Trebo igrati za u21
Arsenal - Chat
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- Marsal
- Kontakt:
Re: Arsenal - Chat
Da je grof Drakula tu makar znaš da bi mu pružio priliku, ovako ćeš gledat Lokongu, Xhaku i Elnenya sve dok kreten otkaz ne dobije.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Dobro kazu da ovaj mali gore baca na Jacka po pokretima i prica se da je abnormalni talent.
ARSENAL4ever
Jedna dobra i jedna loša vijest,
dobra je da ElNenya neće biti par sedmica a loša je da je White spreman.
dobra je da ElNenya neće biti par sedmica a loša je da je White spreman.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
De postavi onaj video gdje se vidi kakva je igracina White.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- Ozymandias
- Kontakt:
Naslov clanka: "Arteta: Ljudi ne razumiju neke stvari i onda komentarišu"
Prva recenica clanka: "Arsenal ima najgori start u ligi u posljednjih 67 godina."
Sve receno.
Prva recenica clanka: "Arsenal ima najgori start u ligi u posljednjih 67 godina."
Sve receno.

Jedini koji bi mogao u isti koš sa Artetom je izvjesni forumaš anel. Otprilike isto znaju.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
Bolje da svi prijedjemo na zenski fudbal i navijamo za Arsenal ladies.
Miedema 100 golova u 110 utakmica
Miedema 100 golova u 110 utakmica

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Šta se čeka sa sastavom?
Kako ćemo danas demolirati ove tičice.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Sambi pocinje vidim odradjuje medijske duznosti, sada je samo pitanje dal i Partey pocinje ali ja mialim da ce poceti.
Ovako bih ja volio da izvede ekipu iako mislim da ce Leno na gol.
Ramsdele
Tamyasu Withe Gabi Tierny
Lokonga Partey
Odegard
Pepe Auba Saka
Ovako bih ja volio da izvede ekipu iako mislim da ce Leno na gol.
Ramsdele
Tamyasu Withe Gabi Tierny
Lokonga Partey
Odegard
Pepe Auba Saka
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Arsenal XI: Leno, Maitland-Niles, White, Gabriel, Tierney, Lokonga, Partey, Saka, Odegaard, Aubameyang, Lacazette
yebem ti aubu i krilo više
Edit: koji qrac

yebem ti aubu i krilo više
Edit: koji qrac

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Sta pises Leno kada je Ramo na golu, pretpostavio sam da ce AMN gurnuti ispred Parteya
Dat ce AMN gol
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Nemam pojma

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.