FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

hondas
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la hondas » 04 sep 2021, 10:57

FK Sloboda iz Tuzle je trenutno drugoplasirana ekipa sa 14 bodova. U osmom kolu Tuzlaci na Tušnju dočekuju aktuelnog šampiona – FK Borac. Problem bi mogao biti nedostatak trojice igrača Josipa Balića, Jasmina Osmića i Muharema Ćivića. Oni su u utakmici protiv FK Željezničar dobili treći žuti karton, što će značiti suspenziju za meč protiv Borca. U razgovoru za Fenu trener FK Sloboda Mladen Žižović je istakao zadovoljstvo igrom njegove ekipe u dosadašnjem dijelu sezone. – Ove sezone smo uspjeli od samog početka dobro da se organizujemo, da u konačnici dobro igramo i skupljamo bodove. Treba nastaviti u tome ritmu – izjavio je Žižović. Istakao je dobru saradnju sa stručnim štabom koji ove sezone čine Adnan Jahić, Edin Ribić, te šef omladinske škole Adnan Buco Osmanhodžić. Igrači Slobode trenutno uživaju veliku podršku svojih navijača. Stadion je u posljednje vrijeme ispunjen istinskim zaljubljenicima u fudbal, što je prema mišljenju trenera Žižovića prvi pokazatelj da rade dobar posao. – Cilj ove sezone je da stabilizujemo klub u svakom segmentu, od omladinske škole do prvog tima i da ako se ukaže prilika napravimo jedan iskorak kada je riječ o rezultatima, bez ikakvog imperativa da budemo bolji nego prošle godine i da afirmišemo jednog eventualno dva igrača kroz dobre rezultate Slobode – kazao je Žižović u razgovoru za Fenu. FK Sloboda pored prvog tima itekako može biti ponosna na svoj omladinski tim koji se kroz školu fudbala priprema u budućnosti za ozbiljna takmičenja u Premijer ligi. Trener prvog tima Mladen Žižović vjeruje da će iz omladinske ekipe sigurno izaći nekoliko kvalitetnih fudbalera. Svojoj ekipi Žižović za protekli period sezone ne bi zamjerio ništa. Zadovoljan je njihovom igrom na terenu, kao i njihovim odnosom tokom trenažnog procesa. Kada je riječ o kvaliteti Premijer lige u BiH trener FK Sloboda smatra da ima prostora za napredak, od same infrastrukture do organizacije utakmica, boljeg suđenja i veće kvalitete igre na terenu. – Imamo dosta mladih, talentovanih igrača. Očekujem neke iskorake i od omladinskih reprezentacija Bosne i Hercegovine, kako juniorske, tako i U21, s obzirom da ni tu nemamo nekih dobrih rezultata, osim kada je naš trener Sakib Malkočević napravio iskorak s kadetskom reprezentacijom – izjavio je Žižović. Ovaj iskusni trener smatra da ćemo kvalitetu naše lige popraviti onoga trenutka kada igrače klubovi ne budu prodavali po svaku cijenu, a da još nisu ni formirani u potpunosti. Njegova preporuka je da trebamo poraditi na sportskoj kulturi i pravilnom razvoju mladih igraca .

tuzlanskasloboda
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskasloboda » 05 sep 2021, 11:43

BEGANOVIC,,,, RAMIC,,,,, SAIDDDDD,,,,

EVO MOMKA IZ PO PODRINJA VELIKOG IGRACA I NAVIJACA SLOBODE,,,,,

slika

tuzla075
Kontakt:

Post Postao/la tuzla075 » 05 sep 2021, 21:01

Znali neko sta je sa onog Hodzica sto je otisao u nekog drugoligasa u Portugal.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 sep 2021, 22:27

merak je napisao/la:
03 sep 2021, 16:20
Probisvjet je napisao/la:
03 sep 2021, 15:30
To je to. Zalaganje, borba, igra na rezultat. Samo gore, nista dole, pa sta bude. Zadovoljan.
Nije Buljoni kako ga ti nazivas doveo 10 najboljih iako to nikada nije izjavio, a ti ipak zadovoljan.
Svasta
Dolasci su na zimskoj pauzi. Ne mogu sada o detaljima.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Stabilizoni
Kontakt:

Post Postao/la Stabilizoni » 06 sep 2021, 22:32

Uvijek nam teba ovako mirna bila 😆

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 08 sep 2021, 19:59

slika
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 08 sep 2021, 20:40

Kako očekivati bilo šta u subotu, kad će istrčati sa 14 igrača protiv nas. U takvom omjeru snaga možemo osvojiti max bod. Puno stvari će se morati poklopiti za pobjedu, a najviše će nam trebati sreće jer će nas sudije uništavati na sve moguće načine.

Ali kako se kaže SAMO JAKO TUZLANSKI, HOĆEMO POBJEDU :cool:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 09 sep 2021, 10:34

21:00 Sloboda - Borac (Luka Bilbija - Prijedor)

Ovo ne treba ni igrati , napravite blokatu bojkot majku im j3bem vise
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 09 sep 2021, 10:39

Polako, sta unaprijed kukamo. I da bude navlacio za njih idemo ih dobiti
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 sep 2021, 11:03

Borac raskinuo ugovor sa Uzelcem i Dujakovicem,makar jednog probat dovest..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

desperados
Kontakt:

Post Postao/la desperados » 09 sep 2021, 11:32

I jest Uzelac poletio u sampiona..

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 09 sep 2021, 11:45

Ne treba osudjivati NS BiH i sudijsku organizaciju, kao sto i ne treba osudjivati FK Sarajevo kad nas naguze.....solidarisali smo se sa Sabrininom vladom iz sjene da opravda neuspjeh pred gazdama....isto tako ne treba se buniti kad nas Sloga naguzi sa Mujicem, vidim da ga cuvaju za sledece kolo, Zeljo ne moze ni da hoce.....Velez je isto kaznjen.....to su fino Azmir i Sabrina odradili, a mi necemo ispasti iz lige.... :bih:
🔴⚫️

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 09 sep 2021, 17:36

Bolje kukati na vrijeme nego kad nas naguze ocekujem lakrdiju od sudjenja protiv Borca ali nase je da napunimo stadion i da nas bude sto vise treba vrsiti pritisak na sudiju od prve minute.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 10 sep 2021, 10:15

ma bilo kakvo solidarisanje sa sarajevskim klubovima se po ko zna koji put pokazala greska koja nas kosta.

kratki presjek 4R:
-Sarajevo je uslo ne sto im smeta sto se krade i sto je prvenstvo neregularno nego sto im smeta to sto oni ne kradu, a neko drugi krade, kao i da se opravdaju za fijasko u poslovanju.
-isto se primjenjuje i za Zelju kad se konsoliduje
-Velez je tu usao iz najzdravijih motiva, uz Slobodu, ali sta nama vrijedi Velez kad ljudi imaju patolosku mrznju prema nama, istjerali su nas iz lige, zapinjali protiv Slobode kad smo se borili za titulu kao da im za zivota treba, a vec ispali iz lige (ustvari igrali za bracu preko rijeke), da ne spominjemo 2x prekid zbog gadjanja naseg golmana pirotehnikom. Mi smo toliko toga uradili za taj Velez. Mnogi ovdje su zaboravili da mi kad smo bili najjaci nismo igrali zavrsnicu lige jer smo se solidarisali sa Velezom zbog stadiona BB, pa popusismo kaznu za 4r zbog njih.a oni su se bgm svaki put solidarisali sa bracom iz hercegovine protiv nas.
- TC je tu svakako ubaceni element, Azmir je dio saveza i ima odlicnu saradnju sa njima, sto ce se i vidjeti.

Tako da smo mi tu po ko zna koji put izabrali pogresnu stranu. ja i dalje mislim da bi mi bolje prosli da nas kradu TC i Borac samo, nego Zeljo, Sarajevo i ekipa kao sto se desavalo godinama. Ali eto hajd nije da smo imali puno izbora. Da nismo usli bilo bi drvlje i kamenje po Slobodi, medjutim nije se trebalo uci iskreno i dizati kojekakve parole, vec uci ko TC kao ubaceni element da se to razjebe

dalje sto se tice Hasanovica, nisam optimista, zadnji put je bio ocajan igrac, ali sumnjam da moze losije od Fedora, tako da vidjet cemo.

isto tako ko sto kritikujemo, treba i pohvaliti, cudi me da odlican turnir nije spomenut ovdje.

Svaka cast, ko zna posao zna.
slika
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 10 sep 2021, 10:54

Denis Karic jedan je od nas ❤
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 10 sep 2021, 11:29

Ide mi ta kuknjava na zivce u pm.
Sacekajte da odigramo, vidimo pa cemo sabrat utiske. Ovdje je veliki problem iznijeti misljenje odma se ide na prozivanja.
Moje misljenje je da cemo dobit Borac lakse od ocekivanog, i da cemo u fantasticnoj atmosferi na Slobodinom stadionu, pred svojim navijacima pobjediti azmirovu kur vu i zasjesti na celo tabele.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 10 sep 2021, 11:36

e doso i ultra na svoje sa dk.
cuj opet dk :crazy:
btw turnir nije bio los, a daleko od toga da je organizacija bila odlicna.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 10 sep 2021, 11:40

Pisalo je nas par sve negativno 4R od kako se počelo spominjati i sve se tačnim ispostavilo, izgleda i uprava shvatila.
Lijepa analiza samo bi izuzeo taj dio o zapinjanju protiv nas, sta treba da nas puštaju, pisam se na takvu takvu pobjedu i bodove za titulu. Samo u kost protiv svakog kao mi prošle sezone.
Turnir odličan svaka im čast, valjda postane tradicija. Meni bi bilo drago kada bi vratili i memorijalni Hukin turnir uz prethodnu saglasnost njegovih najbližih. Najveća legenda Slobode, Huka pa 10 praznih mjesta.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 10 sep 2021, 11:43

Sariel1987 je napisao/la:
10 sep 2021, 11:36
e doso i ultra na svoje sa dk.
cuj opet dk :crazy:
btw turnir nije bio los, a daleko od toga da je organizacija bila odlicna.
Ma standardno supljiranje po temi.
Denisa niko od nas ne moze organski to stoji nikada mi nece biti jasno kako se neki godinama vrte po Slobodi i ne mozes ih se rjesiti.
Cuo sam trac da bi trebali dobiti jednog investitora do proljetnog dijela sezone.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 10 sep 2021, 11:51

Madal je napisao/la:
10 sep 2021, 11:40
Pisalo je nas par sve negativno 4R od kako se počelo spominjati i sve se tačnim ispostavilo, izgleda i uprava shvatila.
Lijepa analiza samo bi izuzeo taj dio o zapinjanju protiv nas, sta treba da nas puštaju, pisam se na takvu takvu pobjedu i bodove za titulu. Samo u kost protiv svakog kao mi prošle sezone.
Turnir odličan svaka im čast, valjda postane tradicija. Meni bi bilo drago kada bi vratili i memorijalni Hukin turnir uz prethodnu saglasnost njegovih najbližih. Najveća legenda Slobode, Huka pa 10 praznih mjesta.
ili neka spoje ovaj libertad i memorijalni u jedan i naprave turnir za op i za seniorske ekipe. pod jednim kisobranom.
vise razloga za spajanje, a i obiljezavanje ako se razumijemo.

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.