Ruzno je provocirati druge cisto iz zabave. Ne znam sto vam to treba.AshburtonG je napisao/la: ↑10 sep 2021, 22:59Welcome to the club.
Ja sam cak i "account warning" dobio zbog komentara. Vjerovatno me jedno 100 kratkopantolasa prijavilo.![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Šteta nema Amira Smajića više. Barem ga nije bilo dok sam imao društvene mreže jer je nastala debata oko nulerice.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Pa sto nisi malo sale i kritike prihvatio prije par dana kad ti je lik ovdje spominjao familiju
Dvostruki arsini - ici cemo j.b.vat druge, ali nama slucajno da neko nesto nije rekao
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
PatriceKwedi
- Kontakt:
19 fanatičnih nihilista je u ime svoje monstruozne ideje boga usmrtilo sebe i 2977 nevinih ljudi na američkom tlu, smjerajući uništiti civilizaciju koju su prezirali i koristeći tehnologiju koju teokratska distopija iz njihovih snova, netolerantna prema svakoj vrsti znanosti, slobode i progresa, nikad ne bi sama izumila.
🔹
- AshburtonG
- Kontakt:
Justin je napisao/la: ↑11 sep 2021, 00:41Ruzno je provocirati druge cisto iz zabave. Ne znam sto vam to treba.AshburtonG je napisao/la: ↑10 sep 2021, 22:59Welcome to the club.
Ja sam cak i "account warning" dobio zbog komentara. Vjerovatno me jedno 100 kratkopantolasa prijavilo.![]()
- Marsal
- Kontakt:
Nisam ja prodao nego me oni sjebali i ubili vjeru u meni. U finalu hodžin sin i ja i otišli u plej of, isto zlatni gol. Postave njemu pitanje pa meni pitanje. I on svoje prvo odgovori tačno, mene pita koliko je bilo poginulih u bici na Bedru kod muslimana, rekoh 14. Kaže jest, a haj ih sad nabrojforgempp je napisao/la: ↑10 sep 2021, 23:36Hahahahhahahahhahahhahah znaci prodo vjeru za 100km.Marsal je napisao/la: ↑10 sep 2021, 23:28Ja sam išao na natjecanje iz vjeronauke u osnovnoj školi, klanjo, učio, znači bio sam Konor Mekgregor islama u svojoj generaciji sve dok nisu naštimali da na takmičenju pobijedi hodžin sin i uzeo 100 maraka glavnu nagradu.
Došo kući, pojeo sendvič od suhog vrata, polio se rakijom i trčo 7 krugova oko džamije i 'sovo Boga.
Otad sam na stazama bluda, nemorala, grijeha i harama and I'm ain't lookin' back over my shoulders.
Đe ću ba to znat, to ni Muhammed s.a.w.s. nije znao nabrojat, a borio se s njima.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Marsal je napisao/la: ↑11 sep 2021, 11:33Nisam ja prodao nego me oni sjebali i ubili vjeru u meni. U finalu hodžin sin i ja i otišli u plej of, isto zlatni gol. Postave njemu pitanje pa meni pitanje. I on svoje prvo odgovori tačno, mene pita koliko je bilo poginulih u bici na Bedru kod muslimana, rekoh 14. Kaže jest, a haj ih sad nabrojforgempp je napisao/la: ↑10 sep 2021, 23:36Hahahahhahahahhahahhahah znaci prodo vjeru za 100km.Marsal je napisao/la: ↑10 sep 2021, 23:28Ja sam išao na natjecanje iz vjeronauke u osnovnoj školi, klanjo, učio, znači bio sam Konor Mekgregor islama u svojoj generaciji sve dok nisu naštimali da na takmičenju pobijedi hodžin sin i uzeo 100 maraka glavnu nagradu.
Došo kući, pojeo sendvič od suhog vrata, polio se rakijom i trčo 7 krugova oko džamije i 'sovo Boga.
Otad sam na stazama bluda, nemorala, grijeha i harama and I'm ain't lookin' back over my shoulders.![]()
Đe ću ba to znat, to ni Muhammed s.a.w.s. nije znao nabrojat, a borio se s njima.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Tobejarabbi
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
- TheTruth34
- Kontakt:
Marsal je napisao/la: ↑11 sep 2021, 11:33Nisam ja prodao nego me oni sjebali i ubili vjeru u meni. U finalu hodžin sin i ja i otišli u plej of, isto zlatni gol. Postave njemu pitanje pa meni pitanje. I on svoje prvo odgovori tačno, mene pita koliko je bilo poginulih u bici na Bedru kod muslimana, rekoh 14. Kaže jest, a haj ih sad nabrojforgempp je napisao/la: ↑10 sep 2021, 23:36Hahahahhahahahhahahhahah znaci prodo vjeru za 100km.Marsal je napisao/la: ↑10 sep 2021, 23:28Ja sam išao na natjecanje iz vjeronauke u osnovnoj školi, klanjo, učio, znači bio sam Konor Mekgregor islama u svojoj generaciji sve dok nisu naštimali da na takmičenju pobijedi hodžin sin i uzeo 100 maraka glavnu nagradu.
Otad sam na stazama bluda, nemorala, grijeha i harama and I'm ain't lookin' back over my shoulders.![]()
-
PatriceKwedi
- Kontakt:
Pa sto si veci vjernik to si veci supak od covjeka. To je davno dokazano, nebitno koja religija bila u pitanju.
🔹
Pise klix 3500 ljudi na protestima a havaz 10000
Nek se zna
Muslim casualties
Muslims casualties at Badr
Haritha bin Suraqa al-Khazraji حريثة بن سراقة الخزرجي
Zish Shamalain bin 'Abdi 'Amr al-Muhajiri ذو الشمالين بن عبد عمر المهاجري
Rafi' bin al-Mu'alla al-Khazraji رافع بن المعلاء الخزرجي
Sa'd bin Khaythama al-Awsi سعد بن خيثمة الأوسي
Safwan bin Wahb al-Muhajiri صفوان بن وهب المهاجري
'Aaqil bin al-Bukayr al-Muhajiri عاقل بن البكير المهاجري
'Ubayda bin al-Harith al-Muhajiri عبيدة بن الحارث المهاجري
'Umayr bin al-Humam al-Khazraji عمير بن الحمام الخزرجي
'Umayr bin Abu Waqqas al-Muhajiri عمير بن أبو وقاس المهاجري
'Awf bin al-Harith al-Khazraji عوف بن الحارث الخزرجي
Mubashir bin 'Abdul Mundhir al-Awsi مبشر بن عبدالمنذر الأوسي
Mu'awwidh bin al-Harith al-Khazraji معوذ بن الحارث الخزرجي
Mihja' bin Salih al-Muhajiri مهجاء بن صالح المهاجري
Yazid bin al-Harith bin Fushum al-Khazraji يزيد بن الحارث بن فصحم الجزرجي
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Sramota Marsale sta nisi znao, nisi ni zasluzio pobjedu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kakvi su ovo sokovi od Red Bulla, sad gledam tekmu i vidim Organics na dresovima, jel imaju kupiti kod nas
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- feniksptica
- Kontakt:
Daj nadimke ziv bioStevieG8 je napisao/la: ↑11 sep 2021, 19:07Nek se zna![]()
Muslim casualties
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- tuzlak1987
- Kontakt:
Da je Marsal znao prvo potpitanje to bi bilo drugo.feniksptica je napisao/la: ↑11 sep 2021, 20:18Daj nadimke ziv bioStevieG8 je napisao/la: ↑11 sep 2021, 19:07Nek se zna![]()
Muslim casualties
- PointBlank
- Kontakt:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Očekivao sam Sise, anal i sl. u top 10.
Razočarao sam se što nema Cece.
Razočarao sam se što nema Cece.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, jasmin10 i 2 gosta.