Možda se publici ne sviđa boja stolicaavenija je napisao/la: ↑10 sep 2021, 21:12Vidi ovako sto se tice ulaznica ja nikad nisam sporan zbog ljubavi prema Čeliku i siguran sam da sam ih od kako smo u kantonu uzeo vise nego 90% foruma pojedinačno.
Ali reci nije tvoje da mislis hoce li ti klub biti suspendiran je lobotomija koja je izčezla i u Sjevernoj Koreji. Ja spavati ne mogu nakon teskog poraza Čelika a da ne mislim o tome da li ce Čeliku biti zabranjeno igranje utakmice i da li ce nam opet oduzimati bodove. Zar je zabranjeno misljenje u Čeliku?
Mozda da se zapitamo da li je takav stav i uzrok zasto smo od 2000 prodanih ulaznica prosle godine u ovo vrijeme pali prvo na 1200 pa 1000 pa 800 pa 600 pa 400.
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
PonosniSmogovci
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
-
Nulatridva
- Kontakt:
Možda im se isto ne sviđa, što ne pripadaju niti jednoj političkoj stranciPonosniSmogovci je napisao/la: ↑10 sep 2021, 22:51Možda se publici ne sviđa boja stolicaavenija je napisao/la: ↑10 sep 2021, 21:12Vidi ovako sto se tice ulaznica ja nikad nisam sporan zbog ljubavi prema Čeliku i siguran sam da sam ih od kako smo u kantonu uzeo vise nego 90% foruma pojedinačno.
Ali reci nije tvoje da mislis hoce li ti klub biti suspendiran je lobotomija koja je izčezla i u Sjevernoj Koreji. Ja spavati ne mogu nakon teskog poraza Čelika a da ne mislim o tome da li ce Čeliku biti zabranjeno igranje utakmice i da li ce nam opet oduzimati bodove. Zar je zabranjeno misljenje u Čeliku?
Mozda da se zapitamo da li je takav stav i uzrok zasto smo od 2000 prodanih ulaznica prosle godine u ovo vrijeme pali prvo na 1200 pa 1000 pa 800 pa 600 pa 400.
cekam press ko oca iz vojske
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
U biti socios model jeste model po kome treba da oni koji najvise vole klub da se osjecaju kao da su oni dio tog kluba i da je klub njihov i samim time da se interesuju o svim desavanjima untar kluba. Nesto najgluplje sto je nasa BiH kultura izrodila jeste suti ne talasaj, ne pitaj, poklopi se, ne laprdaj, nije tvoje, ne znas ti... Jedini nacin da klub se oporavi ali da i ubuduce klub napreduje i sprjeci se ulazak sumnjivih pojedinaca i odredjene ilegalne radnje jeste da svaki clan pomno prati desavanja i da insistira uvijek na transparentnosti i da se interesuje o stanju klub. Jer Celik je sad NAS i snosimo dio odgovornosti ako opet krene nizbrdo. I ovo djeljenje na nas koji smo clanovi i njih obicnih navijaca, simpatizera je glupost, treba ljude privlacit a ne odbijat od kluba. Klub to odlicno radi sa ovim FB postovima, akcijama se djecom itd. I mi trebamo svoj dio odradim, konstantno ljudima objasnjavat sta se desava polako smireno, ne napadat nikoga. Ljudi su neupuceni, ne znaju sta se desava i pogresne zakljucke donose. Ne treba nam stav"sta ce mi takvi na stadionu koji dodju samo kad veci klubovi dodju". I takvi nam trebaju, i oni daju pare za ulaznice. Mi kao navijaci ne smijemo dopustit da budemo faktor koji odbija ljude od kluba, nego onaj koji privlaci.
Čelik pokleknuti nece!
Cujes li fudo picko jedna, cime se to sve sluzi. Momci brz podrske grada, bez zaduzivanje i uz redovne obaveze stigli vratiti 180 hiljada naslijedjenog duga i dodje neki coban i to sabotira.
Momcima svaka cast, a nama porucujem svi na stadion, ko ne moze donatorske su tu.
Cujes li fudo picko jedna, cime se to sve sluzi. Momci brz podrske grada, bez zaduzivanje i uz redovne obaveze stigli vratiti 180 hiljada naslijedjenog duga i dodje neki coban i to sabotira.
Momcima svaka cast, a nama porucujem svi na stadion, ko ne moze donatorske su tu.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Fudo Turcineredbull93 je napisao/la: ↑11 sep 2021, 12:26Čelik pokleknuti nece!
Nek su i nas prozvali. Jedini koji ne ispunjavaju obaveze Grad Zenica i navijaci. Nek su izasli i rekli da je 300 i 500 karata ispod svakog standarda. Hajmo nek proradi inat i pukne 2000 karata
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Konačno da prozovu i navijace i simpatizere.
Razumijem ok ne mozes na utakmicu radis, putuješ, na godisnjem ali ako voliš Čelik drzis profilnu u Čelikovom okviru a ne moze kupiti barem 5x2 KM donatorsku svaki 14 dana onda si ti ostavio I ljude koji ginu i spasavaju Čelik na cjedilu a i Čelik ujedno.
Razumijem ok ne mozes na utakmicu radis, putuješ, na godisnjem ali ako voliš Čelik drzis profilnu u Čelikovom okviru a ne moze kupiti barem 5x2 KM donatorsku svaki 14 dana onda si ti ostavio I ljude koji ginu i spasavaju Čelik na cjedilu a i Čelik ujedno.
Zadnja izmjena: avenija, dana/u 11 sep 2021, 12:42, ukupno mijenjano 1 put.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Marsal
- Kontakt:
Može li se kupit karta negdje oko stadiona pred utakmicu?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
PonosniSmogovci
- Kontakt:
Na prethodne dvije se mogla uzeti.
Ko nije gledao press tu je.
-
Convicts1988
- Kontakt:
Čelik ima mnogo lažnih navijača;)
- sagitarius
- Kontakt:
Zasto mora tvoj odgovor biti ovamo arogantan, ovako ces postici samo kontra efekat, ako ne mozes normalno napisat post u kojem ces ljude animirati da uzomaju kartu onda nemoj nikako pisati.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Koristite i zvanicnu UG Robijaša za poziv ljudima na utakmicu, 15 dana nista nije objavljeno, barem ovu super najavu utakmice sa Čelikovog pagea podijeliti.. 
mozda zbog citave borbe sa celikom, mnogi momci iz ug robijasa su usli u celik i poceli raditi...mislim da su se robijasi dosta organizacijski spustili na niske grane.
razumijem ja da tu postoji ekipa kojoj ne trebaju objave, najave, pozivi i slicno i da ce oni uvijek doci...ali nikad na jugu nije bila samo ta ekipa...jug su cinili svi ljudi u zenici...pa tako i ovako mislim da se trebalo uraditi nesto od strane UG na drustvenim mrezama da se pozovu ljudi na utakmicu...na jug...da najave i oni spektakl sa njihove strane...ovako ne ocekujem stotinjak ljudi na jugu...zivi bili pa vidjeli a mislim da su i oni toga svjesni...mozda nije za foruma ali moralo se spomenuti i ukazati na gresku javno...neka preuzmu onda ljudi koji su spremni animirati mladje ljude sve vise i vise...i mi smo prije ko djeca na ulici vidjeli plakate robijasa pa isli an jug, vidjeli pun jug i navijali sa njima...a ako ovako nastavi...
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Robijasi nikad bolji nisu bili. 100 kuci, isto toliko na strani. Prava ultra grupa. Nemoj se sramotiti bezveze.laudrop je napisao/la: ↑11 sep 2021, 16:56mozda zbog citave borbe sa celikom, mnogi momci iz ug robijasa su usli u celik i poceli raditi...mislim da su se robijasi dosta organizacijski spustili na niske grane.
razumijem ja da tu postoji ekipa kojoj ne trebaju objave, najave, pozivi i slicno i da ce oni uvijek doci...ali nikad na jugu nije bila samo ta ekipa...jug su cinili svi ljudi u zenici...pa tako i ovako mislim da se trebalo uraditi nesto od strane UG na drustvenim mrezama da se pozovu ljudi na utakmicu...na jug...da najave i oni spektakl sa njihove strane...ovako ne ocekujem stotinjak ljudi na jugu...zivi bili pa vidjeli a mislim da su i oni toga svjesni...mozda nije za foruma ali moralo se spomenuti i ukazati na gresku javno...neka preuzmu onda ljudi koji su spremni animirati mladje ljude sve vise i vise...i mi smo prije ko djeca na ulici vidjeli plakate robijasa pa isli an jug, vidjeli pun jug i navijali sa njima...a ako ovako nastavi...
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
hajd nije ni bitno...spominjem kako su bile pune tribine na jugu...bitno mi je da celik posluje kako treba ostalo manjevise
Da li ima neko da kupi za mene ulaznicu,ja ću mu dopuniti kredit na mobitelu?pozz
hahaha vidi se pozitivna atmosfera...
Super klip !!!
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Odličnoooo!!
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 1 gost.