Moderator/ica: GracanicaAA
Mislio sam Tomasevic ce biti pojacanje ali eto ona polusezona u slobodi bila slucajnost definitvino..vidi se da ipak nema kvaliteta. Bolji Đeric i ako je jako limitiran igrac! Zasto Brka i Huso na klupi a Efe igra veznog?? Kakva je tu logika? Po mene Efe treba da igra, ali kao desni bek. A na klupi brka i Huso nigdje veze...elvirbaljic je napisao/la: ↑11 sep 2021, 22:26Brka je u ono par minuta pokazao zasto mora u prvu postavu, kao Mehanovic da nemoze biti ispred Ubiparipa, bez obzira sto je U21
Huso i Brka su još roviti.Ne mogu izdržati cijelu utakmicu.Efendić je za nuždu igrao defanzivca sa Gavrićem.Fanatico89 je napisao/la: ↑12 sep 2021, 10:04Mislio sam Tomasevic ce biti pojacanje ali eto ona polusezona u slobodi bila slucajnost definitvino..vidi se da ipak nema kvaliteta. Bolji Đeric i ako je jako limitiran igrac! Zasto Brka i Huso na klupi a Efe igra veznog?? Kakva je tu logika? Po mene Efe treba da igra, ali kao desni bek. A na klupi brka i Huso nigdje veze...elvirbaljic je napisao/la: ↑11 sep 2021, 22:26Brka je u ono par minuta pokazao zasto mora u prvu postavu, kao Mehanovic da nemoze biti ispred Ubiparipa, bez obzira sto je U21znas li mozda razlog
Ubiparipa je zagrijavao dok je bilo neriješeno.Kad smo poveli odustao je.Osim što ga je na kraju uveo da uštedi vremena.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑12 sep 2021, 10:08Eh sad bi se osvrnuo na utakmicu.
Fejzić dvije odlične odbrane ali imao je dosta posla zbog puno vraćenih lopti nazad.
Mustafa dobar obzirom da je u toku sedmice igrao za reprezentaciju. Čeliković vjerujem može puno bolje.
Nukića nemaš sta komentarisati standardno dobar.
TOMASEVIĆ totalni promašaj, jos jedan igrac manje na terenu. Kao da se nakon dvije godine probudio iz kome nikakvog osjećaja za loptu. Ne zna da li je pošao ili došao. Totalno beskorisan.
Efe sasvim dobra utakmica obzirom da je igrao zadnjeg veznog tj neprirodnu poziciju. Gavrić također vise nego dobar, cvrt, jak reklo bi se neprimjetan ali puno posla obavio. Misa se trudio trošio ali odradio super utakmicu a posebno lukav potez prilikom postizanja gola. Dzafić također dobar.
Migi je stvarno klasa i kvalitet, nekad bi se za njeg reklo dodaj mu loptu i počni se radovati, ali forma i želja izgleda nisu bas na nivou. Par kila viška i umor ga brzo stigao ali i takav kakav jeste uz minutazu koju dobija već je upisao 3 gola.
A drugi Mehanović tj Elvis se borio, često vraćao po loptu i u tom zaru malo vise ulazio u duele sto je sudija iskoristio da ga iskljuci. Po meni je nepotrebno da napadač tako rano zasluzi kartone na protivničkoj polovini, ali nije toliko do Elvisa koliko je sudija imao zadatak. Također njegov pogodak za brz povratak u utakmicu donkle mu daje alibi za prolaznu ocjenu.
Rezerve je teško kometarisati jer po starom Husrefovom običaju one se kasno dešavaju pa igrac i nema kqd da pokaže nešto posebno. Osim Đerića koji je pokazao koliko je Tomašević bio los.
Stvarno mi žao Voje, zagrijavao ga čitavo poluvrijeme i na kraju par minuta samo. Mislim da Vojo mora imati prednost u odnosu na Mehanoviće ali otom potom.
I nas i njih će sudije da uzmu na zub.Nije naš dušman ove sezone Gorki.Više nam je saveznik.Oni će naše rivale zakinuti za 2 ili 3 boda.JESU LI POBIJEDII VELEŽA? Sa Širokim,Željezničarom i Borcem remi.POSLIJE GOSTOVANJA KOD NAS DOLAZI IM POSUŠJE PA IDU ZRINJSKOM.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑12 sep 2021, 10:22U gradu se već osjeti neki strah i zebnja.
Već tri kola prije se počeli žaliti kako će ih sudija protiv nas oštetiti, već se uveliko traži alibi. A sve da se prikrije strah.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.