Edin Džeko
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Dzeko je lose odigrao sinoc, ali vrijeđati covjeka, spominjati mu porodicu itd nema smisla i izgleda licemjerno.
Uprkos sjajnoj golgeterskoj statistici, nije nas doveo ni do jedne pobjede nad velikim selekcijama.
S njim smo propustili 2 velika takmičenja, na koja smo se morali plasirat,
Nažalost i najgori kapiten.
Pandev je Makedoniju odveo do pobjede usred Njemačke i na EP.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Nemamo mi tu sportsku kulturu ili bilo kakvu drugu kao u naprednijim drzavama, treba biti dobar u pobjedi, a jos bolji u porazu.Pavard je napisao/la: ↑08 sep 2021, 10:52Onda ti ne čitaš strane forume,medije.<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑08 sep 2021, 10:50Nije bas u svakoj, samo u ovim na Balkanu, gdje stoka sitnog zuba zivi.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Pa evo ti jedan od hiljadu primjera da se i u ostatku evrope pljuju i kritikuju igrači poslije poraza.
Navijaci propalog kluba iz Katalonije zvizde messiju,pique i ostalim igračima poslije poraza.
Pa zar nisu ove godine navijači Schalkea napali autobus svojih igrača.
Navijaci propalog kluba iz Katalonije zvizde messiju,pique i ostalim igračima poslije poraza.
Pa zar nisu ove godine navijači Schalkea napali autobus svojih igrača.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Jedan igrac ne moze promijeniti stvari, protiv najjacih je bio najbolji, ostali su uvijek kaskali. Zamisli da ti neko svaki dan dodje na tvoje radno mjesto, sjedne pored tebe i ceka da pogrijesis. Nakon toga ti izjebe sve zivo i mrtvo, djecu u besici, zenu, majku itd. Ti bi bio presretan??? Dobro i trpe kakve navijace imaju, najgora vrsta ljudi na dunjaluku.DrFilgud je napisao/la: ↑08 sep 2021, 10:56Uprkos sjajnoj golgeterskoj statistici, nije nas doveo ni do jedne pobjede nad velikim selekcijama.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Da, shvatam sta zelis reci na ovaj moj komentar koji je bio u drugom stilu da moze dati dva gola, iznuditi penal i sta vec Dzeko radi.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑08 sep 2021, 09:36Ne moze sam. Niko ne moze sam.
To da moze sam sto je sebi uvrtio u glavu nas je sinoc i kostalo. Nije meni krivo sto je masao, moze se desiti, nego sto je kao nas najbolji i najiskusniji igrac donosio lose procjene. Bilo je par situacija kada je mogao dodati i time stvoriti bolju šansu za gol, ali ne. On je opamprči i naravno promasi. Napalio se kao mlad majmun da bas on da gol, kao da ima nekome da se dokazuje? Dodaj je majstore!
Naravno da su navijaci najvise kivni od onoga od koga su najvise i ocekivali. Nemoj da se stvara kult i oko njega. Niko nema pravo da se ponasa u duhu rečenice "Drzava to sam ja", u ovom slucaju "Reprezentacija to sam ja".
Naravno da je legenda, naravno da je nas do sada najbolji ikada, naravno da ga volimo i naravno da cemo ga kritikovati i podhebavati kad odigra kriminalno kao sinoc.
On je i sa 35,36 godina prva violina reprezentacije koja sinoc nije svirala kako treba. Ne znam sto je tako, dal se umorio u Francuskoj ili sta drugo neka kompetentniji istrazuju, ali slazem se sa tvojom konstatacijom niko ne moze sam, mada nisam stekao utisak da je bilo boljih rjesenja u njegovim situacijama, ono on rutinski posprema u mrezu. Jbg, sinoc nije islo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- BoixosNois1899
- Kontakt:
U Farmerligi je to svakodnevnica.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Edin ima pravo na losu utakmicu
Razmontirao je tada prilicno jaku Grcku 2013. koja nam je bila glavni konkurent za Svjetsko. Ti isti Grci su na Euru prije toga igrali cetvrtfinale, a na tom SPu su ispali u osmini. Nimalo bezazleni. A ta pobjeda nam je znacila plasmana na jedino takmicenje koje smo igrali. Ali nije ni bitno, Dzeko je zabijao i protiv Francuske, Italije, Spanije, Belgije u kvalifikacijama, ali Dzeko ne moze biti i napadac i stoper i golman. Koliko god da je on zabio, mi smo primali vise. To nije do njega. Mi da smo umjesto Makedonaca igrali tu utakmicu u Njemackoj i da je Dzeko zabio tri gola, mi bismo primili bar cetiri.DrFilgud je napisao/la: ↑08 sep 2021, 10:56Uprkos sjajnoj golgeterskoj statistici, nije nas doveo ni do jedne pobjede nad velikim selekcijama.
Igrao je ocajnu utakmicu sinoc, zasluzuje kritike zbog toga koliko i bilo koji drugi igrac koji odigra losu utakmicu. Ali castiti ga epitetima poput smetljar, ker, vrijedjanje familije... kao i dovoditi u pitanje njegov znacaj i doprinos reprezentaciji zadnjih 10ak godina, to mogu samo neozbiljni ljudi. Znaci to moze ili potpuna neznalica ili neko ko ima nesto licno protiv njega pa mu ovo dodje kao dobar izgovor da mu se nagovori. Sve van toga ne razumijem.
Dzeko postujem te ali trebo si sinoc izaci pred kamere i uzeti odgovornost na sebe a ne Luku koji je jedva 20 min odigro u repki da posaljete... Mnogo toga si zasluzio i zato te i volimo ali trebas i ti kad ti neide biti na kormilu i preuzet odgovornost... Samim time bi pomogo cijeloj javnosti i ekipi do slijedeci okupljhanja.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Edin pozvao navijace da podrze promasaje zicera koje ne bi fulio igrac iz prve federalne lige
Edin je gigant i to ce uvijek biti ali jucerasnja ironija
Jednostavno kada ti je repka menadzerska i kada imas fasistu na vrhu, svaki kiks je znak pravde.

Edin je gigant i to ce uvijek biti ali jucerasnja ironija

Jednostavno kada ti je repka menadzerska i kada imas fasistu na vrhu, svaki kiks je znak pravde.
Najgori kapiten u istoriji reprezentacije.
Sa njim kao kapitenom nas odrađuju fudbalske sile kao kipar, Kazahstan itd ..
Da ne ulazimo u festanje na pripremama, hodanje po terenu, odobravanje talova i tjeranje profesionalaca
Sa njim kao kapitenom nas odrađuju fudbalske sile kao kipar, Kazahstan itd ..
Da ne ulazimo u festanje na pripremama, hodanje po terenu, odobravanje talova i tjeranje profesionalaca
- lijevapolutka
- Kontakt:
Pravices ti Dzeku od gova-na kada ti budu u napadu igrali bajic i drustvo.DrFilgud je napisao/la: ↑08 sep 2021, 10:56Uprkos sjajnoj golgeterskoj statistici, nije nas doveo ni do jedne pobjede nad velikim selekcijama.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Dzeko je nezamjenjiv. Kada se penzionisu on i Miralem, te Seo, repka ce biti na nivou Gibraltara. Vidimo nase mlade nade u menadzerskoj U21 kako dominiraju.
Da je Mesi i Ronaldo u jednom što se mene tiče sa svojim stavom na terenu, a pogotovo van terena davno bi mu se zahvalio._dreamer_ je napisao/la: ↑08 sep 2021, 15:52Pravices ti Dzeku od gova-na kada ti budu u napadu igrali bajic i drustvo.DrFilgud je napisao/la: ↑08 sep 2021, 10:56Uprkos sjajnoj golgeterskoj statistici, nije nas doveo ni do jedne pobjede nad velikim selekcijama.
- Felixians4
- Kontakt:
Misliš da u narednih 15 godina nećete na niti jedno ili jedno prvenstvo? Ja sam uvjeren da ćete makar na jedno,a onda kad popravite ranking i sazriju jako talentirani mladići koje ste pametno uveli u sastav, bit će lakših suparnika._dreamer_ je napisao/la: ↑08 sep 2021, 15:52Pravices ti Dzeku od gova-na kada ti budu u napadu igrali bajic i drustvo.DrFilgud je napisao/la: ↑08 sep 2021, 10:56Uprkos sjajnoj golgeterskoj statistici, nije nas doveo ni do jedne pobjede nad velikim selekcijama.
Sreca pa su svi ostali u timu klase...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Dzeko ima kredita da jos ponovi 3 ovakve partije. Glavni krivac za nerjeseno nazalost.
Al vraca to Dzeko sa kamatama u Kazahstanu.
Al vraca to Dzeko sa kamatama u Kazahstanu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Felixians4
- Kontakt:
Pusti priču. Imamo niz primjera u raznim sportovima kad su igračine ozbiljno sputavale svoju momčad,klupski i reprezentativno i onda kad su oni otišli,a mnogi očekivali da slijedi sušno razdoblje i da su jedini oni valjali u tim sastavima,opp, ekipa bude bolja,homogenija,uspješnija. Uvjeren sam da će se tako pokazati i sa Džekom u BiH. Njegova igračka kvaliteta je ogromna, no isto tako, krimeni mu se zapostavljaju,a onda kad se dogodi kiks i on podbaci,e onda iskoče salve uvreda i razočaravujućih poruka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.