Tuzni dani za frustrirane forumase jer ne mogu pljuvati.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Tuzni dani za frustrirane forumase jer ne mogu pljuvati.
Ako je ova formacija Kazahstanaca tačna, onda to znači da su se protiv nas odlucili za promjenu formacije i da nece igrati sa 3 pozadi.
Istina. Nadam se samo da se nije pokajao što nas je preuzeo i da će ostati i za EP 2024. Već se sad vidi da je najveći stručnjak koji nas je ikad predvodio sa klupe.
Tesko. Neki bolji klub ce mu ponuditi ugovor, a nas ce opet zapasti neka neznalica. Sreca pa barem Barbarez vise nije opcija.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑07 sep 2021, 19:52Istina. Nadam se samo da se nije pokajao što nas je preuzeo i da će ostati i za EP 2024. Već se sad vidi da je najveći stručnjak koji nas je ikad predvodio sa klupe.
Svaka čast drug,sve su to ljudi bez morala pbraza i časti,i može mo reći kriminalci jer uzimaju direktno učešće u kriminalnim radnjama,pune se džepovi vici misimoviću džeki i menadžerima ostalim... Čudi me samo da se nisu stalili sa trojkom da na grbavici pare mlate..
Šteta ogromna. Mislim da bi sa njim imali 1/8 finala Eura osiguranu.Justin je napisao/la: ↑07 sep 2021, 19:56Tesko. Neki bolji klub ce mu ponuditi ugovor, a nas ce opet zapasti neka neznalica. Sreca pa barem Barbarez vise nije opcija.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑07 sep 2021, 19:52Istina. Nadam se samo da se nije pokajao što nas je preuzeo i da će ostati i za EP 2024. Već se sad vidi da je najveći stručnjak koji nas je ikad predvodio sa klupe.
Jesi vidio zundo.. sa 2 profila pisem, vico me duplo plati na kraju mjeseca, moram i zenu zvati, Vico poslao 4 kante jupola..
Otišlo sve noćas na drugu Peruansku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.