Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Zelim vam puno srece u sutrasnjem mecu i da osvojite taj bod 
MVP - Messi-Villa-Pedro
- Los_Blanos2
- Kontakt:
losmi je napisao/la:Zelim vam puno srece u sutrasnjem mecu i da osvojite taj bod
Rafa=MADRID= MALLORCA, njemu je svedno El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Mourinho na ljeto želi Modrića i Balea u Realu
Jose Mourinho i Real Madrid opasno su zagrizli za Tottenhamov dvojac Luku Modrića i Garetha Balea i spremni su za njih platiti nevjerojatnih 100 milijuna funti slijedećeg ljeta. Portugalac na klupi 'kraljevskog kluba' smatra kako su oni vrijedni velikog novca koji bi bio plaćen za njihovu odštetu.
Kao bomba odjeknula je vijest u engleskim medijima da je Jose Mourinho zatražio od čelnika Reala da na ljeto dovedu Luku Modrića, ali i Garetha Balea iz Tottenhama. Kako piše Daily Star Real bi za Tottenhamov dvojac morao izdvojiti astronomskih 100 milijuna funti, no Mourihno smatra kako Modrić i Bale vrijede svaki uložen novac.
Već neko vrijeme Real Madrid želi dovesti velškog reprezentativca Balea u svoje redove, a prateći njega shvatili su da Tottenham ima još jednog dragulja u svojim redovima – Luku Modrića.
Kako piše Daily Star, Mourinho je uvjeren kako bi Modrićeva kvaliteta i kretivnost u igri bili idealni za madridski Real te kako bi upravo hrvatski reprezentativac podigao igru 'kraljevskog kluba'.
Uz Modrićevo ime se često vezivao interes klubova poput Manchester Uniteda, Chelsea ili Barcelone, no prema pisanju engleskih medija Real je trenutno u najboljoj poziciji, ali i zaista zainteresiran, za dovođenje Luke Modrića.
Kako navodi Daily Star Tottenham će tražiti minimalno 30 milijuna funti za Modrića dok bi Baleova cijena mogla skočiti do vrtoglavih 70 milijuna. Cijeli posao trebao bi se zgotoviti na ljeto.
NEZNAM STA BI REKAO, SMIJEM SE I PLACEM OVI HRVATSKI MEDIJI GDJE ONI OVO..CUJ JOS 100 MILL FUNTI
TOLIKO HAMAN KOSTAO CR I KAKA
OVO SAMO MOGU ENGLESKI I HRVATSKI MEDIJI NAPUCATI OVAKO
NAJJACE MI JE OVO ZAGRIZLI ZA MODRICA ALI I ZA G.BALE, ZNACI MODRIC JE N:1
Jose Mourinho i Real Madrid opasno su zagrizli za Tottenhamov dvojac Luku Modrića i Garetha Balea i spremni su za njih platiti nevjerojatnih 100 milijuna funti slijedećeg ljeta. Portugalac na klupi 'kraljevskog kluba' smatra kako su oni vrijedni velikog novca koji bi bio plaćen za njihovu odštetu.
Kao bomba odjeknula je vijest u engleskim medijima da je Jose Mourinho zatražio od čelnika Reala da na ljeto dovedu Luku Modrića, ali i Garetha Balea iz Tottenhama. Kako piše Daily Star Real bi za Tottenhamov dvojac morao izdvojiti astronomskih 100 milijuna funti, no Mourihno smatra kako Modrić i Bale vrijede svaki uložen novac.
Već neko vrijeme Real Madrid želi dovesti velškog reprezentativca Balea u svoje redove, a prateći njega shvatili su da Tottenham ima još jednog dragulja u svojim redovima – Luku Modrića.
Kako piše Daily Star, Mourinho je uvjeren kako bi Modrićeva kvaliteta i kretivnost u igri bili idealni za madridski Real te kako bi upravo hrvatski reprezentativac podigao igru 'kraljevskog kluba'.
Uz Modrićevo ime se često vezivao interes klubova poput Manchester Uniteda, Chelsea ili Barcelone, no prema pisanju engleskih medija Real je trenutno u najboljoj poziciji, ali i zaista zainteresiran, za dovođenje Luke Modrića.
Kako navodi Daily Star Tottenham će tražiti minimalno 30 milijuna funti za Modrića dok bi Baleova cijena mogla skočiti do vrtoglavih 70 milijuna. Cijeli posao trebao bi se zgotoviti na ljeto.
NEZNAM STA BI REKAO, SMIJEM SE I PLACEM OVI HRVATSKI MEDIJI GDJE ONI OVO..CUJ JOS 100 MILL FUNTI
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 23 jan 2011, 14:40, ukupno mijenjano 2 puta.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Nail for Real
- Kontakt:
Modric je precijenjen igrac i nije on za Reala, a svakako imamo kvalitetnijih igraca na toj poziciji.
Isto vazi za Balea, vec imamo superofanzivnog Marcela koji sa Ronaldom cini odlican par.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Bale bi bio pojacanje za Real,mislim da bi se za mjesto u timo borio sa Di Mariom a ne Marcelom.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Nail for Real
- Kontakt:
Ne moze Bale da se bori sa Di Mariom za 1 sastav, kad igraju razlicite pozicije. Bale igra lose na desnoj strani, a na lijevoj bi morao da izbaci Ronalda, sto je nemoguce. Kao bek nista nije bolji od Marcela, a prodorniji mozda i jeste ali Marcelo se odlicno razumije sa Ronaldom na toj strani, tako da nam Bale nije potreban.
A Modric

A Modric
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Pa Ronaldo moze igrati na obje strane,tak da ja ipak mislim da bi bilo Di Maria vs Bale.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- Nail for Real
- Kontakt:
Slabo mislis, a i slabo gledas Real koliko ja vidim.
To mi zelis reci da Ronaldo ne moze igrati i na desnom i na lijevom krilu,jbte nisam znao da je najbolji igrac svijeta toliko ogranicenNail for Real je napisao/la:Slabo mislis, a i slabo gledas Real koliko ja vidim.
- Nail for Real
- Kontakt:
Zbog cega bi ga prebacivali na desno krilo kada igra bolje na lijevomDylan Dog je napisao/la:To mi zelis reci da Ronaldo ne moze igrati i na desnom i na lijevom krilu,jbte nisam znao da je najbolji igrac svijeta toliko ogranicenNail for Real je napisao/la:Slabo mislis, a i slabo gledas Real koliko ja vidim.
Pa mozda zbog toga jer bi sa Baleom igrali bolje nego sa Di Mariom,naravno to je sve pod "mozda",Mourinho najbolje zna.
- Nail for Real
- Kontakt:
Bale po mom misljenju ne moze igrati desno krilo, kao ni Marcelo, jer nisu taj tip igraca kao Di Maria, Ronaldo a van Reala Robben, Ribery, Messi donekle.Dylan Dog je napisao/la:Pa mozda zbog toga jer bi sa Baleom igrali bolje nego sa Di Mariom,naravno to je sve pod "mozda",Mourinho najbolje zna.
Pa ne moze Bale,al moze RonaldoNail for Real je napisao/la:Bale po mom misljenju ne moze igrati desno krilo, kao ni Marcelo, jer nisu taj tip igraca kao Di Maria, Ronaldo a van Reala Robben, Ribery, Messi donekle.Dylan Dog je napisao/la:Pa mozda zbog toga jer bi sa Baleom igrali bolje nego sa Di Mariom,naravno to je sve pod "mozda",Mourinho najbolje zna.
- Nail for Real
- Kontakt:
I tako izbacujemo Di Mariu iz prvog sastava koji igra solidno za sada, a Ronalda saljemo na poziciju na kojoj losije igra
BALE NAM NE TREBA!
BALE NAM NE TREBA!
Nasmija me drugi bold opet me nasmijaNail for Real je napisao/la:I tako izbacujemo Di Mariu iz prvog sastava koji igra solidno za sada, a Ronalda saljemo na poziciju na kojoj losije igra![]()
BALE NAM NE TREBA!
Bale i Ronaldo u jednoj ekipi to zvuči kao san kako bi to izgledaloi nebitno na kojoj bi strani igrali jer dobar igrač može igrat i lijevo i desno uz Oezila to bi bilo strahobalno još Pipita u napadu
A Modrić se jedino može vratit u Dinamo
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
A što se to vi "znalci" rugate Modriću? Možda loš igrač? Svi ga hvale na sve strane, dokazuje se u EPL - u i mislite da ne bi mogao u ovoj slabašnoj Primeri da igra i da bude jedan od boljih..? Loše, loše...
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Mislim da si htjeo da budeš ironičanToxicity je napisao/la:A što se to vi "znalci" rugate Modriću? Možda loš igrač? Svi ga hvale na sve strane, dokazuje se u EPL - u i mislite da ne bi mogao u ovoj slabašnoj Primeri da igra i da bude jedan od boljih..? Loše, loše...
Ne rugam se ja njemu on nije toliko kvalitetan da igra u jednoj ekipi koja želi da bude najbolja na svijetu.Svi ga hvale,a čiji to inače mediji znaju više nafalit polovnjake nego engleski i hrvatski on ni u onom Tottenhamu nije glavni igrač.
Bale vanzemaljac za sve uz Rooneya i Nasrija najbolji igrač u EPL i njega bi volio vidjet u bijelom dresu Realovom
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Slušaj, prvo vidi značenje riječi ironija pa piši o tome, očito nisi dovoljno dorastao tome, ili se drži tih svojih smajlića.. Za tvoju informaciju Modrić je po navijačim proglašen jedan od boljih, odmah uz bok Balea i Van der Vaarta koji je sam rekao da ne bi pola golova dao bez Modrićeve pomoći..
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
Hrvatino,previse citas IndexToxicity je napisao/la:Slušaj, prvo vidi značenje riječi ironija pa piši o tome, očito nisi dovoljno dorastao tome, ili se drži tih svojih smajlića.. Za tvoju informaciju Modrić je po navijačim proglašen jedan od boljih, odmah uz bok Balea i Van der Vaarta koji je sam rekao da ne bi pola golova dao bez Modrićeve pomoći..
Evo ga i ovde pocese o Modricu kao world class igracu. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.