Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
Kakvi pacovi komentarisu Sehica koji nas je bezbroj utakmica vadio sa odbranjenim zicerima. Danas kriv kod oba gola ali ni blizu koliko citava odbrana.
Dzeko je fulio 3 zicera i napravio faul kod gola za 2:2. Ovo je njegova najlosija utakmica u historiji repke.
Civic nije ni za mrtve Slobode.
Dzeko je fulio 3 zicera i napravio faul kod gola za 2:2. Ovo je njegova najlosija utakmica u historiji repke.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Sehic je smijurija od golmana i veceras nas je kostao bodova! Dzeko je takodjer bio katastrofa, ali bar Dzeko ima i previse kredita s obzirom sta je sve uradio za repku.
Sehic iskljucivi krivac za oba gola! Tacka. . (Tacka)
Sehic iskljucivi krivac za oba gola! Tacka. . (Tacka)
Ima Boga
ovako ih vise boli
Dzeko kriv za svaki gol 

Max Allegri
Odluka je za mjesec dana u Kazahstanu.
Ali ovaj drugi gol sto smo primili, jeftin.
Vjerujem da bi Begovic bolje postavio zivi zid,ali mislim da je ideja saveza da se Sehic proda pa onda.

Ali ovaj drugi gol sto smo primili, jeftin.
Vjerujem da bi Begovic bolje postavio zivi zid,ali mislim da je ideja saveza da se Sehic proda pa onda.

Bih i srbija , balkanische luzerski mentalitet!
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ja ti kazem sjasi mi s qurca, ti jos mati doveo..Pavard je napisao/la: ↑07 sep 2021, 22:44Opet je de gea za vladanaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 sep 2021, 22:43Ibrahim Sehic, suvišne su rijeci, kakva golmancina
Kakva partija majstora![]()
![]()
Ibrahim Sehic igrac utakmice !
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Idu sad kalkulacije 

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- sagitarius
- Kontakt:
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Mentalni patuljci. Slavite bod iz francuske sa 10 igraca punih 45 min.. mentalitet gubitnika.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Piplica je za Sehica KahnKONTRASVIH je napisao/la: ↑07 sep 2021, 22:46Kakvi pacovi komentarisu Sehica koji nas je bezbroj utakmica vadio sa odbranjenim zicerima. Danas kriv kod oba gola ali ni blizu koliko citava odbrana.
- Shategabri
- Kontakt:
Ahaha... Pa jel realno da porediš golmana koji ima predispozicije za lige petice sa ovom ispušenom muštiklom?Pavard je napisao/la: ↑07 sep 2021, 22:44Opet je de gea za vladanaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 sep 2021, 22:43Ibrahim Sehic, suvišne su rijeci, kakva golmancina
Kakva partija majstora![]()
![]()
Koševo Zapad
Sta cu ruziti moroncino
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- grbavicka1921
- Kontakt:
Kako je frajer vidio ooogromnu rupu u sjajnom živom zidu našeg Sehe. Seha zid ti je nezavršen.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Ja milslim da bi Barbarez veceras igrao kao trener igrac i zabio tri gola.
- RollingPaper
- Kontakt:
Eto sad Civa kriv radi rupe na golu sto ne moze da makne iz turske lige 10 godinaKONTRASVIH je napisao/la: ↑07 sep 2021, 22:46Kakvi pacovi komentarisu Sehica koji nas je bezbroj utakmica vadio sa odbranjenim zicerima. Danas kriv kod oba gola ali ni blizu koliko citava odbrana.
Begovic likes this
Imali smo svakakvih poraza i svaki put kažem dai je ovo zadnje i svaki me sjebao do balčaka, ali za ovaj **** jadni bod protiv amaterske rusko mongolske prčije nemam riječi.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ovo je grehota, ovoliko bit bolji i ne pobijedit. Svaka čast selektoru, on je svoje odradio, da je bilo neko drugo večer ovdje bi bilo 5-0
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
I ovaj Kazahstan uvijek zavuce u 90+ jebli sve svoje sretno
I opet Sehicu najedi se govana invalidu nesposobni,nije dzaba tvoj rang razni nizerazredni klubovi po Turskoj..

I opet Sehicu najedi se govana invalidu nesposobni,nije dzaba tvoj rang razni nizerazredni klubovi po Turskoj..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Barbarez skrivio faul, a Amir Begović fasovo u svoj ugao 

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 12 gostiju.