Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- AndreWilliams
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
Asmir mi je uvijek bio drag, ali ispao je seljak.
Momak je hinja teska i SDA bot. Samo dijete od 10-12 godina i neko ko nema grama mozga u glavi moze povjerovati u validnost ovih screenshotova.
Hapsi SDA botove! 

Ovaj bhfudbal je ubjedljivo nesto najgore sto postoji a vode ga dva indijanca koja se ne znaju ni potpisati a furaju se da su sportski novinari. Onaj njihov portal je bukvalno pijaca, ko ima da plati o tome se i pise, ko im donese parfem i bajaderu kao sto im to radi Ogi, taj im postaje idol.
Gov.a od ljudi i karaktera.
Gov.a od ljudi i karaktera.
Seljaci su ovi sto sute i dudlaju ga vicku i ostalim

Halali nam Asmire u poluvremenu, jasno nam je sve
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Bega, bolji je Sehic od tebe

Sta znaju Chelsea, Everton, Milan, engleski amateri, Turci su krema fudbala kao i njihova liga.
Pravda je spora ali dostizna. Hvala dragom Bogu na svemu. Neka, neka

Sta znaju Chelsea, Everton, Milan, engleski amateri, Turci su krema fudbala kao i njihova liga.
Pravda je spora ali dostizna. Hvala dragom Bogu na svemu. Neka, neka

Poklonio, ali doslovno poklonio bod Kazahstanu.
Asmire Begoviću pa ti si Oliver Khan za ovog panja Šehića
Pa nikakav on nije poseban kvalitet, ja u jesam više pisao o Asmirovom losem učinku u reprezentaciji. Sehic je do sad odličan bio, sad oba gola djelimično njemu na dušu. Ali sta ja pišem liku koji analizira Asmirov izlet u Milan i jos komentariše 3 gola koja je primio u cak dvije odigrane utakmice
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- Marsal
- Kontakt:
Ibrahim Šehić better than Begović confirmed 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 07 sep 2021, 22:47, ukupno mijenjano 2 puta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Kolika je kapara da se Begovic vrati na gol ?
Po cemu je bio odlican? BiH je primala golova kao nizerazredne reprezentacije sa Sehicem na golu, u ovim kvalifikacijama je u 4 utakmica reprezentaciji otkinuo 5 bodova, da je Begovic bio na golu prvi bi bili u grupi trenutno.Madal je napisao/la: ↑07 sep 2021, 22:45Pa nikakav on nije poseban kvalitet, ja u jesam više pisao o Asmirovom losem učinku u reprezentaciji. Sehic je do sad odličan bio, sad oba gola djelimično njemu na dušu. Ali sta ja pišem liku koji analizira Asmirov izlet u Milan i jos komentariše 3 gola koja je primio u cak dvije odigrane utakmice
Prva losa partija na golu reprezentacije nakon 37 odličnih.
Djelomicno ? Druže ti izgleda nisi gledao utakmicu. Kod kornera lik stoji na liniji , a lopta stiže na peterac. Drugi gol u njegovu stranu. Kako je to djelomicno ? Asmir je u Milanu primio tri gola ali je i izvukao Milanu remi protiv Fiorentine. Asmir ne stoji na liniji kad lopta ide na peterac. Niti je Asmir primao golove iz slobodnjaka u svoju stranu.Madal je napisao/la: ↑07 sep 2021, 22:45Pa nikakav on nije poseban kvalitet, ja u jesam više pisao o Asmirovom losem učinku u reprezentaciji. Sehic je do sad odličan bio, sad oba gola djelimično njemu na dušu. Ali sta ja pišem liku koji analizira Asmirov izlet u Milan i jos komentariše 3 gola koja je primio u cak dvije odigrane utakmice
I sj.eba ti kvalifikacije.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Trenutno korisnika/ca: BosnianDragon2024, CAGarfia, CAZIN i 37 gostiju.