Fiorentina are said to be interested in signing Marseille's Lucas Ocampos. (via GdS)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Fiorentina are said to be interested in signing Marseille's Lucas Ocampos. (via GdS)
Fiorentina razmislja o Svenu Kumsu(27. godina - Gent) kao zamjeni za Maria Suareza(GdS)
Nema Rossi prostora, nema Sanogo a tesko bi i Fabio imao prostora.Fiorentina i Chievo zainteresovani za Fabia Quagliarelu. Torino ne zeli da ga proda ali bi prihvatio 3 miliona eura za njega.
Fiorentina zainteresovana za El Sharawya ako mu Spaleti ne mogne garantovati prostora za igru.
Viole su možda tajni favorit za to četvrto mjesto koje vodi u LP, naravno ako ne bude povreda kao prošle sezone.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑12 sep 2021, 01:20Niko više ne piše na ovoj temi. Nakon godina lutanja, čini se da Fiorentina konačno ima pravog trenera. Strašno je radio Italiano i dok je vodio Speziu, on bi baš mogao biti dugoročno rješenje.
Nije ovo ekipa za plasman u Ligu prvaka, iako ne treba ni to opciju do kraja isključiti ako se neko priključi Vlahoviću sa golovima, ali dugoročno se može početi praviti priča, ova ekipa je dobar temelj.
NastaSićNeutral je napisao/la: ↑12 sep 2021, 01:27Viole su možda tajni favorit za to četvrto mjesto koje vodi u LP, naravno ako ne bude povreda kao prošle sezone.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑12 sep 2021, 01:20Niko više ne piše na ovoj temi. Nakon godina lutanja, čini se da Fiorentina konačno ima pravog trenera. Strašno je radio Italiano i dok je vodio Speziu, on bi baš mogao biti dugoročno rješenje.
Nije ovo ekipa za plasman u Ligu prvaka, iako ne treba ni to opciju do kraja isključiti ako se neko priključi Vlahoviću sa golovima, ali dugoročno se može početi praviti priča, ova ekipa je dobar temelj.
I dalje ne mogu vjerovati da su doveli Nastašića za smiješnih 500 hiljada eura![]()
Mislim da su preplatili ovog Gonzaleza, iako eto ima već jedan postignut gol. (u kupu gol i asistencija).
Viole i Mljekare najviše simpatišem iz Italije. Mljekare nostalgije, prvi dres, a Viole zbog Luca Toni-a.
Pa ako opet uvalja 20+ komada, a vjerovatno hoce, ide za minimum 60-70 mil.
Sta ocekujes od Jovića? Moze li da explodira u Firenci i vrati staru formu? Ja mislim da moze do 15-ak+ golova u Serie A...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.