FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

tuzlac
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la tuzlac » 06 sep 2021, 16:43

Asmir Begović čelnike NFSBiH i selektora Peteva nazvao kriminalcima

Bez dlake na jeziku
Bivši golman bh. reprezentacije Asmir Begović osuo je večeras paljbu po čelnicima Nogometnog saveza BiH.

04.09.21. 22:17
E. Škorić

Asmir Begović čelnike NFSBiH i selektora Peteva nazvao kriminalcima
Begović, koji je ranije imao nesuglasica sa vodstvom bh. reprezentacije, zbog čega odavno i ne brani, večeras je odgovorio na nekoliko objava na Twitteru.

Nakon što je legenda bh. reprezentacije Sergej Bararez na poluvremenu prijateljskog meča s Kuvajtom napisao: "A majke mi, mogao sam i ja obuć ovaj plavi dres", Begović mu je odgovorio: "Mogao bi ti da bi prodavao igrače za svoj interes".

Takođe, na Twitteru je napisao jedan izuzetno oštar post u kojem je bez dlake na jeziku prozvao rukovodstvo Nogometnog saveza BiH, ali i samog selektora Ivajla Peteva.

"Vico, Miske, Petev, grupa agenata (menadžera op.a). Umjesto da budemo nogometni tim koji ujedinjuje državu, postali smo eBay stranica za punjenje džepova kriminalaca.Eto vam...", napisao je nekadašnji golman Zmajeva.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 06 sep 2021, 16:45

TV kuća tvrdi da je otkrila skandal: Menadžer navodno platio za nastup golmana

Narušena atmosfera pred ključnu utakmicu
Još jedan skandal pogađa reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

06.09.21. 15:18
E. Škorić

TV kuća tvrdi da je otkrila skandal: Menadžer navodno platio za nastup golmana
U subotu je tokom utakmice BiH - Kuvajt u Zenici bivši golman reprezentacije BiH Asmir Begović opleo po selektoru Ivajlu Petevu, ali i po predsjedniku NFSBiH Vici Zeljkoviću te uposleniku Saveza i nekadašnjem reprezentativcu Zvjezdanu Misimoviću koje je nazvao kriminalcima i optužio ih da "pune džepove".

Danas je TV Kuća N1 na svom portalu objavila screenshot navodne prepiske. Osoba čiji identitet nije otkriven, a za koju N1 tvrdi da je fudbalski menadžer, unaprijed je znao kada će njegov 'pulen' zaigrati u dresu bh. reprezentacije, te tvrdi da je za to platio nekome u NFSBiH.

"Moj mora bit’ pozvan i mora branit’ prijateljsku 27. 3. protiv Kostarike! Tako sam dogovorio i kaparu dao", stoji u dijelu prepiske, a koju prenosi televizija N1.

U spomenutoj utakmici protiv Kostarike 27. marta branio je Nikola Vasilj, ali ga je u 58. minuti zamijenio Kenan Pirić. Obojica su trenutno uz Ibrahima Šehića s reprezentacijom koja sutra dočekuje Kazahstan. Spomenuti meč završen je rezultatom 0:0.

Prema Transfermarktu, Vasilj je član menadžerske agencije Soccerfriends Sportmanagement, dok se Pirić vodi kao klijent AK Sport Agency. Kontaktirali smo agencije, ali nisu željeli komentarisati ove navode.

slika

I BI VASILJ.-27.03.2021, BIH - KOSTARIKA O:0
slika

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 06 sep 2021, 17:02

Ponosnipodrinjac je napisao/la:
06 sep 2021, 16:15
tuzlac je napisao/la:
06 sep 2021, 08:37
CityCity je napisao/la:
05 sep 2021, 20:46

Taj Cipetić je jedan od najvećih panjeva koji je ikada igrao za reprezentaciju a ni Menalo nije mnogo bolji.Igrači koji niti znaju a niti žele da igraju.
Međutim po meni nama trenutno paše da Nukić ne igra mnogo za tu reprezentaciju.Prvo jer rizikuje povredu a drugo gubi nepotrebno snagu u za nas nebitnim mečevima.Mnogo je važnije da je 100 % spreman i motivisan u mečevima TC i da tu daje svoj maksimum.
Sve zavisi od njega.Ako on želi da se penje u karijeri kroz reprezentaciju onda mi moramo to prihvatiti.Ponizio ga je.Prvo ga nije pozvao i zbog toga je on onako loše igrao protiv Rudara.Sad ga je kao pozvao na 20 minuta.Drago mi je da je Begović rekao što je imao da kaže.
Poziv za reprezentaciju ne moze biti poniženje taman kad bi došao na poluvremenu a ne par dana pred utakmicu.
Ni ja nisam ljubitelj ove i ovakve reprezentacije ali druge nemamo.
Moraš biti spreman uvijek za nju da proliješ znoj, kao i krv što smo davali kad je trebalo za državu.
Ponos je braniti boje svoje države.
"Da se razumijemo Nukić, koliko god ga mi voljeli, nije toliki kalibar da se poziv u reprezentaciju podrazumijeva i da je naknadni poziv uvreda."
NE SLAŽEM SE SA TVOJIM MIŠLJENJEM O KVALITETI NUKIĆA.SMATRAM DA ĆE KROZ VIŠE MINUTAŽE I UTAKMICA U REPERZENTACIJI AJDIN NUKIĆ DOKAZATI DA JE KLASA IGRAČ.

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 06 sep 2021, 17:22

tuzlac je napisao/la:
06 sep 2021, 17:02
tuzlac je napisao/la:
06 sep 2021, 08:37

Sve zavisi od njega.Ako on želi da se penje u karijeri kroz reprezentaciju onda mi moramo to prihvatiti.Ponizio ga je.Prvo ga nije pozvao i zbog toga je on onako loše igrao protiv Rudara.Sad ga je kao pozvao na 20 minuta.Drago mi je da je Begović rekao što je imao da kaže.
Poziv za reprezentaciju ne moze biti poniženje taman kad bi došao na poluvremenu a ne par dana pred utakmicu.
Moraš biti spreman uvijek za nju da proliješ znoj, kao i krv što smo davali kad je trebalo za državu.
"Da se razumijemo Nukić, koliko god ga mi voljeli, nije toliki kalibar da se poziv u reprezentaciju podrazumijeva i da je naknadni poziv uvreda."
NE SLAŽEM SE SA TVOJIM MIŠLJENJEM O KVALITETI NUKIĆA.SMATRAM DA ĆE KROZ VIŠE MINUTAŽE I UTAKMICA U REPERZENTACIJI AJDIN NUKIĆ DOKAZATI DA JE KLASA IGRAČ.
Ne podcjenjujem ja Nukića, naprotiv. Al jos treba da se dokazuje.
Samo kažem nije Dzeko da mu se poziv podrazumijeva i da je poniženje naknadno ga pozvati.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 06 sep 2021, 17:28

06 sep 2021, 17:22
tuzlac je napisao/la:

Samo kažem nije Dzeko da mu se poziv podrazumijeva i da je poniženje naknadno ga pozvati.
Aman brate vidiš li o kakvom se tu brlogu radi? Nije riječ o Džeki nego o ovim kvazi igračima što im menadžeri kupuju mjesto na spisku selektora i bratije koja ga je dovela za selektora
------------------------
"Novi skandal potresa reprezentaciju: Golmanu Zmajeva menadžer kupio mjesto u timu?"
6. 09. 2021.

Fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine potresaju mnogi skandali, a ovaj bi mogao dobro prodrmati rukovodeće ljude, jer je “N1” objavio da je došao do prepiske gdje se jedan menadžer hvali da je sredio svom igraču poziv u reprezentaciju.

Kako je objavio “N1″, fudbalski agent je unaprijed znao kada i kako će njegov klijent zaigrati u državnom dresu i da je platio nekome u Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine.

“Moj mora bit’ pozvan i mora branit’ prijateljsku 27.3. protiv Kostarike! Tako sam dogovorio i kaparu dao“ – stoji u jednom dijelu prepiske.

Na utakmici protiv Kostarike 27. marta ove godine, susret je počeo Nikola Vasilj na golu, a zamijenio ga je Kenan Pirić u 57. minutu.

Pored toga, oni navode da se u prepisci vidi da je menadžer ranije znao i koji će ostali reprezentativci dobiti poziv. Ostaje da se vidi kako će na ove optužbe reagovati čelni ljudi u Savezu, a Ivajlo Petev nije htio na konferenciji za novinare komentarisati prozivke Asmira Begovića prema njemu i ljudima iz Saveza.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 06 sep 2021, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 06 sep 2021, 17:33

tuzlac je napisao/la:
06 sep 2021, 17:28
06 sep 2021, 17:22
tuzlac je napisao/la:

Aman brate vidiš li o kakvom se tu brlogu radi?
"Novi skandal potresa reprezentaciju: Golmanu Zmajeva menadžer kupio mjesto u timu?"
6. 09. 2021.

Fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine potresaju mnogi skandali, a ovaj bi mogao dobro prodrmati rukovodeće ljude, jer je “N1” objavio da je došao do prepiske gdje se jedan menadžer hvali da je sredio svom igraču poziv u reprezentaciju.

Kako je objavio “N1″, fudbalski agent je unaprijed znao kada i kako će njegov klijent zaigrati u državnom dresu i da je platio nekome u Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine.

“Moj mora bit’ pozvan i mora branit’ prijateljsku 27.3. protiv Kostarike! Tako sam dogovorio i kaparu dao“ – stoji u jednom dijelu prepiske.

Na utakmici protiv Kostarike 27. marta ove godine, susret je počeo Nikola Vasilj na golu, a zamijenio ga je Kenan Pirić u 57. minutu.

Pored toga, oni navode da se u prepisci vidi da je menadžer ranije znao i koji će ostali reprezentativci dobiti poziv. Ostaje da se vidi kako će na ove optužbe reagovati čelni ljudi u Savezu, a Ivajlo Petev nije htio na konferenciji za novinare komentarisati prozivke Asmira Begovića prema njemu i ljudima iz Saveza.
Naivan si ako misliš da je to nešto novo i da je prvi put. To je samo slučaj koji je otkriven. Pa bolan nama je selektor poveo bratića na svjetsko prvenstvo. Panj igrača sto je ovaj kasnije i pokazao. Nepotizam level 100 i šta sad.
Zato kažem ne simpatišem trenutnu reprezentaciju ali rezervne nemam. Nukiću želim sto više nastupa i uspjeha u istoj ali ima on još da napreduje kako bi bio eventualno bio standardan i neizostavan.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 06 sep 2021, 17:41

NE MISLIM DA JE NEŠTO NOVO.JASNO JE TO U POSLIJERATNOM PERIODU KO BIJELI DAN.
Ja sam ovdje pisao samo i isključivo vezano za i zbog AJDINA NUKIĆA.
slikaslika
slika

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 06 sep 2021, 20:49

Bolić o skandalu: Bilo je pitanje vremena kad će stvari izaći na vidjelo
NOGOMET Autor:Haris Mrkonja 06. sep. 2021 13:54 > 14:12

Izvor: N1
Mnogo prašine prethodnih dana podigla Twitter objava Asmira Begovića koji je osuo paljbu po čelnicima Fudbalskog Saveza Bosne i Hercegovine nazvavši ih kriminalcima, koji rade za dobrobit menadžera.

Tvrdnje golmana Evertona potkrijepila je i prepiska do koje je došla N1 televizija, a u kojoj učestvuje jedan od fudbalskih menadžera, gdje se navodi kako je platio da njegov klijent zaigra u prijateljskom susretu protiv Kostarike odigranom 27. marta ove godine. Cijelu situaciju prokomentarisao je nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Elvir Bolić.

“Činjenično stanje je da to nije problem sa kojim se mi susrećemo samo sada, tako da ja mislim kad tad će neke stvari izaći na vidjelo i bilo je pitanje vremena kada će se ispotaviti da je to tako. Mislim da nije to samo u ovom periodu, nego da se to dešavalo i kada smo mi igrali. Ja sam govorio o tome o nekim stvarima, pa i kada sam bio tehnički direktor sa Mehom Kodrom. Vidjet ćemo šta će biti na kraju i ako se ispostavi tačnim mislim da će se dokazati samo i ono što se dešavalo prije.”, rekao je Bolić

Bolić je gostujući na N1 televiziji rekao da su se za vrijeme njegovog boravka donosile ceduljice sa imenima igrača koji trebaju biti pozvani u nacionalni tim, ali da ga sve ovo nimalo ne iznenađuje.

“Donesena su mi imena igrača koji su trebali biti pozvani na utakmicu. Logično da sam rekao da to ne mogu dati Mehi Kodri iz razloga što on neke igrače koji su to zaslužili nakon toga ne bi pozvao. Poslije toga smo normalno imali problema i poslije te utakmice smo na ružan način otjerani, ali kažem kao igrač sam također to viđao, ali nisam imao mogućnost da na neki način svjedočim da imam dokaz, ali sam vidio da se jako mnogo igrača mijenjalo iz utakmice u utakmicu. Bilo je mnogo igrača koji su pozvani jednom i nikad više. Mnogo toga se dešavalo, ali nije bilo slučajeva da smo mogli to dokazati. Baš kao i današnji igrači ne mogu razmišljati o tome zašto je neko pozvan ili ne, tako da bilo nas je 10-12 igrača koji smo bili tu koji su igrali konstantno, a ostali su mijenjani. Jako je teško imati dokaz za to, a ovo o čemu sada govorimo ako to bude transparentno dokazat će ovo što se dešavalo godinama, a da vam kažem mene mnogo i ne čudi to.”

Asmir Begović je prethodnih dana iznio teške optužbe na račun predsjednika Nogometnog Saveza Vice Zeljkovića, selektora Ivayla Peteva, ali i Zvjezdana Misimovića.

“Vjerovatno će se Savez oglasiti, jer su optužbe teške, ali isto tako kažem ne znam da li Asmir ima nešto da kaže. Možda je on imao tu prepisku ili ima još neka saznanja. Opet kažem jako puno toga smo viđali i znamo godinama unazad šta se dešava u reprezentaciji i navijači su svjesni toga, a ne mi koji igramo. Tako da, vidjet ćemo šta će iz svega ovoga izaći, ali činjenično stanje je da se i gore stvari dešavaju pa se ne dešavaju promjene.”, zaključio je Elvir Bolić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 06 sep 2021, 22:38

To su već teme za pdf reprezentacije, ja cu se vratiti na naš klub.
Subota izgleda noćni termin u Bijeljini tacnije od 19:00.
Mislim da će uslovi biti idealni za igru i da se apsolutno imamo pravo nadati bodovima.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 07 sep 2021, 08:08

06 sep 2021, 22:38
To su već teme za pdf reprezentacije, ja cu se vratiti na naš klub.
Subota izgleda noćni termin u Bijeljini tacnije od 19:00.
Mislim da će uslovi biti idealni za igru i da se apsolutno imamo pravo nadati bodovima.
Imamo ali valja se oznojiti i biti posve odgovoran i ozbiljan.Nadam se da "sile mraka" nisu u stanju uplesti svoje prste.Oni obično počnu od Bijeljine ili Stanišića.Šta ako je utakica protiv Rudara samo uvod.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 07 sep 2021, 12:22

Ako utakmica bude regularna i bez ikakvih marifetluka Mi imamo pravo da se nadamo pobjedi.U krajnjem slučaju remiju.Ovaj Radnik je mlada ekipa, ima samo 4 "starca": Đurića ,Sušića,Poparu i Vasića.Šubert sa 27 godina je iskusan igrač.Nakon ispadanja pa upadanja u PL Bih ,malo su se davranisali.Spominje se i Krstajić kao i povratak starog direktora iz vremena slave.Nakon što su u prva 2 kola zijanili na svom terenu od Leotara i Gorkog u trećem su uzeli bod na Pecari !U 4. kolu remizirali su protiv Veleža u Bijeljini.U 5. umalo uzeli bod na Koševu (1:2 ),a potom remi kontra Željezničara u Bijeljini.U zadnjem odigranom kolu nakon što su poveli 2:0 u BanjaLuci nešto se čudno desilo pa su primili 4 gola i izgubili.Na tabeli su fenjeraš,dakle zadnji.Ipak oni su ekipa koja popravlja igru i klimu u klubu i priotiv nas traže svoju šansu.Eh sad mi kao lider prvenstva moramo prihvatiti ulogu favorita u ovoj utakmici.Ja bih je prihvatio sa mašicama.A to znači formalno.Međutim ,čeka nas teška utakmica u kojoj ćemo vidjeti koliko su naši igrači u stanju nositi se s pritiskom uloge favorita.Kako u ovoj tako i narednoj utakmici u gradskom derbiju.Kako je vrijeme odmaklo sad kad hladno gledam na našu zadnju tekmu protiv Rudara ,sve više mi se čini da je do nas a ne do Rudara.Zašto kako? Voditi za tili čas 2:0 sa dva prelijepa gola a onda stati i ne zabiti još 2, nego naprotiv ,napraviti cirkus od utakmice, ne znam....Nadam se da nisu kakvi virusi.Jer ako to bude odmah nastavak slijedi u Bijeljini.Još ne znamo koji će nam srbin sudit, ali ne nadam se sigurno Kaljancu ili Peljti.Oni će biti četvrte sudije da malo odahnu od Evrope i da rahat pare izbroje.Nema druge nego vjerovati ,da smo i dalje u stanju zadržati vrh. Titule se ne osvajaju i gube protiv velikih rivala nego u utakmicama protiv slabije plasiranih timova.Fenjeraši su najgori.Nemaju šta izgubiti.Mi imamo standizovanu ekipu.Prilika je da će debitovati Tomašević jer Mehidić je kartoniran.Tomašević je mlad i brz igrač ide u napad a i vraća se na mjesto beka.Želim mu sretan prvi nastup u našem timu.Ostalo manje više se zna.Hoće li Husref šta mijenjati , možda uvesti Efendića od početka ,vidjet ćemo.Teren u Bijeljini je jako loš i bez obzira što je savez dao pare i kao bajagi urađena podloga,ono je kompirište.Nadam se da će momci pokazati da nisu slučajno na vrhu tabele i da imaju čvrstu namjeru i dalje se boriti za sam vrh.Uz Božiju pomoć do pobjede.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 07 sep 2021, 12:46

Ovo su reakcije navijača Radnika nakon BanjaLuke:

Branko Mikic
Jel ti dosta Vlado Jagodiću? Slatke pare, velika plata, 3 hiljade od Radnika a 3 od Vice!!!
Ti nikoga do sad nisi pobijedio!!!
Koliko puta si podvukao igračima prije utakmice da nije smak svijeta ako izgube od Borca???
Ludji smo mi koji te gledamo gradu!

Andi Andi
Svaka čast Markoviću iz Radnika,a Jagodić zna zašto je izostavio trojicu standardnih (sto se mora nije teško)

Borislav Krstic
Mora se izgubiti od Borca u Banja Luci iako nije bolji. Sramota.

Kreativni Centar Mik-mik
Ispadamo.. jel moguce?

Borislav Krstic
Najbolje da predaju odmah da ne muce igrace

Mladen Vulin
Jel Jagodic ostao u BL...

Jovica Aljic
OSTAVKA JAGODICU.
O D L A Z IIIIIIIIIII ....!!!!!!

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 07 sep 2021, 20:34

Odlučio se za ovih 11: Šehić,- Hadžikadunić, Ahmedhodžić, Saničanin,- Stevanović,Cimirot,Pjanić,Nalić, Kolašinac -Džeko, Demirović.-

Na klupi naše selekcije su Kenan Pirić, Nikola Vasilj, Eldar Ćivić, Aleksandar Jovičić, Branimir Cipetić, Ajdin Nukić, Haris Hajradinović, Stjepan Lončar, Luka Menalo, Amer Gojak i Smail Prevljak.

U formaciji 3-5-2 koju je postavio bugarin Ivajlo ,Stevanović bi trebao da fedra desnom stranom.Momak koji ima31 godinui nije od 2017 igrao za reprezentaciju.I tada 2017 odigrao 3 utakmice.U stvari od 2014 ne igra za reprezentaciju.
On igra u Švicarskoj drugoj ligi. Tehničar individualac ko naš Crnka.On s tom svojom igrom večeras ne može napraviti ništa.Rasuće ga ljudi.Osim toga nije brz i jak da se vraća nazad .Nukić je na klupi što me raduje.Ne znam hoće li ga uvesti .Jedino znam da se ne bi pokajao.

Pozitivanstav
Kontakt:

Post Postao/la Pozitivanstav » 08 sep 2021, 05:29

tuzlac je napisao/la:
07 sep 2021, 20:34
Odlučio se za ovih 11: Šehić,- Hadžikadunić, Ahmedhodžić, Saničanin,- Stevanović,Cimirot,Pjanić,Nalić, Kolašinac -Džeko, Demirović.-

Na klupi naše selekcije su Kenan Pirić, Nikola Vasilj, Eldar Ćivić, Aleksandar Jovičić, Branimir Cipetić, Ajdin Nukić, Haris Hajradinović, Stjepan Lončar, Luka Menalo, Amer Gojak i Smail Prevljak.

U formaciji 3-5-2 koju je postavio bugarin Ivajlo ,Stevanović bi trebao da fedra desnom stranom.Momak koji ima31 godinui nije od 2017 igrao za reprezentaciju.I tada 2017 odigrao 3 utakmice.U stvari od 2014 ne igra za reprezentaciju.
On igra u Švicarskoj drugoj ligi. Tehničar individualac ko naš Crnka.On s tom svojom igrom večeras ne može napraviti ništa.Rasuće ga ljudi.Osim toga nije brz i jak da se vraća nazad .Nukić je na klupi što me raduje.Ne znam hoće li ga uvesti .Jedino znam da se ne bi pokajao.
Stevanovic igra u Servetu,super liga Svic.Jedan od boljih u ligi..realno je ispred Nukica,bar zasad ,treba bit posten.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 08 sep 2021, 07:53

Pozitivanstav je napisao/la:
08 sep 2021, 05:29
tuzlac je napisao/la:
07 sep 2021, 20:34

Stevanovic igra u Servetu,super liga Svic.Jedan od boljih u ligi..realno je ispred Nukica,bar zasad ,treba bit posten.
Vidio sam sinoć i ostajem pri uvjerenju da ga nikad više neće pozvati.Da je Kolašinac osta u igri on bi bio zamijenjen.Čim oni njega sa menadđerskim parama podgrijavaju kao staru pitu, znaj da je to igrač na zalasku.

Fanatico89
Kontakt:

Post Postao/la Fanatico89 » 08 sep 2021, 10:29

Kako sam skonto na profilu Doffa na instagram on je izgleda u karanteni. Ako je istina zaista ce da fali pogotov sad radnik i sloboda...nas najbolji igrac steta

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 08 sep 2021, 19:09

Fanatico89 je napisao/la:
08 sep 2021, 10:29
Kako sam skonto na profilu Doffa na instagram on je izgleda u karanteni. Ako je istina zaista ce da fali pogotov sad radnik i sloboda...nas najbolji igrac steta
Ne znam na osnovu cega si to zaključio ali sve je moguće. Ja sam ga prije par dana vidio u gradu ne sjećam se tačno koji dan.
To sa virusom će biti opasna i nepredvidiva stvar i pitanje je koja će ekipa prva zaplatiti, koju će najviše zahvatiti i kojoj će najviše stete da nanese. Jesen ide ovi brojevi zaraženih vrtoglavo rastu i pitanje je dana kada će zavladati među fudbalerima.
Kod Sarajeva eno kažu Fanimo pozitivan i nema ga protiv Veleža i sve je donekle podnošljivo dok je to jedan dva igrača po ekipi, ali samo je pitanje koju će ekipu opasnije pokositi.
Mozda je vrijeme da klub pokuša zabraniti fudberima da hodaju po kafanama, šišama i sličnim okupljanjima da se bar pokuša smanjiti rizik jer nemoguće se 100% izolovati.

Fanatico89
Kontakt:

Post Postao/la Fanatico89 » 08 sep 2021, 19:40

08 sep 2021, 19:09
Ne znam na osnovu cega si to zaključio ali sve je moguće. Ja sam ga prije par dana vidio u gradu ne sjećam se tačno koji dan.
To sa virusom će biti opasna i nepredvidiva stvar i pitanje je koja će ekipa prva zaplatiti, koju će najviše zahvatiti i kojoj će najviše stete da nanese. Jesen ide ovi brojevi zaraženih vrtoglavo rastu i pitanje je dana kada će zavladati među fudbalerima.
Kod Sarajeva eno kažu Fanimo pozitivan i nema ga protiv Veleža i sve je donekle podnošljivo dok je to jedan dva igrača po ekipi, ali samo je pitanje koju će ekipu opasnije pokositi.
Mozda je vrijeme da klub pokuša zabraniti fudberima da hodaju po kafanama, šišama i sličnim okupljanjima da se bar pokuša smanjiti rizik jer nemoguće se 100% izolovati.
Pa dobro prije par dana...svaki dan mozes dobiti coronu

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 08 sep 2021, 21:34

Ovaj Jukić što ga pominju danas bio blizu dolaska kod nas ali ...
Mislim da je dobro što trenutno sad nije došao jer bi vjerovatno bio u drugom planu.

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 08 sep 2021, 22:19

08 sep 2021, 19:40
08 sep 2021, 19:09
Pa dobro prije par dana...svaki dan mozes dobiti coronu
Pa zato te pitam na osnovu čega si zakljucio.
A to ja i govorim svaki dan se neko moze naći u problemu s tim i ode pola sezone dok se sve vrati na svoje.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Beledija, Nim, tuzlanskinacin i 6 gostiju.