Za matching board cipa je potrebno prilicno jako magnetno polje da indukuje napon za funkcionisanje cipa pa otud i ta privlacnost metala na mjestu vakcine.Pensioner26 je napisao/la: ↑08 sep 2021, 23:25Koja je fora lijepljenja/magnetisanja metala na mjesto uboda poslije vakcinacije?
Koronavirus (COVID-19) - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Koronavirus (COVID-19) - općenito
Objasnio je Epidaurus, a makaze su vjerojatno bile zeljezne. Procitaj malo o feromagnetizmu.Pensioner26 je napisao/la: ↑08 sep 2021, 23:25Koja je fora lijepljenja/magnetisanja metala na mjesto uboda poslije vakcinacije?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Doslovno si u pravu bio. Danas (doduse nakon 15satnog spavanja nocas) k'o pticica.kraljttbvb je napisao/la: ↑08 sep 2021, 14:24Proci ce vec danas. Sutra ces jos mozda biti ko malo umoran, ali prodje to brzo![]()
Inace zna li iko moze li se na more u Hrvatsku bez testa, ako sam primio samo jednu dozu vakcine![]()
Hvala.

tz tz tz tz tz tz
Ima li ko iskustva s sinofarmovom vakcinom, da sad ne čitam 30 stranica teme.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kod mene otac isto to probao, čuo za to pa da vidi i ostao mu predmet na ruci ali problem je što je i kod druge osobe taj isti predmet ostao na ruci a ta osoba nije vakcinisana.Pensioner26 je napisao/la: ↑08 sep 2021, 23:25Koja je fora lijepljenja/magnetisanja metala na mjesto uboda poslije vakcinacije?

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- feniksptica
- Kontakt:
Kako su te pametno zaobisi i izgnorisali. Vjerovatno su sve bolesti predvodjene gripom nestale pa za njih ne treba lijeka. Sad je bitno samo udariti vakcinu protiv Covida a ostalo ako bude bude.MaroonBjelave je napisao/la: ↑08 sep 2021, 14:41Helem, nevezano za temu, vakcina sad ima dovoljno, nekima i rok ističe ubrzo, dok s druge strane Polio vakcina za djecu u domovima zdravlja nema evo već 9 mjeseci.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Evolve
- Kontakt:
Ja neki dan primio prvu dozu, nikakvih problema nisam imao osim lagane boli na mjestu uboda, koja je vec sutra nestala, za mjesec dana ide druga doza.
Inace, dosta sam vagao izmedju njega i pfizera, na kraju sam odabrao sinopharm cisto zbog skoro pa nikakvih prijavljenih nuspojava i da se radi o vec provjerenom nacinu proizvodnje cijepiva.
NK Široki Brijeg
Ista situacija kod mene.Evolve je napisao/la: ↑09 sep 2021, 13:16Ja neki dan primio prvu dozu, nikakvih problema nisam imao osim lagane boli na mjestu uboda, koja je vec sutra nestala, za mjesec dana ide druga doza.
Inace, dosta sam vagao izmedju njega i pfizera, na kraju sam odabrao sinopharm cisto zbog skoro pa nikakvih prijavljenih nuspojava i da se radi o vec provjerenom nacinu proizvodnje cijepiva.
Ja sam primio Sinovac, nista osjetio nisam ni kod prve ni kod druge. Nekad imam osjecaj da su me zajebali

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Poznajem osobe koje su imale teze simptome a da su je primili. Ako bas nemas druge opcije onda je i ona dobra, ali bi mi bila zadnja na listi.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Najteže nuspojave od vakcine što sam čuo u okolini bile su od Zenece, mislim "najteže", jednu noć jake groznice i temperature i to je to. Ovo ostalo manje više bol u ruci, bol na mjestu uboda i to je to.
Što se tiče Sinofarma, četvero bliskih ljudi je primilo Sinofarm niko nije imao nikakvih nuspojava.
Što se tiče Sinofarma, četvero bliskih ljudi je primilo Sinofarm niko nije imao nikakvih nuspojava.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Marsal
- Kontakt:
Mene je Sinopharm oborio, spavo sam ko zaklan čitavo poslijepodne.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ma kako na koga djeluje jbg, ali hvala Bogu nisam čuo ni za koga da je imao nekih težih nuspojava od bilo koje vakcine, ono generalno.
Tako da raja, ko se nećka, gas na čipovanje
Tako da raja, ko se nećka, gas na čipovanje

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
+1al87 je napisao/la: ↑09 sep 2021, 13:28Ista situacija kod mene.Evolve je napisao/la: ↑09 sep 2021, 13:16Ja neki dan primio prvu dozu, nikakvih problema nisam imao osim lagane boli na mjestu uboda, koja je vec sutra nestala, za mjesec dana ide druga doza.
Evolve je napisao/la: ↑09 sep 2021, 13:16]
Ja neki dan primio prvu dozu, nikakvih problema nisam imao osim lagane boli na mjestu uboda, koja je vec sutra nestala, za mjesec dana ide druga doza.
Raonffa je napisao/la: ↑09 sep 2021, 14:33Najteže nuspojave od vakcine što sam čuo u okolini bile su od Zenece, mislim "najteže", jednu noć jake groznice i temperature i to je to. Ovo ostalo manje više bol u ruci, bol na mjestu uboda i to je to.
Hvala na informacijama

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Nadam se da si u svom modu.

Kojoj si se ti vakcinisao.

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Uskoro primam drugu, pa ti javim. Ne samo za sebe, jer nas ima sestero koji su i prvu primili u isto vrijeme. Niko nije imao nuspojavu osim blage boli na mjestu uboda te suha usta preko noci.
Otac AZ, drugu primio prije 9-10 dana, nikakvih nuspojava. Sa vakcine direktno na posao.
Otac AZ, drugu primio prije 9-10 dana, nikakvih nuspojava. Sa vakcine direktno na posao.
Mislim da je korisnije fokusirati se na nivo zastite koju pojedine vakcine daju nego na nuspojave.
Za starije ljude. Mladje ce svaka zastiti jer ionako nisu rizicna grupa a i vecina smo prebolovali. Ovdje vecinom pisu mladji od 35
-
- Kontakt:
Koliko ovdje čitam postove na primjeru Izraela i Britanije taj nivo zaštite koji proizvođač tvrdi je veoma upitan , zbog novih sojeva ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.