Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Po mom vidjenju nema tu puno sadrzaja i zajednistva. Svi se okupe oko licnog interesa. A povreda obicna izvlakusa za najbolje igrace. Dzeko, Pjanic, Krunic, Stevanovic...JohnCleese je napisao/la: ↑08 sep 2021, 10:07Sumnjivo.
Treba vidjeti hocel' biti u konkurenciji za Milan za vikend.
Ne zelim da sumnjam samo na igrace jer kao da mnoge ovakve naprasne "reprezentativne povrede" odredi neko drugi.
Kao da se samo donese odluka da neko nije spreman.
Upravo to, ovo je nacija sa najkracim pamcenjem, dokazano stoljecima, najbitnije je hebavat nekom majku, u tom uzivaju. Da radi odlican posao, to zna i vrabac na grani, medjutim dosta ljudi ga mrzi od prvog dana i tesko je sad priznati da nisu bili u pravu, to ih boli pa nastavljuju sa istim, zele poraze da bi opravdali nedostatak IQ i kratke prangije, valjda zbog toga. Glup covjek je slijep covjek, a forum pun slijepaca. Puna podrska za selektora.Arnelv52 je napisao/la: ↑08 sep 2021, 10:29Brzo mi zaboravljamo da na početku ovih kvalifikacija nismo imali nikakav prioritet osim uigrati i napraviti ekipu za nadolazeći EURO. Jedino što po meni treba ocjenjivati kod ove ekipe je da li ekipa raste, kako i kojom brzinom raste, može li bolje i gdje će biti za dvije godine.
Ekipa koju je on preuzeo je bila u ćorsokaku. Trebalo je vremena da je izvadi i evo izvadio ju je. Rezultati nisu još najbolji al' je igra više nego zadovoljavajuća. Ekipa koju je on preuzeo jedva da je imala sigurnih deset igrača sada napokon, više-manje, imamo 23 ili 24 igrača koji su dio ekipe, ekipu koja je izbalansirana i koja ima potencijal.
Nema.samoposmatram je napisao/la: ↑08 sep 2021, 10:31Po mom vidjenju nema tu puno sadrzaja i zajednistva. Svi se okupe oko licnog interesa. A povreda obicna izvlakusa za najbolje igrace. Dzeko, Pjanic, Krunic, Stevanovic...JohnCleese je napisao/la: ↑08 sep 2021, 10:07Sumnjivo.
Treba vidjeti hocel' biti u konkurenciji za Milan za vikend.
Ne zelim da sumnjam samo na igrace jer kao da mnoge ovakve naprasne "reprezentativne povrede" odredi neko drugi.
Kao da se samo donese odluka da neko nije spreman.
Samo Cimirotu i Hadziahmetovicu skidam kapu na profesionalizmu.
Odigrao 2 2 protiv Kazakhstana i sad trenercina, imao igraca vise protiv Francuza 40 minuta i nije mogao do pobjede. Znaci to sto smo mi igrali linepo protiv Kazaka nista puno ne znači jer mi tako ne mozemo igrati protiv 80% repki na svijetu.ReX je napisao/la: ↑08 sep 2021, 08:41Gledam i ibretim se. Dobro neki samo trollaju ali reci tipa bez greske, maestralan ovo ono u pm. Pobjeda na CVu protiv amaterske repke Kuvajta. Pa da je Zeljo pobjedio protiv njih ja bi rekao da je ocekivano.
Sinoc se raspali u drugom poluvremenu nakon gola. Golove postigli nakon prekida na horuk. Sturili se pred sami kraj ko kokoske bez glave, itd itd. Opcenito drugo poluvrijeme katastrofa.
E moj maestralni. Ako ne osvoji 4b iduceg mjeseca otkaz najkasnije do kraja godine mora biti.
Prestani!Arnelv52 je napisao/la: ↑08 sep 2021, 10:29Brzo mi zaboravljamo da na početku ovih kvalifikacija nismo imali nikakav prioritet osim uigrati i napraviti ekipu za nadolazeći EURO. Jedino što po meni treba ocjenjivati kod ove ekipe je da li ekipa raste, kako i kojom brzinom raste, može li bolje i gdje će biti za dvije godine.
Ekipa koju je on preuzeo je bila u ćorsokaku. Trebalo je vremena da je izvadi i evo izvadio ju je. Rezultati nisu još najbolji al' je igra više nego zadovoljavajuća. Ekipa koju je on preuzeo jedva da je imala sigurnih deset igrača sada napokon, više-manje, imamo 23 ili 24 igrača koji su dio ekipe, ekipu koja je izbalansirana i koja ima potencijal.
A ko je i gdje donio takvu stratešku odluku? Ko ima pravo da pored Ukraine i Finske položi oružije i ne bori se za baraž? Ko to može ekipi s Pjanićem, Džekom, Kolašincem, Krunićem, Begovićem, Bičakčićem, Demirovićem, reći da nemaju šanse?Arnelv52 je napisao/la: ↑08 sep 2021, 10:29Brzo mi zaboravljamo da na početku ovih kvalifikacija nismo imali nikakav prioritet osim uigrati i napraviti ekipu za nadolazeći EURO. Jedino što po meni treba ocjenjivati kod ove ekipe je da li ekipa raste, kako i kojom brzinom raste, može li bolje i gdje će biti za dvije godine.
Pa vidis koji lik je. Ali to sve govori o forumu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.