Edin Džeko
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Valja uhljebiti i kloca ibricica gdje u strucni stab poslje igracke karijere. I na SP je otisao radi jarana.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- Chapman1886
- Kontakt:
Najjaci mi ovaj navijac Arsenala koji pljuje najvećeg igrača Bosne i Hercegovine. Idi sine saberi se malo
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
- Chapman1886
- Kontakt:
Vidi nešto,nije ti korektno nazivati me sinom,ja sam čovijek u godinama.. Arsenal mi je drugi kub iza moje slobode u koji sam se zaljubio dok sam 70ih otišo trbuhom za kruhom i kao mladić tako k ovi ovdje imao priliku da gledam arsenal uživo.. Prošo sam mnogo toga i nije ovo prvi put da prividna legenda zabada nož u leđa,svatićete jednog dana..
Samo Sloboda | COYG
A ti si onda za tabuta, hajde mrš sa forumaChapman1886 je napisao/la: ↑06 sep 2021, 21:53Vidi nešto,nije ti korektno nazivati me sinom,ja sam čovijek u godinama.. Arsenal mi je drugi kub iza moje slobode u koji sam se zaljubio dok sam 70ih otišo trbuhom za kruhom i kao mladić tako k ovi ovdje imao priliku da gledam arsenal uživo.. Prošo sam mnogo toga i nije ovo prvi put da prividna legenda zabada nož u leđa,svatićete jednog dana..
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Doktore,svaku si rijeci pogodio u srz, a ove male dzekine, amrine ili mozda sofijine drkadz.ije poslao na rano spavanjeChapman1886 je napisao/la: ↑06 sep 2021, 21:53Vidi nešto,nije ti korektno nazivati me sinom,ja sam čovijek u godinama.. Arsenal mi je drugi kub iza moje slobode u koji sam se zaljubio dok sam 70ih otišo trbuhom za kruhom i kao mladić tako k ovi ovdje imao priliku da gledam arsenal uživo.. Prošo sam mnogo toga i nije ovo prvi put da prividna legenda zabada nož u leđa,svatićete jednog dana..

Max Allegri
E vidi ovih branioca cim kazes drugacije misljenje oni fol tjeraju sa foruma i nekog mrskaju...ovo ja na obraz kapitenu sto gleda sta se radi u savezu i fol daje podrsku za utakmicu..pusti ba suplju pricu prozovi slobodno ovog debilcica iz Bl
Pa naravno da ce podrzavati savez,zna se kome se dozvoljavalo na pripremama da rade sta hoce,on,Miske i Spaha su bili kolovodje.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Jel te sramota?

Okusi strah, bol, mrznju i barut
- feniksptica
- Kontakt:
Preuspjesni ljudi koji sebi daju za pravo nesto ruzno reci za Dzeku a medjedi jedni prvi poeltite objavit na FB i Inst nesto kad Dzeko da gol. Dvolicna ****.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- Chapman1886
- Kontakt:
mladi su naučiće,dobri su ovo momci.ja im halalim ružne rječi.Mig_Mig je napisao/la: ↑06 sep 2021, 22:07Doktore,svaku si rijeci pogodio u srz, a ove male dzekine, amrine ili mozda sofijine drkadz.ije poslao na rano spavanjeChapman1886 je napisao/la: ↑06 sep 2021, 21:53Vidi nešto,nije ti korektno nazivati me sinom,ja sam čovijek u godinama.. Arsenal mi je drugi kub iza moje slobode u koji sam se zaljubio dok sam 70ih otišo trbuhom za kruhom i kao mladić tako k ovi ovdje imao priliku da gledam arsenal uživo.. Prošo sam mnogo toga i nije ovo prvi put da prividna legenda zabada nož u leđa,svatićete jednog dana..![]()
![]()
Samo Sloboda | COYG
Chapman1886 je napisao/la: ↑06 sep 2021, 21:53Vidi nešto,nije ti korektno nazivati me sinom,ja sam čovijek u godinama.. Arsenal mi je drugi kub iza moje slobode u koji sam se zaljubio dok sam 70ih otišo trbuhom za kruhom i kao mladić tako k ovi ovdje imao priliku da gledam arsenal uživo.. Prošo sam mnogo toga i nije ovo prvi put da prividna legenda zabada nož u leđa,svatićete jednog dana..

kakva je ovo klocina 

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Treba da vodimo 2:0 

Dvje 100% šance nije koristio, nadam se da neće ovo koštati pobijeda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.