Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
GS, best of five ....... "uvijek uvijek ista priča"
Gluposti pricati o ikakvom chokeu kad je Zverev igra strasan mec,lupao je kao nikad,ali sa dfuge strane mreze nije bilo ko vec vjerovatno najbolji teniser svih vremena i vi onda kazete chokirao Zvere,ne budite smijesni.
Zverev je po meni imao najtezi zrijeb do 1/2 pa onda Novak,Medo je imao daleko najlaksi,al ocekujem jednako kavlitetno finale kao sinocnji 1/2 okrsaj ove dvojice.
Zverev je po meni imao najtezi zrijeb do 1/2 pa onda Novak,Medo je imao daleko najlaksi,al ocekujem jednako kavlitetno finale kao sinocnji 1/2 okrsaj ove dvojice.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
raduje me noletova izjava po zavrsetku meca, kaze sve je spalo na ovaj jedan mec i 4.titula u americi i kalendarski slam i ide all in u tom mecu uz osmijeh na licu.. ne znam zasto je ovaj covjek omrazen kad mimo terena ima super ponasanje pred kamerama
Stari Zverev bi četvrti set izgubio 6-0. Igra protiv najboljeg ikad, jednostavno je Novak previše iskusan u situacijama kad se lomi sve i tačno zna šta treba raditi i koju taktiku odabrati... kad stisnuti a kad birati sporije rješenje i čekati Zvereva da prvi puca.
I svaki put se samo čovjek može više oduševiti njegovom fizičkom stanju u 35. godini života. Od početka meča se rokače, nenormalan intenzitet a Novak ni u jednom trenutku nije izgledao umorniji od Zvereva... strašno nešto.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
I još nešto, ja još ne mogu da procesuiram da čovjek ima priliku uzeti kalendarski slem u ovakvoj generaciji. Laver na aparatima jutros čitav meč 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne umanjujem ogromno dostignuće koje će novak postići ali se mora nešto dodat
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Nego Novak ako osvoji US open onda je obezbjedio i YNo1 jer ce razlika biti skoro 4k poena,a ako Medo dobije bice 2k poena,samim tim onda ta trka ne bi bila gotova.
Znaci covjek ima priliku bukvalno 3 mjeseca prija kraja sezone obezbjediti YNo1
nenadjebiv igrac
Znaci covjek ima priliku bukvalno 3 mjeseca prija kraja sezone obezbjediti YNo1
E haj nek se neko usudi da kaze da nije goat ako uzme jos i kalendarski GS, pored svih zivih rekorda. Pod uslovom da dodje do cvaje i barem se poravna sa ovima.
ja poslije wimbledon finala prije dvije godine više o fizici ne razmišljam, očito je nauka o ishrani, fizio tretmanima i šarenim pilulama za lilule došla do takvoga nivoa da jedan nole i jedan krištijano mogu pod ruku sa dvadesetpetogodišnjacima
apropo sutra, ja mislim da bi moglo biti svašta i po prvi puta mislim da taj GS mit o best of five i big three neće piti vode i da je novaku ovo toliko bitno da je sebi natovario sepet kamenja na grbaču ….
vidjećemo, sreća pa je meč u ljudsko vrijeme….
Slaba generacija. Kakvu je konkurenciju imao Sampras?
- Felixians4
- Kontakt:
Pa zapravo bi poraz Noleta dobro došao da donekle splasnu teorije o nikad goroj konkurenciji i bijednim mladima koliko god takve objede bile (ne)utemeljene od uglavnom subjektivnih osoba. A i ono, na AO zapravo ga je Zverev morao zveknuti dok prvi dio matcha je Nole još uvijek bio u fazi oporavka od povrede,na RG propuštenih 0-2 u finalu, na W kolektivni podbačaj i ako sad svlada trojicu najspremnijih i najuspješnijih i prošlih godina newgenera na UO, to će biti još jedna neuspješna godina istih na Slamovima,a imaše popriličnu čistinu sem Noleta.
Ja sam ih prvi generalno "branio" i štovao, al što jest,jest, nisu više tako mladi i nezreli da baš nijedan nije ošo do kraja.
Thiem je gubio od Rafe rutinski u finalima RG(on je onda bio s 25-26 godina) pa imao 2-1 kontra Noleta u Australiji. Medo vratio 0-2 u 2-2 protiv Rafe preklani na UO, Tsitsipas imao 2-0 na RG protiv Noleta,a uračunajmo i Zvereva lani na UO s 2-0 protiv Thiema jako uvjerljivo i kako je propustio u petome šanse.
U Australiji u veljači, čistih 3-0 Nole-Medo
Nema šta, u tim finalima Nadal i Nole su bili uglavnom izvrsni(najranjivije je izgledao Đoker protiv Domija), no delPotro i Wawrinka te Murray uspijevali su do prvih titula kontra sjajnih Nadala,Noleta il Feda također. Oni su pak dosta neuspješniji bili na best of three od Mede,Zvera il Thiema recimo protiv goatera, no Slam je ono posebno.
Neće biti isto ukoliko bi sada Daniil do titule ili recimo do 2 godine protiv 37-godišnjeg Rafe ili ne znam, protiv Rubleva.
A Novak Djokovic je na pragu jednog od najimpresivnijih ostvarenja, a nije da gotovo svake godine ne radi senzacionalne rekorde vlastitima.
Ja sam ih prvi generalno "branio" i štovao, al što jest,jest, nisu više tako mladi i nezreli da baš nijedan nije ošo do kraja.
Thiem je gubio od Rafe rutinski u finalima RG(on je onda bio s 25-26 godina) pa imao 2-1 kontra Noleta u Australiji. Medo vratio 0-2 u 2-2 protiv Rafe preklani na UO, Tsitsipas imao 2-0 na RG protiv Noleta,a uračunajmo i Zvereva lani na UO s 2-0 protiv Thiema jako uvjerljivo i kako je propustio u petome šanse.
U Australiji u veljači, čistih 3-0 Nole-Medo
Nema šta, u tim finalima Nadal i Nole su bili uglavnom izvrsni(najranjivije je izgledao Đoker protiv Domija), no delPotro i Wawrinka te Murray uspijevali su do prvih titula kontra sjajnih Nadala,Noleta il Feda također. Oni su pak dosta neuspješniji bili na best of three od Mede,Zvera il Thiema recimo protiv goatera, no Slam je ono posebno.
Neće biti isto ukoliko bi sada Daniil do titule ili recimo do 2 godine protiv 37-godišnjeg Rafe ili ne znam, protiv Rubleva.
A Novak Djokovic je na pragu jednog od najimpresivnijih ostvarenja, a nije da gotovo svake godine ne radi senzacionalne rekorde vlastitima.
Obje izuzetne, ali Emma kompletnija i spremnija trenutno za osvajanje, djeluje emotivno stabilna sto je ključno za zene.
Obje imaju štof sampiona.
Obje imaju štof sampiona.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- akisarajevo92
- Kontakt:
đe su linijske sudije na ovom US Openu, ko viče out i zašto niko ne traži challenge
Don't believe the hype.
Hajmo Emma 
Skoro pa gotovo ako uzme ovo! Mogu film snimiti.
Bravo Emma!
150 igračica svijeta uzima svoj prvi GS. Tek joj je 18 godina, nadam se da nije nova Kvitova i da neće svoj silni potencijal uništiti.
Trebaju uvesti da se finale igra na tri dobijena seta.
150 igračica svijeta uzima svoj prvi GS. Tek joj je 18 godina, nadam se da nije nova Kvitova i da neće svoj silni potencijal uništiti.
Trebaju uvesti da se finale igra na tri dobijena seta.
Ako popravi servis dominirat ce.
I na smecu da radi.
Veoma simpatična cura.
Fernandez uprskala sa kukanjem na kraju.
I na smecu da radi.
Veoma simpatična cura.
Fernandez uprskala sa kukanjem na kraju.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.