ma ne stigne se doci nikako ovdjeAdmir_Sa je napisao/la:Pa gdje si dafi, nigdje te majke mi![]()
hocemol u avatar sad u srijedu![]()
sarajlija mi zauzet za opkladu
ajde moze u avatar, ni malo ne sumnjam da ce ti novi avatar dobro stajati
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
ma ne stigne se doci nikako ovdjeAdmir_Sa je napisao/la:Pa gdje si dafi, nigdje te majke mi![]()
sarajlija mi zauzet za opkladu
Ajd po 7 dana, nema iksa, ko prodje dalje bira avatar?Italia je napisao/la:ma ne stigne se doci nikako ovdjeAdmir_Sa je napisao/la:Pa gdje si dafi, nigdje te majke mi![]()
sarajlija mi zauzet za opkladu![]()
pa da, 7 dana.. ako pobjedite daj mi Tottija da nosimAdmir_Sa je napisao/la:Ajd po 7 dana, nema iksa, ko prodje dalje bira avatar?Italia je napisao/la:ma ne stigne se doci nikako ovdjeAdmir_Sa je napisao/la:Pa gdje si dafi, nigdje te majke mi![]()
sarajlija mi zauzet za opkladu![]()
Interista di cuore je napisao/la:ne mogu da vjerujem da se Traore vec povrijedio...ne mogu da vjerujem
pogresno si ti to procitao, Amauri nije imao konkretne prilike, sem jednom kad je jedva nekako udario loptu pored igraca al ta prilika je teska bila za pogodit, nije da branim Amauria al previse se blati on, recimo Marchisio je igrao kao kita i Krasic, pa niko ih ne kritikuje, da ne pricam sta je DP profulao, inace sve u svemu ne zna se koje gori od 11 ,od Amauria do Grossa a posebno me "fascinirao" Diego Armando Marchisio,juventus 0244 je napisao/la:Nisam mogao gledati utakmicu mora da sam limit pekoracio, pa se sad upolila konekcija, na kraju 0:0. Pratio sam tekstualni prenos, po izvještajima smo bili bolji, Samdorija nije opucala u okvir cijelu uatkmicu![]()
Procitao sam da se Amauri imašio, ali da je i capitano promasio cijeli gol sa 7-8 metara. Ponovo povrede, ponovo nesreća pa do kad više.
Dylan Dog je napisao/la:Ljudi,kako se usudjujete reci da je Marchisio odigrao lose,pa niste svjesni sta govorite,na svojoj prirodnoj poziciji je jedan od najboljih na svijetu,a to sto ga trener nije stavio na nju,nije njegova krivica!
Buduci kapiten Juventusa i nosioc igre Italijanske reprezentacije!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.