AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
forzaaaaromaaa
- Kontakt:
Re: AS Roma
sve u svemu dobro,mislia san da ce bit puno gore,de rossi igra jednu od boljih,taddei je isto dobar,perrote ne viditi ni cuti,borrillo je triba iskoristit onu priliku da udemo mirno u drugo poluvrime..sve me strah ako do 70 bude jos uvik jedan nula..nece moc dalje gledat
ovo je uzas uzasa kako mi igramo, ma uzas i penal i sve, ono nikad ne treba svirati kao penal.
sta ja trebam citavo poluvrijeme brojati kornere i slobodne za kaljari 25 metara od gola, pa nasha igra se samo svodi nabij gore. pa gdje nesta ona stara roma ebem li ti ranieri sve
oj ogadice mi klub kao sto mi je onaj rumeni haman ogadio liverpool
sreca pa se ovi pred kraj umorili pa stali
sta ja trebam citavo poluvrijeme brojati kornere i slobodne za kaljari 25 metara od gola, pa nasha igra se samo svodi nabij gore. pa gdje nesta ona stara roma ebem li ti ranieri sve
oj ogadice mi klub kao sto mi je onaj rumeni haman ogadio liverpool
nema potpisa
daleko su vremena kad je ćelo vodio vučicu, tad su i igrali najljepše u svojoj historijiAdmir_Sa je napisao/la:ovo je uzas uzasa kako mi igramo, ma uzas i penal i sve, ono nikad ne treba svirati kao penal.
oj ogadice mi klub kao sto mi je onaj rumeni haman ogadio liverpool![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
ja ne mogu da vjerujem sta gledam, pa pravi onaj krkanski fudbalmuXmania je napisao/la:daleko su vremena kad je ćelo vodio vučicu, tad su i igrali najljepše u svojoj historijiAdmir_Sa je napisao/la:ovo je uzas uzasa kako mi igramo, ma uzas i penal i sve, ono nikad ne treba svirati kao penal.
oj ogadice mi klub kao sto mi je onaj rumeni haman ogadio liverpool![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nema potpisa
- Evil Genius
- Kontakt:
ja sam prijatno iznenadjen jer ovo djeluje nelose s obzirom kakav sam jad i cemer ocekivao kad sam vidio prvih 11. pametan potez bi bio ubacit meneza il' mirka umjesto perrotte al' dabogda da od toga sta bude. sad svakako predvidjam ofanzivu cagliarija ako je sudit po dosadasnjim ranierijevim taktikama i povlacenje nasih na cuvanje ovih 1:0.
admire evo boban i panucci u studiju su rekli da je penal bio
cini mi se da sam mirka vidio spremnog za uc u igru
edit: nista od toga
edit: nista od toga
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
-
forzaaaaromaaa
- Kontakt:
ma ajde vazni su bodovi ne ljepota igre..nismo barca..istih 11 je zapocelo
mozda ga je neko povukao malo, al i da nije nema sanse da bi bio blizo lopte, na to sam mislio da nikad ne bi svirao one penaleEvil Genius je napisao/la:ja sam prijatno iznenadjen jer ovo djeluje nelose s obzirom kakav sam jad i cemer ocekivao kad sam vidio prvih 11. pametan potez bi bio ubacit meneza il' mirka umjesto perrotte al' dabogda da od toga sta bude. sad svakako predvidjam ofanzivu cagliarija ako je sudit po dosadasnjim ranierijevim taktikama i povlacenje nasih na cuvanje ovih 1:0.
protiv caljarija sanse nismo stvorili za 45min, samo jedan shut boriela iz neka ho-ruk situacije
nema potpisa
- Evil Genius
- Kontakt:
ako si se do sad nerviro zamisli sta te tek ceka u drugom poluvemenu 
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
-
forzaaaaromaaa
- Kontakt:
menez i vucinic se zagrijaju 
- sarajlija89
- Kontakt:
a sta ga tek ceka u torinuako si se do sad nerviro zamisli sta te tek ceka u drugom poluvemenu
Ma reko sam ja davno...roma nije kao ranijih sezona..muci se,nesto na silu pobjedjuje....jbg...
nema te ljepote,pas igre....
al eto...imaju rezultate sto je najvaznije.Kazem rezultate..jer priznat cete, kako igraju dobro je
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
forzaaaaromaaa
- Kontakt:
joj kako me ovakvi tipovi mogu izbacit iz takta,jooj..jos i ne navije za romu..joj.ajde odi na tablicu pa broji do juventusa,a brojat ces i komade u torinu u svojoj mrezi..
- Evil Genius
- Kontakt:
ma odlicno je ovo, kad imas cassettija i perrottu kao startere (jedan konstantno pravi faulove oko 16erca a drugi pasa nije dao kako treba) onda je gol prednosti nad cagliarijem fantastican uspjehsarajlija89 je napisao/la:jer priznat cete, kako igraju dobro je
a to vi nesto kao boljisarajlija89 je napisao/la:
a sta ga tek ceka u torinu![]()
![]()
![]()
![]()
- sarajlija89
- Kontakt:
@forzaromaaaaaaaa
haha..polako bolan
nisi ti ovdje toliko, pa ne znas da smo mi jarani..zezamo se malo...sta fali
nista zlonamjerno..nit ja to radim...cisto zezancija a ja znam da ni moj juventus nazalost nije bolji

edit:
vidis kako je genius to shvatio

haha..polako bolan
nisi ti ovdje toliko, pa ne znas da smo mi jarani..zezamo se malo...sta fali
nista zlonamjerno..nit ja to radim...cisto zezancija a ja znam da ni moj juventus nazalost nije bolji
edit:
vidis kako je genius to shvatio
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- Evil Genius
- Kontakt:
hahahahah opasan je forza, ne da covjek na romu ni rijec losu 
edit: mexesu spomenik treba podic
edit: mexesu spomenik treba podic
Zadnja izmjena: Evil Genius, dana/u 22 jan 2011, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.
to je onaj opasni dalmatinac što je i Magicu maltretiro? 
- sarajlija89
- Kontakt:
primjetio sam bgmEvil Genius je napisao/la:hahahahah opasan je forza, ne da covjek na romu ni rijec losu
agresivan je
a ovo sto sam reko za romu stoji..nije to kao proslih sezona...da imaju taj kvalitet u igri iz prethodnih sezona,roma bi ove godine bila sigurno prvak...
- Evil Genius
- Kontakt:
@muXmania - haha to je taj, samo sto je magica odma ban trazio za forzu, nema zajebancije s njim 
@sarajlija - spalletti je trazio samo kvalitetnog napadaca a uprava mu dala baptistu (znamo svi kako je to zavrsilo) a sad kad imamo dobru ekipu imamo i kloca na klupi
kakva bomba de rossija
edit: zabi ga perrotta
@sarajlija - spalletti je trazio samo kvalitetnog napadaca a uprava mu dala baptistu (znamo svi kako je to zavrsilo) a sad kad imamo dobru ekipu imamo i kloca na klupi
kakva bomba de rossija
edit: zabi ga perrotta
zabrinjavaš me AdmireAdmir_Sa je napisao/la:sadake u pm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.