Loš je matchup za Acu Danilo. Otkako je Medvedev došao na ovaj najveći nivo prilično lako je izlazio na kraj sa Zverevom, ali eto vidjet ćemo sada jer je i ovaj trenutni Zverev bolji od bilo kojeg do sada.ronaldo99 je napisao/la: ↑10 sep 2021, 18:02Ne znam nemam nimalo taj dojam,svakako da ocekujem da Danil prodje u finale al vjerujem da je on tamo protiv obadvojice u poredjenom polozaju,no vidjecemo.bodi123 je napisao/la: ↑10 sep 2021, 17:47Medvedev bi bio favorit protiv Zvereva u finalu, podcjenjujete ga.ronaldo99 je napisao/la: ↑10 sep 2021, 09:36Jel vi ljudi stvarno mozete gledati zenski tenis??
Znaci prvi izlaze Medo vs Felix,tu imam neki osjecaj da bi cak Felix mogao iznenaditi,ma da Medo ovaj turnir djeluje brutalno dobar,al ruku na srce on je po meni imao najlaksi put do 1/2 od sve trojice ostalih ucesnika.
Drugi mec je za mene finale prije finala,trenutno dva najbolja igraca na touru na ovim podlogama. Zverev igra u transu jos od OI i ima brutalno dobru igra i na US openu,a o Novaku se nema sta reci jer je sve vec ispricano. Moje opet misljenje ako Novak osvoji ovaj GS i uspije sa 35 uzeti sve 4 GS u godini prica o GOAT-u zavrsava,jednostavno ostace mu samo jos da po titula skine Federera i Conorsa i onda ima sve u svojim rukama rekorde.
Dakle od 21h pred male ekrane,zagrijavanje sa Medom i onda nocni spektakl sa ovom dvojicom
Večeras nas očekuje spektakl od 1 sat, ali nije to nikakvo finale prije finala ako Danilo dobije u prvom meču.
Uzivajmo vcrs u mecevima,od 01:00 ocekujem bas dobar mec,sa puno winnera od strane Zvereva
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Zverev ima 5-4 protiv njega,al kad gledamo zadnjih 5 meceva tu Medo ima 4-1 i to dva puta u finalima mastersa.bodi123 je napisao/la: ↑10 sep 2021, 18:08Loš je matchup za Acu Danilo. Otkako je Medvedev došao na ovaj najveći nivo prilično lako je izlazio na kraj sa Zverevom, ali eto vidjet ćemo sada jer je i ovaj trenutni Zverev bolji od bilo kojeg do sada.
Al sto sam kazes ovaj Zverev je bolji od svakog Zvereva do sada,ali ko garantuje to finale
Ma apsolutno se slažem.Felixians4 je napisao/la: ↑10 sep 2021, 17:47Ne valja kad mladi dobijaju trenutni vrh,ne valja obrnuto. Jeste ženski tenis opao, jeste u eri Serena-Vensu-Sharapova-Henin-Clijsters pa onda i ranije bila jača konkurencija i puno konzistentnije i bolje igračice iz vrha, al ovo nije toliko loše. Kako nitko nije komentirao kad su prva 2 kola prošle SVE TOP20 nositeljice? Zašto bi finale npr.Bencic-Svitolina ili Sakkari-Sabalenka bilo kvalitetnije i ne bi se ovako sprdalo? To što će ove cure uraditi nakon ovog turnira do kraja godine i u nastavku karijere je jedna stvar,a da su zasluženo u finalu svojim izvedbama drugo.
Ovo je već i drugi turnir na kojem Raducanu igra odlično za svoje godine. Stvarno uopšte ne sumnjam da će imati bitnu ulogu u tenisu i u budućnosti. Solidno servira, ima širok arsenal udaraca, vrhunski rad nogu i što je najvažnije može samo napredovati.
Mnogo zanimljivije mi je gledati nju i način na koji igra nego Sinnera koji se usere kao da igra meč života i nabija voleje po deset metara u aut.
WTA je odličan, samo likovi s nekim čudnim predrasudama mogu pisati da kurcu ne valja.
- Felixians4
- Kontakt:
Vjetrovito je i hladno,moguće i kiša pa zatvore krov. Nole ne lajka mada mislim da ni Saschi ne odgovara,a za ovu dvojicu što su upravo izašli na pozornicu ne znam. Uvečer se svakako mijenjaju uvjeti
Unpopular opinion: Nole gubi ili vcrs ili u finalu. Predugo traje ovaj post next gena. Izredali su se porazima u finalima GS, red je da uzme neko. Zasnovano ni na cemu osim osjecaju.
- Felixians4
- Kontakt:
I ja mislim,ne isključivo po osjećaju. Ukoliko se dogodi,zdravo za tenis,no neće biti po moje živce kad navale hateri i veliki Fed-Ped erovci. Mada im ne bi išlo u korist u zadnje vrijeme agresivne kampanje o nikad goroj konkurenciji, izjednačavaju s Federerovom u mladim danima zanemarujući kad je Nole krenuo dominirati,da je veoma ozbiljna "era". No pustimo tu temu dok se ne dogodi taj poraz Noleta od Newgenera na Slamu.
Mada sumnjam da je post pravi termin pošto moraš nešto imati-konzumirati da bi se tog odricao.
Medu za sada servis slusa samo tako,a sa druge strane Felix je usao bas dosta nervozno u mec i ima puno neprisiljenih gresaka.
Ako se uspije malo opustiti mogli bi gledati malo zanimljiviji mec,inace je ovo jednosmjerna ulica za manje od 2 sata ce ga Medo pocistiti
Ako se uspije malo opustiti mogli bi gledati malo zanimljiviji mec,inace je ovo jednosmjerna ulica za manje od 2 sata ce ga Medo pocistiti
- QUARTERBACK
- Kontakt:
trzno se malisa
- Felixians4
- Kontakt:
Medvedev - there’s never been another player like him. Massively tall, rangey, huge serve, never misses, moves great and most importantly - has a ridiculous reach that allows him to hit winners from wide of the trams. There’s been no prototype so no blueprint to beat him.
FAA je baš solidan, al em nema prigodu na reternu,em hbg, dogodi mu se dekoncetracija, par loših poena i to ovaj odmah kazni i ciao set. Trebat će da Medi stane postotak prvog na 10-ak % ispod,a da Felix ne igra dobro,već izvrsno.
Evo breaka u drugome, e sada nema prostora za kiks, Medo će zaigrati na sve il ništa,bitno da upadne pokoji serve besplatni poen.
FAA je baš solidan, al em nema prigodu na reternu,em hbg, dogodi mu se dekoncetracija, par loših poena i to ovaj odmah kazni i ciao set. Trebat će da Medi stane postotak prvog na 10-ak % ispod,a da Felix ne igra dobro,već izvrsno.
Evo breaka u drugome, e sada nema prostora za kiks, Medo će zaigrati na sve il ništa,bitno da upadne pokoji serve besplatni poen.
Za očekivati je da nervoznije uđe u meč, u razmjenama jednako dobar (čak i bolji), po meni baš prijatno iznenađenje s obzirom da je ove sezone bilježio dosta loše rezultate shodno njegovom potencijalu, ovo će mu baš puno značiti.ronaldo99 je napisao/la: ↑10 sep 2021, 21:55Medu za sada servis slusa samo tako,a sa druge strane Felix je usao bas dosta nervozno u mec i ima puno neprisiljenih gresaka.
Ima on šanse u ovom meču sa ovakvim Medom, dosta nesigurnim.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ma pisao sam i danas da je Medo dosao do 1/2 bez nekog ozbiljnog meca,a iskreno i ono sto sam ga gledao pogotovo u 1/4 protiv onog holandjanina nije me dojmilo.forgempp je napisao/la: ↑10 sep 2021, 22:25Za očekivati je da nervoznije uđe u meč, u razmjenama jednako dobar (čak i bolji), po meni baš prijatno iznenađenje s obzirom da je ove sezone bilježio dosta loše rezultate shodno njegovom potencijalu, ovo će mu baš puno značiti.ronaldo99 je napisao/la: ↑10 sep 2021, 21:55Medu za sada servis slusa samo tako,a sa druge strane Felix je usao bas dosta nervozno u mec i ima puno neprisiljenih gresaka.
Ima on šanse u ovom meču sa ovakvim Medom, dosta nesigurnim.
Tipovao sam na njega bas zbog iskustva i ove nervoze kod Felixa,ali ne bi me cudilo da Felix i dobije ovaj mec
Medo je zid. Ako Novak ne bude na 100% (ako prođe), Medo uzima ovo, a i zaslužio je.
Auger je baš dobar, ali i to govori o nivou Medvedeva.
Auger je baš dobar, ali i to govori o nivou Medvedeva.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Felixians4
- Kontakt:
U servi za set veoma nezgodne (polu)volleye izvukao, ZARADIO set loptu, no onda je baš premlako ušao u serve volley i cap - Nije bilo aseva,Medo returnira da odmah te stavi u ravnopravni položaj pa ti dobij poen u kojem on vraća jednako snažne i duboke lopte. Šteta, fali Felixu ta iskra,taj clutch gen ko i Sinneru, ovo bi recimo Alcaraz vjerujem zatvorio.
Moglo se ozbiljno skuhati,ode li na 0-2,FAA dosad takve mečeve nije okretao niti je iskusio ovaj level za ovaj ulog. Daniil 30-30 kad osvoji prvi na hardu.
Bit će problem izboriti i TB Felixu. Tip je igrača ko Čilić,a puno se više igra na njegovoj servi što nije dobar preduvjet.
Moglo se ozbiljno skuhati,ode li na 0-2,FAA dosad takve mečeve nije okretao niti je iskusio ovaj level za ovaj ulog. Daniil 30-30 kad osvoji prvi na hardu.
Bit će problem izboriti i TB Felixu. Tip je igrača ko Čilić,a puno se više igra na njegovoj servi što nije dobar preduvjet.
E moj Felixe, a mogao je vala do seta sta bi mu falilo 
Ma ja, nije iskoristio ono šta mu se na pladnju ponudilo i sad je ušao u mašinu za mljevenje.
Mr. Robot aka Medwed.
Mr. Robot aka Medwed.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- Felixians4
- Kontakt:
7 poena na servi zaredom izgubi nakon set lopte. Umjesto 1-1 s 6-3, ekspresnih 5-7.
Koliko je premalo FAA napredovao od 18. do 21. godine, a Medo od 22. do 25. jako puno. 2018. igrali su potpuno konkurentni matchi Daniil je tek ljeto kasnije ušao u vrh,a FAA je bez titule i s još uvijek izraženijim manama.
Koliko je premalo FAA napredovao od 18. do 21. godine, a Medo od 22. do 25. jako puno. 2018. igrali su potpuno konkurentni matchi Daniil je tek ljeto kasnije ušao u vrh,a FAA je bez titule i s još uvijek izraženijim manama.
Rutiner je postao Rus, baš opasan rutiner.
Bolje ovako i za finale, barem ćemo sada imati još 2 zagarantovana spektakla.
Bolje ovako i za finale, barem ćemo sada imati još 2 zagarantovana spektakla.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Felixians4
- Kontakt:
Da je bilo 1-1,a falilo je da prebaci volej,tko zna. Daniil pokazuje nervozu izraženu ukoliko je gusto,bilo bi možda neizvjesnije.
FAA je dominirao u prošlim susretima jer se mogao uzdati u lake servis poene dok je on stalno vršio pritisak na suparnika kojem je početni udarac među najslabijim segmentima(Alcaraz,RBA posebice), a sada je naletio na lika koji stoji 5 m iza,vrati nezgodno i onda ti zarađuj dok od 15 gameova koje vraćaš,imaš priliku u njih par eventualno.
FAA je dominirao u prošlim susretima jer se mogao uzdati u lake servis poene dok je on stalno vršio pritisak na suparnika kojem je početni udarac među najslabijim segmentima(Alcaraz,RBA posebice), a sada je naletio na lika koji stoji 5 m iza,vrati nezgodno i onda ti zarađuj dok od 15 gameova koje vraćaš,imaš priliku u njih par eventualno.
A mogao je do jednog seta Felix,nista mu falilo ne bi
Imao je 5-2 u drugom i od tad pa do sad je uzeo samo jedan gem a Medo 10 strasno je pao mali
-
MukiMuki02
- Kontakt:
Sreca pa Danil ovo nije zakomplikovo. Ko bi htio u finalu gledat Felixa kako gubi 6-2 6-3 6-2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.