, bavarian_bk, bavariapivo, Bing [Bot], Bordo10, CHR, Confiance, COYGBiH, darker10, eaglebvb09, Google Adsense [Bot], Hajdeee, HariTz, Hrammm1921, jurisicduska, karajlo, Ledara, linethreader, marlostanf1eld, MikiPirs, MostarNeretva, MrPink, NisamIsmirMirvic, Proximic, Resolute, SanaBosna, signalidunapark, soccerfan, StevieG8, TefalTava, THEC, TofiTofita, travuljasSs, Vaya, Venom, zastitaIdentiteta, zikerrz21 i 212 gostiju.