Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Za savez su svi ravnopravni ali neki su ravnopravniji 
- SjevernaKoreja
- Kontakt:
Bilo bi dobro da sutra dobijemo dva nepostojeca penal.
Kad smo pobjedili Slobodu, danima je trajalo na temi autistično skičanje. Tačno vrapčićane treba pustiti do boda, da opet tema ne bude samo kmečanje..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Samo ću reći, dabogda vama onako kod kuće sudili
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Bjezi brat s bubnjem u rucidejavu je napisao/la: ↑09 sep 2021, 20:47a gdje ce koRollingPaper je napisao/la: ↑09 sep 2021, 20:41Ne pricaj glupost
Fukare su bile po stanici tad.Tuca je bila na poluvremenu sa obezbjedjenjem na ulazu u stadion, ovde su bezveze bacali suzavac na običan narod i djecu. Krivo im bilo sto im je jedan kolega dobro pretucen.![]()
![]()
![]()
-
killafrommanilla
- Kontakt:
pitari hocete li da vam otvorimo spajz na stadionu kod nas da imate konacno nesto svoje
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hoces opkladu ? Kec biras avatar, dvica biram avatar. X nikom ništakillafrommanilla je napisao/la: ↑09 sep 2021, 22:51pitari hocete li da vam otvorimo spajz na stadionu kod nas da imate konacno nesto svoje
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
A da vam posaljemo jednu kopiju titule da je postavite u sobu sa trofejima,da se mozete slikati makar...killafrommanilla je napisao/la: ↑09 sep 2021, 22:51pitari hocete li da vam otvorimo spajz na stadionu kod nas da imate konacno nesto svoje
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la: ↑09 sep 2021, 22:57A da vam posaljemo jednu kopiju titule da je postavite u sobu sa trofejima,da se mozete slikati makar...killafrommanilla je napisao/la: ↑09 sep 2021, 22:51pitari hocete li da vam otvorimo spajz na stadionu kod nas da imate konacno nesto svoje![]()
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Gratis vitrina SlobodeVanja8 je napisao/la: ↑09 sep 2021, 22:57A da vam posaljemo jednu kopiju titule da je postavite u sobu sa trofejima,da se mozete slikati makar...killafrommanilla je napisao/la: ↑09 sep 2021, 22:51pitari hocete li da vam otvorimo spajz na stadionu kod nas da imate konacno nesto svoje![]()
-
killafrommanilla
- Kontakt:
jesu li to i tebi boravisnu i radnu dozvolu morali sredjivat, pa te nije bilo kad se nije znala sudbina fks? kad kontate denchija vracatiVanja8 je napisao/la: ↑09 sep 2021, 22:57A da vam posaljemo jednu kopiju titule da je postavite u sobu sa trofejima,da se mozete slikati makar...killafrommanilla je napisao/la: ↑09 sep 2021, 22:51pitari hocete li da vam otvorimo spajz na stadionu kod nas da imate konacno nesto svoje![]()
@gis uvijek
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 17 sep 2021, 14:03, ukupno mijenjano 1 put.
Moj fan,hvala...killafrommanilla je napisao/la: ↑09 sep 2021, 23:08jesu li to i tebi boravisnu i radnu dozvolu morali sredjivat, pa te nije bilo kad se nije znala sudbina fks? kad kontate denchija vracatiVanja8 je napisao/la: ↑09 sep 2021, 22:57A da vam posaljemo jednu kopiju titule da je postavite u sobu sa trofejima,da se mozete slikati makar...killafrommanilla je napisao/la: ↑09 sep 2021, 22:51pitari hocete li da vam otvorimo spajz na stadionu kod nas da imate konacno nesto svoje![]()
@gis uvijek![]()
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 17 sep 2021, 14:03, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.