NBA sezona 2010\2011

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

LBJ MVP
Kontakt:

Re: NBA sezona 2010\2011

Post Postao/la LBJ MVP » 22 jan 2011, 20:53

SaltCityAttack je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Vidi ih opsjednuti Rondom, sta ces veliki igraci su uvijek imali one koji ih vole i ne vole dok ovi losiji tipa Rose imaju svoje fanove i one koji objektivno sagledaju i kazu da je to jedan prosjecan igrac sto ce se u buducnosti i dokazati.

gledat ces sa njim olimpiske igre na TV :)
A ti sa Roseom NBA finale :lol: :P
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 jan 2011, 20:56

to vjerovatno hocu u nekom od sport barova svakako...ipak taj Rondo igra za 'TRENUTNO" bolju ekipu, koja ce biti jos eventualno bolja do februara ili maksimalno jos jednu godinu i onda sto smo gledali gledali Boston slijedecih 10 godina
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 jan 2011, 21:01

SaltCityAttack je napisao/la:to vjerovatno hocu u nekom od sport barova svakako...ipak taj Rondo igra za 'TRENUTNO" bolju ekipu, koja ce biti jos eventualno bolja do februara ili maksimalno jos jednu godinu i onda sto smo gledali gledali Boston slijedecih 10 godina
Jbt ko da ne pričaš o Keltima već o nekoj prosječnoj ekipi tipa Denvera,Hornetsa ili Bucksa :lol: :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 22 jan 2011, 21:10

LBJ MVP je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:to vjerovatno hocu u nekom od sport barova svakako...ipak taj Rondo igra za 'TRENUTNO" bolju ekipu, koja ce biti jos eventualno bolja do februara ili maksimalno jos jednu godinu i onda sto smo gledali gledali Boston slijedecih 10 godina
Jbt ko da ne pričaš o Keltima već o nekoj prosječnoj ekipi tipa Denvera,Hornetsa ili Bucksa :lol: :roll:

on je fenomen,zna unaprijed šta će biti sa pojedinim ekipama u budućnosti

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 jan 2011, 21:17

pa dobro fenomen koliko ih nije bilo dok nisu dobili KG i ostale?...cak smo ih i mi redovno tukli u Bostonu sa Gordonom onih prvih godina dok je Gordon za nas igrao...pa normalno smjena generacija, a super starova vise nema kao free agenti slijedecih nekoliko sezona, a sto je najgore nemaju ni dobre pickove za eventualan trade ...tako da mozemo oprilike vidjeti da ce opet napraviti vjerovatno mini pauzu, kao sto su i ranije pravili
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 22 jan 2011, 21:18

SaltCityAttack je napisao/la:pa dobro fenomen koliko ih nije bilo dok nisu dobili KG i ostale?...cak smo ih i mi redovno tukli u Bostonu sa Gordonom onih prvih godina dok je Gordon za nas igrao...pa normalno smjena generacija, a super starova vise nema kao free agenti slijedecih nekoliko sezona, a sto je najgore nemaju ni dobre pickove za eventualan trade ...tako da mozemo oprilike vidjeti da ce opet napraviti vjerovatno mini pauzu, kao sto su i ranije pravili

kažem ja,čovjek je očito fenomen

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 22 jan 2011, 21:26

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:

aha,nek si ti nama pojasnio,da ti ne pišeš ono što misliš,sve ok
ne svima ,samo tebi jer sam ti nisi skontao da se prepucavamo s njim

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 22 jan 2011, 21:30

dema je napisao/la:

aha,nek si ti nama pojasnio,da ti ne pišeš ono što misliš,sve ok
ne svima ,samo tebi jer sam ti nisi skontao da se prepucavamo s njim

evo još jednog fenomena,ovaj zna šta sam ja skontao a šta ne

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 jan 2011, 22:21

SaltCityAttack je napisao/la:pa dobro fenomen koliko ih nije bilo dok nisu dobili KG i ostale?...cak smo ih i mi redovno tukli u Bostonu sa Gordonom onih prvih godina dok je Gordon za nas igrao...pa normalno smjena generacija, a super starova vise nema kao free agenti slijedecih nekoliko sezona, a sto je najgore nemaju ni dobre pickove za eventualan trade ...tako da mozemo oprilike vidjeti da ce opet napraviti vjerovatno mini pauzu, kao sto su i ranije pravili

ja nisam fenomen, vec i sam znas kako biva kada dolazi ta smjena generacije i sta si ti neznam vise zapeo za mene ..prvo si me nazivao nekakvim rasistom, zatim pravis se nesto pametan svaki put... nadam se da nisi neki balavac,pa da moram zbog jos jednog razmisljat sta cu napisati... u ostalom ja zivim vamo i barme pogledam kad kad koju utkamicu Bullsa uzivo i vjerovatno cujem i vidim bolje nego ti o cemu narod prica i sta se prica na tv i radio emisijama .neznam sta si vise zapeo za mene ohladi malo momak
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 22 jan 2011, 22:21

imas jos koju rijec osim fenomen ti i tvoji postovi od 2-3 rijeci,brani ti paju slobodno ali ako ja s njim se prepucavam i pisem mu o nekim igracima na nacin na koji on pise o drugim igracima ,onda si mogao skontat o cemu se radi,ali ti imas taj problem da redovno ispravljas nesta

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 22 jan 2011, 22:27

SaltCityAttack je napisao/la:

ja nisam fenomen, vec i sam znas kako biva kada dolazi ta smjena generacije i sta si ti neznam vise zapeo za mene ..prvo si me nazivao nekakvim rasistom, zatim pravis se nesto pametan svaki put... nadam se da nisi neki balavac,pa da moram zbog jos jednog razmisljat sta cu napisati... u ostalom ja zivim vamo i barme pogledam kad kad koju utkamicu Bullsa uzivo i vjerovatno cujem i vidim bolje nego ti o cemu narod prica i sta se prica na tv i radio emisijama .neznam sta si vise zapeo za mene ohladi malo momak

znam ja kako biva sa smjenama generacija,ja nba pratim preko 20 godina.

rasista,jbg ti si nazvao jednu rasu pametnijom,ne ja

nisam balavac,daleko od toga.

kažeš vjerovatno bolje vidiš i čuješ,tako je,vjerovatno

zapeo za tebe,što si nervozan,nema potrebe za tim

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 22 jan 2011, 22:30

dema je napisao/la:imas jos koju rijec osim fenomen ti i tvoji postovi od 2-3 rijeci,brani ti paju slobodno ali ako ja s njim se prepucavam i pisem mu o nekim igracima na nacin na koji on pise o drugim igracima ,onda si mogao skontat o cemu se radi,ali ti imas taj problem da redovno ispravljas nesta

ja branim paju???????????????

ako i ispravim,pa šta?

izvini ako ti to smeta,jbg,takav sam,ne vrijeđam te,ne psujem

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 22 jan 2011, 22:34

danak provociras i onda sto ste nervozni,pratim i ja toliko ,to nije sad bitno,bitno je da ti kad pljuju po Rose-u sutis jer ne gotivis Bullse ,a kad se spomene limitirani igrac po imenu Rondo koji ima 42% sut za slobodna bacanja onda ga branis.

I molim te napisi 1 samo 1 post u kojem ti govoris o nekoj ekipi ,nekom igracu,neko tvoje predvidjanje a da jer post od makar 5 redova ,pa podjeli malo tog znanja od 20g sa nama,osim da samo pises ispravke ili statistike pojedinih igraca.

S tim ispravkama postajes dosadan,jer ja nisam htio da te ispravljam kad ti igraca koji dobru odbranu odigra nazoves covjekom koji ima nisko teziste,pa ne bavi se judom da je bitno nisko teziste u sportu u kojem su druge stvari bitne.Kad bi ja stalno ispravljao,onda bi se samo svadjao

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 22 jan 2011, 22:44

dema je napisao/la:danak provociras i onda sto ste nervozni,pratim i ja toliko ,to nije sad bitno,bitno je da ti kad pljuju po Rose-u sutis jer ne gotivis Bullse ,a kad se spomene limitirani igrac po imenu Rondo koji ima 42% sut za slobodna bacanja onda ga branis.

I molim te napisi 1 samo 1 post u kojem ti govoris o nekoj ekipi ,nekom igracu,neko tvoje predvidjanje a da jer post od makar 5 redova ,pa podjeli malo tog znanja od 20g sa nama,osim da samo pises ispravke ili statistike pojedinih igraca.

S tim ispravkama postajes dosadan,jer ja nisam htio da te ispravljam kad ti igraca koji dobru odbranu odigra nazoves covjekom koji ima nisko teziste,pa ne bavi se judom da je bitno nisko teziste u sportu u kojem su druge stvari bitne.Kad bi ja stalno ispravljao,onda bi se samo svadjao

o čemu ti pričaš????????????????????

ja ne gotivim bullse???????????,ja koji sam gledao stotine tekmi bullsa,istina na tv,ne uživo,ja koji sam zbog kukoča **** majku jacksonu što toniju ne daje više minuta,i ti meni kažeš da ja ne gotivim bullse,otkud ti pravo??????.

ako neko pljuje po roseu,nek pljuje,jesam li ja ikad do sad učestvovao u pljuvanju nekog igrača?,za rosea sam govorio da je odličan igrač,koji u tom trenutku nije imao dobar procenat šuta za trojku,i to sam spominjao,ali sam usput govorio da je rose odličan igrač,pronađi moje postove pa ćeš se uvjeriti.

ja branim ronda??????o čemu ti??kad sam ja branio ronda,od čega da ga branim???

vidi,ja sam prije dvadeset godina počeo tako kao što ti danas razgovaraš,diskutiješ na forumu,pričati o nba,kad sam imao 16-17 godina,meni sad nije najbitnije pisati tekstove o igri mog omiljenog kluba,vjeruj mi

jbg,očito neke stvari ne znaš pa nisi čuo da ima košarkaša koji imaju nisko težište,naučićeš se,polako

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 22 jan 2011, 22:57

danak znam otkad pratis NBA sve sam to gledao,sjecam se Tonije jos iz Jugoplastike preko POP 84 do Bullsa,to sta radis u zivotu i za sta imas vremene je samo tvoja stvar.

To dali neko ima nisko teziste nije bitno kod igranja vrhunske odbrane,tako da to ne stoji inace kosarka nije sport u kojoj se to trazi.

A to da ga paja omalovazava i ti si pisao to za tricu sto ne napises onda da 42 % slobodnoh bacanja nije dobro i da taj igrac nije medju najboljim u NBA.

To sto smo mi pratili prije ne znaci nista kad pricamo o sadasnjim igrama i igracima,ovaj Wolvy ima mozda 18g ali je pregledao vise utakmica od Sunsa i od mene i od tebe skupa i ne pada mi na pamet da zbog njegovih godina kazem da znam nesto vise o njima nego sto zna on,ja sam ih pratio s Barkleyem on tad nije ali ove s Nashom on bolje poznaje.

Koliko si ti utakmica ove sezone odgledao to je druga stvar.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 22 jan 2011, 23:03

dema je napisao/la:danak znam otkad pratis NBA sve sam to gledao,sjecam se Tonije jos iz Jugoplastike preko POP 84 do Bullsa,to sta radis u zivotu i za sta imas vremene je samo tvoja stvar.

To dali neko ima nisko teziste nije bitno kod igranja vrhunske odbrane,tako da to ne stoji inace kosarka nije sport u kojoj se to trazi.

A to da ga paja omalovazava i ti si pisao to za tricu sto ne napises onda da 42 % slobodnoh bacanja nije dobro i da taj igrac nije medju najboljim u NBA.

To sto smo mi pratili prije ne znaci nista kad pricamo o sadasnjim igrama i igracima,ovaj Wolvy ima mozda 18g ali je pregledao vise utakmica od Sunsa i od mene i od tebe skupa i ne pada mi na pamet da zbog njegovih godina kazem da znam nesto vise o njima nego sto zna on,ja sam ih pratio s Barkleyem on tad nije ali ove s Nashom on bolje poznaje.

Koliko si ti utakmica ove sezone odgledao to je druga stvar.

ne kažem da je to bitno,ali može pomoći.

zar je omalovažavanje napisati da neko ima slab procenat šuta za trojku???

evo napisaću,iako to svako ko imalo prati košarku zna,rondo je katastrofalan izvođač sl. bacanja,je li ti lakše?,zar ti paju shvataš ozbiljno?????

kad dođeš u moje godine,budi siguran da ti gledanje nba neće biti prioritet,koliko god volio košarku

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 22 jan 2011, 23:05

ne shvatam u tom i jest poenta zato mu pisem slabasni rondo ,maleni rondo itd iako znam koliko vrijedi ko igrac ,a onda dodjes ti i kazes on je medju najboljim na svojoj poziciji ok znao sam to
i ja ti kazem zezam se s njim
a ti
e sad znam da ne pises ono sto mislis itd

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 22 jan 2011, 23:07

dema je napisao/la:ne shvatam u tom i jest poenta zato mu pisem slabasni rondo ,maleni rondo itd iako znam koliko vrijedi ko igrac ,a onda dodjes ti i kazes on je medju najboljim na svojoj poziciji ok znao sam to
a ti

ali na sve to ti meni,kao da se znamo 100 godina,kažeš da ja ne gotivim bullse????????
haloooooooooooo,kako ti to znaš????

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 jan 2011, 23:10

ma hajde dobro forum je ebes prepucavanja idemo dalje

Nego ja ovdje nikad Rosa nisam stavljau kada se prica o Jamesu,Wadeu,Kobea,CP3,KG i td.... ja barem znam koliko je ovaj Rose donjeo radosti navijacima i koliko su sretni sto smo napokon dobili igraca koji ce nas moci voditi ako bog da uskoro do borbe za titulu...Stojim iza otoga i zaista slusam espn radio svaki dan , nba tv, espn2 i espn i svi znam sta pricaju o Rosu...Od Ronda je bolji, jer moze preokrenuti utkamicu i protiv Dallasa covjek ubaci 10 p u onim kljucnim minutama, dok drugi bjeze od lopte... pa Tery je rekao sve i ja sam kopirao dio koji je Tery izjavio.....ko se hoce sloziti ko nece sta me briga ali ni jedan navijac Bullsa nebi se slozio sa bilo kojim trade koji ce odvesti Rosa iz Chicaga.. jedino James i Durant ostalo niko ne dolazi u obzir
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 22 jan 2011, 23:10

dema je napisao/la:ne shvatam u tom i jest poenta zato mu pisem slabasni rondo ,maleni rondo itd iako znam koliko vrijedi ko igrac ,a onda dodjes ti i kazes on je medju najboljim na svojoj poziciji ok znao sam to
a ti

ali na sve to ti meni,kao da se znamo 100 godina,kažeš da ja ne gotivim bullse????????
haloooooooooooo,kako ti to znaš????
vidim po postovima ali ok
ovdje stajem,ovo ionako nema veze s NBA

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.