Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
Sa kakvim merakom bi se cekao Oktobar da smo sinoc uzeli ...
- BuffonGigi
- Kontakt:
Kako druze kako? Svaki nas selektor je bio uhljeb koji je egzistenciju rjesavao kroz angazman u reprezentaciji. Mozda plata nije najveca, ali zato su mnogi itekako profitirali kroz procente od raznoraznih menadzera.
Takvo nesto mozes ocekivati onda kad selektor bude covjek koji se vec ranije ostvario.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Ne provaljuj se.BuffonGigi je napisao/la: ↑08 sep 2021, 16:18Kako druze kako? Svaki nas selektor je bio uhljeb koji je egzistenciju rjesavao kroz angazman u reprezentaciji. Mozda plata nije najveca, ali zato su mnogi itekako profitirali kroz procente od raznoraznih menadzera.
Takvo nesto mozes ocekivati onda kad selektor bude covjek koji se vec ranije ostvario.
Ako dobijemo Kazahstan u gostima(realno kvalitetniji smo dosta).
Sa Ukrajinom izvucemo 3 boda u 2 utakmice i dobijemo Finsku i u baražu smo. Daleko od toga da je sve izgubljeno jer imamo dobru igru i jos kad se Krunic vrati bice to to.
Sa Ukrajinom izvucemo 3 boda u 2 utakmice i dobijemo Finsku i u baražu smo. Daleko od toga da je sve izgubljeno jer imamo dobru igru i jos kad se Krunic vrati bice to to.
DAS IST WALTER
Akosna i Akorcegovina.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Gdje bi nama bio kraj u nadanjima, da kojim slucajem otvorimo kvalifikacije sa 2-3 pobijede
Prosla cetiri kola, imamo 3 boda, ali evo nas kao Safet, jos je dosta bodova u igri...uvijek racunamo ako dobijemo ovoga, onoga, a znamo svi da ce kiksati jos dosta puta do kraja ovog ciklusa.
Ne moze se raditi sve na guzove, namjestanje, uz nikakvu atmosferu u i oko reprezentacije, uz kriminalan savez koji godinama unistava ovaj lijepi sport i ocekivati pozitivne rezultate. Ne ide.

Prosla cetiri kola, imamo 3 boda, ali evo nas kao Safet, jos je dosta bodova u igri...uvijek racunamo ako dobijemo ovoga, onoga, a znamo svi da ce kiksati jos dosta puta do kraja ovog ciklusa.
Ne moze se raditi sve na guzove, namjestanje, uz nikakvu atmosferu u i oko reprezentacije, uz kriminalan savez koji godinama unistava ovaj lijepi sport i ocekivati pozitivne rezultate. Ne ide.
⚽FK Garaže⚽
Koliko mi je muka zbog sinoc.. ne mogu više ni gledati, ni čitati o reprezentaciji.. ne vjerujem kolike smo pehlije i sve... ne vjerujem
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Trenutno si na 2 boda i utakmicu manje od baraza.FCB1986 je napisao/la: ↑08 sep 2021, 17:32Gdje bi nama bio kraj u nadanjima, da kojim slucajem otvorimo kvalifikacije sa 2-3 pobijede![]()
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Prvi nije jel? Padne lopta u peterac, a golman ostaje ukopan. Svaka moguca lopta koja padne u peterac mora biti golmanov plijen. Ili da je hvata ili boksuje...
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Ako, ako, ako i ako... Pa pobogu, kako vam se da uopste.

Ako bi jedan post mogao da opise bh repku kao i njezine navijace to bi mogao biti ovaj. Sve samo ako, mozda, zajebo i sve tako u krug iz ciklusa u ciklus.
@igrajlopte 🐦
- akisarajevo92
- Kontakt:
Da smo imali kvalitetnijeg golmana mogli smo lagano uzeti 6 bodova iz ove dvije utakmice
Don't believe the hype.
I onda post ko narucen sa jos jednim ako/da smo. Hahahah jooj

@igrajlopte 🐦
Ma razumijem ja da smo jos u igri, bodovno su svi blizu, ali evo vec 25 godina slusam price ako dobijemo jos ovoga do kraja, idemo na prvenstvo, a cinjenica je da uvijek nadju nacin da zayebu. I ja vijerujem da cemo kiksati jos par puta do kraja. Nadam se da grijesim. Razumijes sta hocu reci, svaki ciklus je isti..avenija je napisao/la: ↑08 sep 2021, 17:35Trenutno si na 2 boda i utakmicu manje od baraza.FCB1986 je napisao/la: ↑08 sep 2021, 17:32Gdje bi nama bio kraj u nadanjima, da kojim slucajem otvorimo kvalifikacije sa 2-3 pobijede![]()
⚽FK Garaže⚽
Pa sve nam se uvijek svodilo na "da smo" i "ako "
Ne možemo Kazahstanu zabiti gola, promašimo 10 šansi u prvom poluvremneu, realizacija napadaca na nivou kantonalnih igraca - a onda sva gov.na svalimo na golmana koji je primio u 95-toj nakon preglupog faula
pa što levati nisu riješili Kazahstan vec na poluvremenu, qrac bi sad pisali o golmanu i golu u 95.
Majstori smo u samoobmanama

Ne možemo Kazahstanu zabiti gola, promašimo 10 šansi u prvom poluvremneu, realizacija napadaca na nivou kantonalnih igraca - a onda sva gov.na svalimo na golmana koji je primio u 95-toj nakon preglupog faula

Majstori smo u samoobmanama

Zadnja izmjena: let3, dana/u 08 sep 2021, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Jarane eno prati Šwecku, i odhebi.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Što je najgore, da su Ukrajinci recimo uzeli Kazahstana u obje utakmice i mi uzeli Kazahstana sinoć, atmosfera bi bila bolja nego sada
Još je ovo neizvjesno, ali niko iz naše grupe osim Ukrajine ne može računati da će napraviti bilo šta u baražu.

Još je ovo neizvjesno, ali niko iz naše grupe osim Ukrajine ne može računati da će napraviti bilo šta u baražu.
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑08 sep 2021, 17:49

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Sta ste se vas dvojca zakacili?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑08 sep 2021, 17:49

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Da smo, ako ovo, ako ono, kad bismo...
Ne znam odakle ljudima ovolika nada. Ili je zapravo naivnost... Poznavanjući nas, ovo drugo.
Možemo li napokon prihvatiti da smo se vratili 20 godina unazad. Ako prihvatimo da smo u problemu, jedino ga tako možemo riješiti.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,