Pjanic 3-4 lopte im poklonio u zadnjih 10 minuta

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Da, a to ti je čisto do toga što nam više od pola ekipe sjedi na klupi u klubovima. I onda kad izađu na teren snage za sat vremena maksimalno. U drugom disat nije mogao ni jedan.
Oavajanje prvog mjesta u Ligi nacija nije trofej, a Kirin kup je takmičenje na nivou Bajramskog turnirasvrakino1921 je napisao/la: ↑07 sep 2021, 23:14Honours Edit
UEFA Nations League B
Winners (1): 2018–19
Minor tournaments Edit
Kirin Cup
Cup Winner.png Winners (1): 2016
Jedine trofeje za voljenu Reprezentaciju su nam donijeli
Gosp.Prosinecki i Gosp.Bazdarevic
Oni ovdje spominju Susica
Svasta
Nije samo to za Begovica. Poermetila ih je izjava i Fadila Novalica o postotku ulja koje treba kupovati. Imamo problem i sa Sejom Brajlovicem sto je uvalio Pjanicu vreo zalogaj u usta.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑07 sep 2021, 23:22Bilo je realno za očekivati ovo nakon što je Begović poremetio atmosferu među igračima. Skroz neprofesionalno ponašanje sa njegove strane. Naravno da se to moralo nekako odraziti na igrače pogotovo na Šehića koji je bio najgori večeras.
StvarnoMele00 je napisao/la: ↑07 sep 2021, 23:31Oavajanje prvog mjesta u Ligi nacija nije trofej, a Kirin kup je takmičenje na nivou Bajramskog turnirasvrakino1921 je napisao/la: ↑07 sep 2021, 23:14Honours Edit
UEFA Nations League B
Minor tournaments Edit
Kirin Cup
Svasta
Ovo je ključ. **** Kazahstan ti nije smio vidjeti lopte zadnjih 10 minuta, a mi smo ih odigrali za dobre analize. Svako je paničario, nabijao lopte, bukvalno kao da protiv sebe imamo Francusku. Reakcije su bile užasne, sve i jedan igrač je tako igrao. Stoperi, koji su do tada iznosili loptu po zemlji, počeli su da nabijaju. U takvoj situaciji, i San Marino ti može napraviti probleme, jer je igra nestruktuirana.CevapiPrijeUtakmice je napisao/la: ↑07 sep 2021, 23:28Umjesto da idemo na treci gol, mi se povukli da cuvamo rezultat i eto ti belaja.
Nažalost, neki još žive u 2013. godini. Pišem ovo i ponavljam se nakon svakog "kiksa" ali moram. Nismo top repka i to je to. To smo bili godinu-dvije i kraj priče.Probisvjet je napisao/la: ↑07 sep 2021, 23:33Nije samo to za Begovica. Poermetila ih je izjava i Fadila Novalica o postotku ulja koje treba kupovati. Imamo problem i sa Sejom Brajlovicem sto je uvalio Pjanicu vreo zalogaj u usta.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑07 sep 2021, 23:22Bilo je realno za očekivati ovo nakon što je Begović poremetio atmosferu među igračima. Skroz neprofesionalno ponašanje sa njegove strane. Naravno da se to moralo nekako odraziti na igrače pogotovo na Šehića koji je bio najgori večeras.
Pa ljudi moji mi moramo shvatiti da smo trenutno reprezentacija iz donjeg dijela fudbala i to je to.
Ma znam bodi brate al' od ovih večeras na terenu apsolutno su svi bili standardni u klubovima, osim Pjanića (mada on je bio najmanji problem večeras), Nalića (koji je svakako brzo zamjenjen) i eto Hadžikadunića koji nije odigrao zadnju utakmicu ali generalno je standardan u Rostovu.
Nama ne treba boljih igrača u reprezentaciji, nama treba vojska psihologa i psihijatara.Raonffa je napisao/la: ↑07 sep 2021, 23:38Ma znam bodi brate al' od ovih večeras na terenu apsolutno su svi bili standardni u klubovima, osim Pjanića (mada on je bio najmanji problem večeras), Nalića (koji je svakako brzo zamjenjen) i eto Hadžikadunića koji nije odigrao zadnju utakmicu ali generalno je standardan u Rostovu.
I na kraju krajeva, pao si protiv Kazahstana, čiji igrači igraju u ligi i tempu koja sigurno nije bolja od liga gdje igraju naši igrači.
A nije baš sad da smo mi njih cijelo poluvrijeme držali u njihovom kaznenom prostoru pa da si fizički pao sam od sebe, na stranu kvalitet protivnika.
Ja mislim da je ovo psihički problem jer ih nismo uspjeli probiti, ono sa Grčkom smo mi vodili 2-0, ok prepustili njima loptu, napravili naivan penal, Pjanić dobio crveni, sve su to okolnosti koje nisu bile prisutne večeras, a i protivnik je bio ozbiljniji koliko god da je Grčka grohnula, imaju jači pedigre od Kazahstana.
Dje si bio kad smo Kuvajta rasuliDevetomjesto je napisao/la: ↑07 sep 2021, 23:38Fudbal je igra koju igra 22 igraca i na kraju bosna nikad ne pobijedi
A koliko smo dobili za plasman na, SP?svrakino1921 je napisao/la: ↑07 sep 2021, 23:23Pa koliko smo dobili miliona € za ulazak u LN AShategabri je napisao/la: ↑07 sep 2021, 23:17Trofeje?svrakino1921 je napisao/la: ↑07 sep 2021, 23:14Honours Edit
UEFA Nations League B
Minor tournaments Edit
Kirin Cup
Svasta
Jest, trofeji u rangu plasmana vašeg kluba u zajedničku ligu yuge za koju tražite trofej.
Čuj LN B i nekakav Kirin kup... Pa jel realno?
I sve to bolje od plasmana na SP
Trolerčino stara![]()
I s kim smo igrali u LN A
Kirin kup osvojen
Zapisano za vjekova i vjekova dok je Japana i Dunjaluka
I to osvojeno protiv Danske-Europski prvak i Japana
I love je dobre bilo za osvojen Kirin kup
Molim lijepo
TROFEJ JE TROFEJ
Baš zato ga je trebao izvaditi iz igre, al nema m*da za to.hurem je napisao/la: ↑07 sep 2021, 23:35Petev - odlična postavka!!!
Rezultat - LOS, nerealan!
Krivci za los rezultat isključivo Dzeko i Sehic...vise Dzeko zbog nekoliko promašaja a potom i prekršaja u opasnoj zoni u 95.min.
Jedna od njegovih mnogobrojnih loših utakmica u dresu reprezentacije...večeras ga ništa nije išlo, pa čak ni to da lagano s 4 metra zakuca loptu u gol.