Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Ocekivali su da ce i RB ispratiti i drugi ulazak u box i staviti medium pa bi morali i oni jos jednom mijenjati gume. Pa negdje u toj carlami da Max popusi koju sekundu vise. Vidjeli da ih ne mogu sitici, pa neki potez ocajnika. 

Cuva Bog Zelju svog!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
kakva borba za titulu, svaki bod je veoma bitan i moze lako doci do toga da ovo pola boda iz belgije odluci sampiona, zato ovaj dodatni bod za najbrzi krug puno znaci..
samo fer i posteno u svakoj trci ko danas pa ko koga, bez dirty poteza i respect kod navijaca za ovu sezonu imat ce obojica..
samo fer i posteno u svakoj trci ko danas pa ko koga, bez dirty poteza i respect kod navijaca za ovu sezonu imat ce obojica..
- AshburtonG
- Kontakt:
Bit ce jako zanimljivo sacekat odluku Hornera i RBa sto se tice mijenjanja motora. I Perez i Max su na zadnjoj motornoj jedinici, a malo je nerealno da ce rizikovat jos 9 trka na ovoj i eventualno osvjezenom prvom u zadnjoj ili zadnje 2 trke. Prije svega jer je Max u tijesnoj borbi s Lewisom, bilo bi steta da ne zavrsi koju utrku zbog takve odluke.
Ako se odluce za promjenu, mislim da ce to bit ili Monza ili Sochi. Ova sezona je bukvalno strateski rat. Da Perez vozi na nivou Bottasa, Max bi imao vjerovatno i vecu prednost, a sezona jos ludja.
Ako se odluce za promjenu, mislim da ce to bit ili Monza ili Sochi. Ova sezona je bukvalno strateski rat. Da Perez vozi na nivou Bottasa, Max bi imao vjerovatno i vecu prednost, a sezona jos ludja.
Perez je jučer promjenio motorAshburtonG je napisao/la: ↑06 sep 2021, 01:23Bit ce jako zanimljivo sacekat odluku Hornera i RBa sto se tice mijenjanja motora. I Perez i Max su na zadnjoj motornoj jedinici, a malo je nerealno da ce rizikovat jos 9 trka na ovoj i eventualno osvjezenom prvom u zadnjoj ili zadnje 2 trke. Prije svega jer je Max u tijesnoj borbi s Lewisom, bilo bi steta da ne zavrsi koju utrku zbog takve odluke.
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Ode Bottas.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
To bi to bilo, Russel u Mečku. Bit će zanimljiva sljedeća sezona.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bottas u Alfi. Top. Taman tim po mjeri, zaslužuje da vozi, al ne zaslužuje top ekipu imao je dovoljno. Drago mi je što nije ostao bez tima.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 06 sep 2021, 13:51, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
Nedostajace ono „Valtteri its James“ 
Taman tim za njega, neka ga jos u F1.

Taman tim za njega, neka ga jos u F1.
- chelsea358
- Kontakt:
Da li ce Russell bit Hamiltonu ono što je Leclerc bio Vettelu, ili ce bit pravi drugi vozac 

Eto Russella, kakav ce to duo biti
- AshburtonG
- Kontakt:
Najveca bi pobjeda bila da Russel ostane u Williamsu, a daju mjesto de Vriesu. 

Komotno Russell moze biti drugi vozac do Hamine penzije koja ce biti brzo, a onda on preuzima. I svi zadovoljni.
Konačno, nakon pet godina patnje. Taman zaslužuje neku trubu od bolida da ga vidimo kako se pati.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Bottas ide tamo gdje i pripada, borba za 15 mjesto 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ako bude jednako dobar kao Hamilton, imaće jednak status. Ako bude bolji favorizirat će ga. Ekipe boli q podržat će onog ko je bolji.chelsea358 je napisao/la: ↑06 sep 2021, 14:13Da li ce Russell bit Hamiltonu ono što je Leclerc bio Vettelu, ili ce bit pravi drugi vozac![]()
I kad kažem jednako dobar mislim u kontinuitetu ne na jednoj utrci. Što ne bih isključio jer je i Russell generacijski talenat, nismo još vidjeli ni blizu koliko i šta on može.
Mada očekujem na samom početku sezone da će po defaultu Hamilton imat prednost što je normalno, kao i Vettel protiv Leclerca. Dok se ne vidi odnos snaga na većem uzorku.
Botas je odličan vozač, ali su Hamilton, Verstapen i Alonso van konkurencije.
Potencijalai maju još Leclerc, Norris i Russel, ali su godine dokazivanja pred njima, trenutno se ne mogu smatrati boljim vozačima od Bottasa, perspektivnijim da, vrijeme je na njihovoj strani.
Bottas je uradio mnogo dobrog, mnogo puta čuvao leđa Hamiltonu, i bio je njemu ono što Raikonen nije Vetelu, i što sada Perez nije Verstapenu, pa vi sagledajte, izvagajte, donesite, pa onda recite kakav je vozač bio.
A vidjećemo vozača u Mercu umjesto Bottasa, da ne bude kao Kvyat, Gasly, Albon i sva plejada koja se izmjenjala u RB.
Sezona odlična, 2017 i 2018 je Vettel bio u poziciji kao Verstappen, ali su nesreće u Singapuru odnosno Njemačkoj na pola sezone odlučile i izbacile Seba iz koncentracije. Max je u ovoj sezoni imao već dvije takve i nije psihički pao, nastavlja u top formi, a Hamilton i Merc nevjerovatni, uvijek na tragu, uvijek na 100%, sporiji ali ne griješe, pritišću i pokušavaju iznuditi grešku. Max dosta jak, vozi za sebe, ne osvrće se na merc, šampionski karakter, a također u garaži RB ostaju smireni, i obavljaju to najbolje. U Azerbejdžanu i njih pomilovala sreća, jer Hamiltonu i Mercu ništa draže od poklona, a eto tamo oni složiše grešku na grešku.
Potencijalai maju još Leclerc, Norris i Russel, ali su godine dokazivanja pred njima, trenutno se ne mogu smatrati boljim vozačima od Bottasa, perspektivnijim da, vrijeme je na njihovoj strani.
Bottas je uradio mnogo dobrog, mnogo puta čuvao leđa Hamiltonu, i bio je njemu ono što Raikonen nije Vetelu, i što sada Perez nije Verstapenu, pa vi sagledajte, izvagajte, donesite, pa onda recite kakav je vozač bio.

A vidjećemo vozača u Mercu umjesto Bottasa, da ne bude kao Kvyat, Gasly, Albon i sva plejada koja se izmjenjala u RB.

Sezona odlična, 2017 i 2018 je Vettel bio u poziciji kao Verstappen, ali su nesreće u Singapuru odnosno Njemačkoj na pola sezone odlučile i izbacile Seba iz koncentracije. Max je u ovoj sezoni imao već dvije takve i nije psihički pao, nastavlja u top formi, a Hamilton i Merc nevjerovatni, uvijek na tragu, uvijek na 100%, sporiji ali ne griješe, pritišću i pokušavaju iznuditi grešku. Max dosta jak, vozi za sebe, ne osvrće se na merc, šampionski karakter, a također u garaži RB ostaju smireni, i obavljaju to najbolje. U Azerbejdžanu i njih pomilovala sreća, jer Hamiltonu i Mercu ništa draže od poklona, a eto tamo oni složiše grešku na grešku.
-
- Kontakt:
I dalje kažem neka daju Alonsu bolid jednake kvalitete pomest će ih sve.
I am not yet born; O hear me.
- akisarajevo92
- Kontakt:
- AshburtonG
- Kontakt:
Leclerc je po meni savrsen nasljednik Hamiltona u borbi protiv Maxa. Konstantan vozac, bez mnogo gresaka, nije preagresivan, a uz to i dovoljno brz. Norris i Russel su jako brzi, ali su vruce glave, a pitanje je da li mogu napravit korak naprijed kao sto je to uradio Max, na psiholoskom planu. Ovo sto on trenutno radi je textbook sampionska forma. Bez greske apsolutno. Kao i Hamilton svih ovih godina.
Max i Lewis su trenutno liga za sebe.
Max i Lewis su trenutno liga za sebe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.