Kazahstan - BIH/Ukrajina - BIH (9.10/12.10)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- BenjooJutub
- Kontakt:
Kazahstan - BIH/Ukrajina - BIH (9.10/12.10)
Pa da krenemo... Za manje od mjesec dana igramo, spisak vjerovatno za dvije-tri sedmice.
Re: Kazahstan - BIH/Ukrajina - BIH (9.10/12.10)
Forza Kazahstan, forza Ukrajina 
Savez out.

Savez out.
Rano je sada o spisku, nekim imenima...svašta može biti za 2-3 sedmice (povrede i sl.)
U svakom slučaju trebat ce napraviti par korekcija.
Prva pod moranje jeste Piric...a potom Cipetic, Loncar, možda Gojak.
U svakom slučaju trebat ce napraviti par korekcija.
Prva pod moranje jeste Piric...a potom Cipetic, Loncar, možda Gojak.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vladana Kovačevića za prvog golmana reprezentacije !
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- sagitarius
- Kontakt:
Ne znam zasto se Kenan Piric izbjegava kao prvi golman, kad realno nakon Kazastana Sehic mora to mjesto izgubiti...
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Piric i Vasilj nek se bore za jedinicu, Sehic treći golman ostale pratiti kako se razvijajusagitarius je napisao/la: ↑11 sep 2021, 18:26Ne znam zasto se Kenan Piric izbjegava kao prvi golman, kad realno nakon Kazastana Sehic mora to mjesto izgubiti...
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Hajmo ruke gore svi koji se nadaju pobjedama kontra Borata i Vladimira ... 

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- BoixosNois1899
- Kontakt:
6 bodova. Mora nam se negdje vratiti ova loša sreća iz zadnje utakmice sa Kazahstanom.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Kad si postao pesimista?
Isto razmisljam. Pokazali smo da smo kvalitetniji od protivnika.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑12 sep 2021, 23:146 bodova. Mora nam se negdje vratiti ova loša sreća iz zadnje utakmice sa Kazahstanom.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Realno, poslije Francuza smo najbolja ekipa u ovoj grupi. Teško da nam se još jednom može ponoviti utakmica kao protiv Kazahstana ili Finske gdje smo bili daleko bolja ekipa na terenu a na kraju ipak uzeli samo po bod. Čak sam poprilično siguran da ćemo zabilježiti sve pobjede do kraja.Justin je napisao/la: ↑12 sep 2021, 23:19Kad si postao pesimista?
Isto razmisljam. Pokazali smo da smo kvalitetniji od protivnika.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑12 sep 2021, 23:146 bodova. Mora nam se negdje vratiti ova loša sreća iz zadnje utakmice sa Kazahstanom.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ima li emir karic iz Darmstadt nase papire... ako ima njega pozvati umjesto civica... vrancic I prcic obavezno na spisak njihovo izostavljanje je bezobrazluk...Mada prcic nije danas nesto odigrao ali realno je bolji za klasu od cimirota I loncara I tu je negdje Bara Bara sa hadziahmetovicem...
Sve pobjede do kraja
Ovo je za naučnog posmatranja i istraživanja, koliko kod nas ljudi poslije toliko "hebanja" u svim segmentima i dalje imaju neku nadu i daju podršku tim istim ljudima koji po njima svaki dan uriniraju...

- marlostanf1eld
- Kontakt:
Sta cemo s tim sto Prcic igra istu poziciju i rolu ko i Pjanic. Znaci ne zvati jednog od dva startera (Cimirota i Hadziahmetovica) a zvati zamjenu Pjanicu. Dobra zamisaogruezi je napisao/la: ↑12 sep 2021, 23:37Ima li emir karic iz Darmstadt nase papire... ako ima njega pozvati umjesto civica... vrancic I prcic obavezno na spisak njihovo izostavljanje je bezobrazluk...Mada prcic nije danas nesto odigrao ali realno je bolji za klasu od cimirota I loncara I tu je negdje Bara Bara sa hadziahmetovicem...

-
- Kontakt:
Ovdje se svaki put zazivaju igraci koji nisu pozvani, pa kad ih se pozove onda se pljuje po njima i zaziva ove koji su ispali zbog njih i tako u krug. 

🔹
Zamisli vezni red:
Pjanic - Prcic - Vrancic
Ja mislim da bi nas Kazahstan rasuo a da ne govorim o jačim protivnicima.
Cimirot nema veze s Prcicem kada govorimo o reprezentaciji.
Prcic nikada ne bi mogao igrati ono što Cimirot igra.
Prcic moze biti jedino zamjena Pjanicu, a da obojica igraju u isto vrijeme...vrlo vrlo tesko. Mozda kada su nam veznjaci povrijedjeni, suspendovani i to protiv slabijih ekipa.
Lično bih volio, prema trenutnom stanju, vidjeti Vrancica i Šarića umjesto Loncara i Gojaka. Prcic bi možda mogao umjesto petog stopera ako nastavi biti standardan. I naravno Cipetic out.
Ali kao sto rekoh prije dan, dva...jos uvijek je rano o spisku...hoće li se neko povrijediti, ko ce imati kontinuitet igara i sl.
Mnogo toga se promijeni u jednom danu a kamoli u 2,3 sedmice.
Evo Piric ako bude branio i u naredna 4 kola, ko moze sta prigovoriti Petevu ako ga pozove?! Nisam ni znao da im ovako kasno liga kreće. Bio sam mislio da je klupa u klubu.
Hoće li se Susic oporaviti...Todorović uvezati nekoliko utakmica.
Hoće li se neko povrijediti... hoće li...
Pjanic - Prcic - Vrancic
Prcic moze biti jedino zamjena Pjanicu, a da obojica igraju u isto vrijeme...vrlo vrlo tesko. Mozda kada su nam veznjaci povrijedjeni, suspendovani i to protiv slabijih ekipa.
Lično bih volio, prema trenutnom stanju, vidjeti Vrancica i Šarića umjesto Loncara i Gojaka. Prcic bi možda mogao umjesto petog stopera ako nastavi biti standardan. I naravno Cipetic out.
Ali kao sto rekoh prije dan, dva...jos uvijek je rano o spisku...hoće li se neko povrijediti, ko ce imati kontinuitet igara i sl.
Evo Piric ako bude branio i u naredna 4 kola, ko moze sta prigovoriti Petevu ako ga pozove?! Nisam ni znao da im ovako kasno liga kreće. Bio sam mislio da je klupa u klubu.
I najbitnije pitanje. Sta ako neko od ovi sto nemaju neku minutazu u klubu plate kaparu za poziv.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Nacin odabira trenera,strucnog staba, ne pozivanja nekih igraca, zvanjem Loncara su ove dvije utakmice koje se pred nama vec osudjene na propast
TUTA MRS NAPOLJE !!!
TUTA MRS NAPOLJE !!!
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Sta imas protiv Tute Bugarina?

Vidi forumaska kanalizacija ocekuje drugo mjesto.

BoixosNois1899 je napisao/la: ↑12 sep 2021, 23:31Realno, poslije Francuza smo najbolja ekipa u ovoj grupi. Teško da nam se još jednom može ponoviti utakmica kao protiv Kazahstana ili Finske gdje smo bili daleko bolja ekipa na terenu a na kraju ipak uzeli samo po bod. Čak sam poprilično siguran da ćemo zabilježiti sve pobjede do kraja.Justin je napisao/la: ↑12 sep 2021, 23:19Kad si postao pesimista?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- JohnCleese
- Kontakt:
Prerano je govoriti o narednom spisku.hurem je napisao/la: ↑13 sep 2021, 00:42Zamisli vezni red:
Pjanic - Prcic - Vrancic
Takodjer neozbiljno je govoriti o velikom broju izmjena (2-3 maks) u odnosnu na prethodni osim ako se Petev nije pozdravio sa ovim kvalifikacijama.
Takodjer ako igramo sa 3 stopera onda ukupno 5 njih treba biti na spisku, ne smijemo na ustrub njih ubacivati druge profile igraca.
Slazes li se da bi se trebali upotpunosti odreci igre sa "desetkom" kao sto smo se konačno odrekli igre sa krilima?
Dakle, jedan centralni duboki playmaker ( deep lying playmaker/ regista), a oko njega dva dvosmjerna veznjaka, igraca od zadatka, koji su u stanju defanzivno ispratiti svog igraca do nase gol-out linije a isto tako da su sposobni igrati fudbal u protivnickom kaznenom prostoru.
Pozivnice igracima za vezni red po meni trebaju Ici ovako:
Za registu Pjanic/Hadziahmetovic/ jos neko ( cisto da zbog povreda ili suspenzija ne ostanemo bez ovakvog profila igraca, kao i zbog činjenice da je Petev Pjanica u Francuskoj koristio desno pored Amira kao nekog box to box igraca)
Od tzv dvosmjernih veznjaka ( box to box/ ball winning midfielder) pozvao bi 4 takva igraca. Kao startere Krunica i Cimirota a jos dvojicu kao njihove zamjene ( moje skromno mišljenje Loncara ako proigra u klubu jer je u Rijeci pokazao da moze biti taj tip i Šarića)...
Mit je da ce nam dvojica napadača biti odsječena ako ne budemo imali nekog "virtuoza-novog Misketa" koji izvodi carolije 25 m od protivnickom gola pogotovo u danasnjem modernom fudbalu.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.