Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
Oni koji pišu da je Sehic bolji golman od Begovica mora se pod hitnom lećit...
-
- Kontakt:
Citam mnogo puta, Begovic golman peterca ....
-
- Kontakt:

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Brate za te likove ljeka nema.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Na privremenom radu u Konyi.bhfanatic14 je napisao/la: ↑07 sep 2021, 22:55![]()
ovaj frajer lose Droge konzumira sta kaze 37 odlicnih
a mi padamo al padamo nigdje nas nema. Pazi 37 odlicnih i samo jedna losa. Neuer ne stanuje u njemackoj, nego u bosni i hercegovini! Dobro ovo citajte 38 utakmice od toga 37 odlicnih. Kakav analfabet fudbala. Kad te golman kosta protiv amatera iz kazahstana sve se zna kolko je sati.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Cuj to prva loša zar nisi pratio utakmicu protiv Francuske?bhfanatic14 je napisao/la: ↑07 sep 2021, 22:55![]()
a mi padamo al padamo nigdje nas nema. Pazi 37 odlicnih i samo jedna losa. Neuer ne stanuje u njemackoj, nego u bosni i hercegovini! Dobro ovo citajte 38 utakmice od toga 37 odlicnih. Kakav analfabet fudbala. Kad te golman kosta protiv amatera iz kazahstana sve se zna kolko je sati.
- Chapman1886
- Kontakt:
e moj hurem jel te stid dijece koja čitaju ove tvoje posteve..
Samo Sloboda | COYG
-
- Kontakt:
Bravo! Spora je ali dostizna ! Bog sve gleda . Imal vece kazne nego primit gol od amatera u zadnjoj sekundi? !
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Pa eto kako ti gledaš utakmicu, nemam ja problema reci da je Sehic los bio ali za prvi gol odakle 2-3 njihova sama u petercu? Sta treba da prodje kroz čovjeka da dodje do lopte? Drugi go bila je precizna, jaka lopta, unutar 20m, milion golmana prima golove iz te pozicije. Sta koji qurac Kazahstan radi na našoj polovini pred kraj, što faul pravimo. I opet kažem kriv je djelimično za oba gola, nemam ja problema da napisem kad je Sehic los tj očajan kao što je i veceras, jos jedna ovakva utakmica sto se mene tice i nek vrate Begovica ali je i on los golman u reprezentaciji koji nam ništa ne donosi. Ti imaš stav Begovic je Neuer za Sehica pa sta god se desi nerealno ces komentarisati tako da nema smisla nesto pisatimeepo je napisao/la: ↑07 sep 2021, 22:51Djelomicno ? Druže ti izgleda nisi gledao utakmicu. Kod kornera lik stoji na liniji , a lopta stiže na peterac. Drugi gol u njegovu stranu. Kako je to djelomicno ? Asmir je u Milanu primio tri gola ali je i izvukao Milanu remi protiv Fiorentine. Asmir ne stoji na liniji kad lopta ide na peterac. Niti je Asmir primao golove iz slobodnjaka u svoju stranu.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- Juventinisimo
- Kontakt:
Covjek nam zabi gol u petercu i to guzicom....

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Vjerujem da je ova ljiga sretna veceras. Psihicki je unistio Sehica sto je rezultiralo da ovaj bude nesiguran na golu.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Vidim da ti je loše pamćenje pa si zaboravio Kipar, Belgiju, Portugal itd.bhfanatic14 je napisao/la: ↑07 sep 2021, 22:55![]()
Morao si čekati 38 utakmica da dočekaš kiks pa da možeš nesto konkretno napisati. Zao mi te.
Na golu reprezentacije mnogo bolji nego Begovic.
Prva losa partija. Begovic ih je imao nekoliko i to s direktnim uticajem na rezultat...vrati se stranicu nazad i pogledaj videe još 1x pa će ti sve biti jasno.
- Chapman1886
- Kontakt:
Kad lopta iz kornera ide u peterac golman mora da reaguje pa bilo 10 njihovih slobodnih igraca on to nije ucinio i to ne samo kod jednog vec kod 2 kornera.Madal je napisao/la: ↑07 sep 2021, 22:59Pa eto kako ti gledaš utakmicu, nemam ja problema reci da je Sehic los bio ali za prvi gol odakle 2-3 njihova sama u petercu? Sta treba da prodje kroz čovjeka da dodje do lopte? Drugi go bila je precizna, jaka lopta, unutar 20m, milion golmana prima golove iz te pozicije. Sta koji qurac Kazahstan radi na našoj polovini pred kraj, što faul pravimo. I opet kažem kriv je djelimično za oba gola, nemam ja problema da napisem kad je Sehic los tj očajan kao što je i veceras, jos jedna ovakva utakmica sto se mene tice i nek vrate Begovica ali je i on los golman u reprezentaciji koji nam ništa ne donosi. Ti imaš stav Begovic je Neuer za Sehica pa sta god se desi nerealno ces komentarisati tako da nema smisla nesto pisati
Begovic je nas najbolji golman to je cinjenica. Ne Sehić, vec Begovic. I to nije nerealno. Nerealno je da predstavljas Begovica kao losijeg golman to je yebeno nerealno.
Sehic nikad nije imao gresku u velikoj Turskoj.
Belgiju? Pa Begovic je tu skinuo 7,8 mrtvih zicera fudbalska neznalice, Sehic u citavoj karijeri nema odbrana kakvih je Begovic imao na toj utakmici.hurem je napisao/la: ↑07 sep 2021, 23:00Vidim da ti je loše pamćenje pa si zaboravio Kipar, Belgiju, Portugal itd.bhfanatic14 je napisao/la: ↑07 sep 2021, 22:55![]()
Morao si čekati 38 utakmica da dočekaš kiks pa da možeš nesto konkretno napisati. Zao mi te.
Na golu reprezentacije mnogo bolji nego Begovic.
Prva losa partija. Begovic ih je imao nekoliko i to s direktnim uticajem na rezultat...vrati se stranicu nazad i pogledaj videe još 1x pa će ti sve biti jasno.
Sehic u 38 utakmica na golu reprezentacije ima bar 5x više odbrana nego Begovic.
Tačka.
Tačka.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Google Adsense [Bot] i 24 gosta.