Tako je.B0SANAC je napisao/la:Dzeko dijamantu !!
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Ne, nego zbog vrijedjanja drugih clanova foruma, de malo logike, ako je imas.hrk je napisao/la: evo ga jos jedan sto je dobar sa adminom...zasto sam zaradio sto sam reko da dzeko nece dat vise od jenog gola u 10 utakmica![]()
![]()
dobar onda ovaj forum pravo
![]()
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
o dasao je i supce lizac pa gdje si ti sta imahrk je napisao/la:@hrk-nem te jesi li zavrsio.Prije nego krenes za Romaniju i Sokolac.harishp je napisao/la: ma nemoze se to nekom drug objasnit oni misle odma da neko vrijedja dzeku......samo treba pisat bravo dijamantu i kad je naj gori i tako ces valjat

@hrk to da si supce si u pravi ali da si toliko sladak da se polizes ,nebi rekao.Jedino ako nisi probao sa samooblizenjem.
Idi igraj se sa skolskim kolegama medvjedima.
Jesi dasao romanijao

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- King Kenny
- Kontakt:
Rooney ne dadne gola iz igre deceniju,Torres bude u katastrofalnoj formi na prvenstvu pa nikom nista, ne bude ovoliko preseravanja jos su skuplji od Dzeke i kao klasa iznad,a Dzeko dobro odigra prvu utakmicu u potpuno novoj sredini,timu,gradu,drzavi....druga tekma malo losija i odmah strucnjaci kritikuju,nije ni cudo sto smo tu gdje jesmo i jos haterimo kad neka mlada nada zaigra za drugi drzavni dres
....e moji cobani loptu u nogu pa pokazate sta znate lako se qrcit preko foruma i tipkat gluposti....

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- kupus army
- Kontakt:
Gazi Dzeko zmaju bosanski 

Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Dzeko je odigrao sasvim solidnu utakmicu,ono lopti sto je imao dobro je odigrao,imao je visok procenat tacnih detalja,nije tusio lopto,imao je dosta prolaza po strani,izvlacio se po loptu.....jednostavno losa utakmica sa strane citya u kojoj je mogao pasti samo sretan gol kao sto je i Villa dala.
Dzeko u ove dvije utakmice nije nimalo razocarao,odigrao je dosta dobro a kad se uzme u obzir da nije dugo trenirao(bio na odmoru),promjena lige,frka oko transfera,ne uigranost....onda to dobija jos na tezini.
Samo da nastavi ovako bit ce i golova
Dzeko u ove dvije utakmice nije nimalo razocarao,odigrao je dosta dobro a kad se uzme u obzir da nije dugo trenirao(bio na odmoru),promjena lige,frka oko transfera,ne uigranost....onda to dobija jos na tezini.
Samo da nastavi ovako bit ce i golova
RIP SALE VILENJAK
Bravo momčino.King Kenny je napisao/la:Rooney ne dadne gola iz igre deceniju,Torres bude u katastrofalnoj formi na prvenstvu pa nikom nista, ne bude ovoliko preseravanja jos su skuplji od Dzeke i kao klasa iznad,a Dzeko dobro odigra prvu utakmicu u potpuno novoj sredini,timu,gradu,drzavi....druga tekma malo losija i odmah strucnjaci kritikuju,nije ni cudo sto smo tu gdje jesmo i jos haterimo kad neka mlada nada zaigra za drugi drzavni dres....e moji cobani loptu u nogu pa pokazate sta znate lako se qrcit preko foruma i tipkat gluposti....

Der Mann für die entscheidenden Tore.
Mislim da je izgubio loptu prije gola Aston Ville, nešto je petljao na sredini terena i ovi su im zveknuli kontru...Hare_BvB je napisao/la:Bravo momčino.Bio je tri puta bolji i od Teveza danas koji je izgubio svaki duel u koji je ušao.
Međutim, nebitno. Tevez je dokazan igrač, najbolji igrač u svojoj ekipi i ovakve utakmice mu se veoma rijetko dešavaju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
da su ljudi znali kakvo zlo donosi forum nikad ga nebi napravili a pogotovo da ce donijeti ovakve budale kao hrk i bekam
Thomas Müller - Fußballgott
pogresna tekma, loptu je izgubio silva!!!!Virtu4l je napisao/la:Mislim da je izgubio loptu prije gola Aston Ville, nešto je petljao na sredini terena i ovi su im zveknuli kontru...Hare_BvB je napisao/la:Bravo momčino.Bio je tri puta bolji i od Teveza danas koji je izgubio svaki duel u koji je ušao.
Međutim, nebitno. Tevez je dokazan igrač, najbolji igrač u svojoj ekipi i ovakve utakmice mu se veoma rijetko dešavaju.
4-IN-A-ROW
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma onaj City je katastrofa, oni jedan drugom kao da namjerno daju lose pasove, neuigrani totalno i staticni previse. Niko se ne krece, svako ceka loptu u noge, Dzeko im dadne for u prostor , lopta prodje kraj njih jer cekaju pas u noge. Pa bolan bas gledam bijeli im dresovi danas, mogu ih komotno koristit za narednu tekmu koliko su puta uklizali, samo Kolarov sto se malo isprljao ostali se ni prati ne moraju
Grupa na vrat-na nos sastavljenih "placenika" koji hajd sto ne ginu na terenu jedan za drugog vec imam osjecaj da i van terena pola njih nikad nije progovorilo jedan s drugim, nije ni cudo sto se tuku.
Imam osjecaj da ce se Dzeko vrlo brzo pitat "dje sam ja ovo dosao".
Ona doza sebicnosti i nezalaganja je nevjerovatna za njihove ugovore. Prvo ne kontam kome se dokazuju pa onoliko soliraju(Dzonson, Tevez,Silva, pa i Yaya),imaju najskuplje ugovore na svijetu, nemaju se kome prodat pa da driblaju onoliko, a drugo kako ih nije stid para koje dobiju za onakvo (ne)zalaganje.
Hart golman je vise nego korektan jedan od rijetkih koji odradjuje posao.
Kolarov isto tako, danas se najvise isticao.
Boateng samo trci da aut izvede, nista drugo.
Kompani moze proc. Kolo Ture katastrofa,ni sjena igraca iz Arsenala.
Beri zalutao u utakmicu, evidentno mentalno nedovoljno jak da igra protiv Vile. De Jong odradio svoj dio korektno. Yaya solidan, al mora bolje. Silva totalno los, zakazao u povezivanju igre. Tevez isto tako nije imao svoj dan. Dzonson pa taj like je sebican da je to neopisivo. Zna igrat lopte al bi iz moje ekipe letio na glavu.
Dzeko i danas solidan, dobivao duele, dijelio pasove, povezivao igrau,driblao, ALI NEMA LOPTI. ljudi jednostavno ne znaju ili nece da nabace. Jedan centarsut na njega i Dzeko je trebao dat gol, lopta zamal pored gola otisla. Da je bilo jos 2-3 onakva centarsuta a bilo je prilika, Dzeko bi danas dao gol. Uvijek mu posalju ili losu loptu, ili nabace kad on izlazi iz ofsajda, nikad pravovremeno ili je nikako ne daju. Ukratko ono je odron ekipa na tom "timskom" planu

Imam osjecaj da ce se Dzeko vrlo brzo pitat "dje sam ja ovo dosao".
Ona doza sebicnosti i nezalaganja je nevjerovatna za njihove ugovore. Prvo ne kontam kome se dokazuju pa onoliko soliraju(Dzonson, Tevez,Silva, pa i Yaya),imaju najskuplje ugovore na svijetu, nemaju se kome prodat pa da driblaju onoliko, a drugo kako ih nije stid para koje dobiju za onakvo (ne)zalaganje.
Hart golman je vise nego korektan jedan od rijetkih koji odradjuje posao.
Kolarov isto tako, danas se najvise isticao.
Boateng samo trci da aut izvede, nista drugo.
Kompani moze proc. Kolo Ture katastrofa,ni sjena igraca iz Arsenala.
Beri zalutao u utakmicu, evidentno mentalno nedovoljno jak da igra protiv Vile. De Jong odradio svoj dio korektno. Yaya solidan, al mora bolje. Silva totalno los, zakazao u povezivanju igre. Tevez isto tako nije imao svoj dan. Dzonson pa taj like je sebican da je to neopisivo. Zna igrat lopte al bi iz moje ekipe letio na glavu.
Dzeko i danas solidan, dobivao duele, dijelio pasove, povezivao igrau,driblao, ALI NEMA LOPTI. ljudi jednostavno ne znaju ili nece da nabace. Jedan centarsut na njega i Dzeko je trebao dat gol, lopta zamal pored gola otisla. Da je bilo jos 2-3 onakva centarsuta a bilo je prilika, Dzeko bi danas dao gol. Uvijek mu posalju ili losu loptu, ili nabace kad on izlazi iz ofsajda, nikad pravovremeno ili je nikako ne daju. Ukratko ono je odron ekipa na tom "timskom" planu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ma djaba Manciniju milijarde ako on nema autoriteta da ukroti te zvijezde.Mislim da je ipak rano jos kritikovati igru Cityja jer im je ovo druga tekma sa Dzekom.Trebat ce im vremena da se naviknu na njega.
Cudno je sto su doveli Dzeku da im daje golove glavom ali za vrijeme utakmice uopste ne rade na tome.Ponasaju se ko djeca, samo driblaju..
Upravo Mancini ima priliku da pokaze kakav je trener.Ako ne promjeni igru kroz 3-4 tekme moze komotno da seli sa klupe .A nek onda dovodu generala na klupu
Cudno je sto su doveli Dzeku da im daje golove glavom ali za vrijeme utakmice uopste ne rade na tome.Ponasaju se ko djeca, samo driblaju..
Upravo Mancini ima priliku da pokaze kakav je trener.Ako ne promjeni igru kroz 3-4 tekme moze komotno da seli sa klupe .A nek onda dovodu generala na klupu

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Poceo sam pratiti Englesku ligu samo zbog Dzeke! Dzeko majstore, proradit ces ti vrlo brzo a i danas si bio jako solidan, u odnosu na blijedu igru cijele ekipe. Nikako ne kontam ovakav nacin igre (kad vidim da ljevak izvodi korner sa desne strane odmah bi da gasim televizor), igraju li svi klubovi u Engleskoj ligi ovako? Ako igraju, ser_em im se na njihov fudbal, kazu da su ga oni i izmislili ali su ga na kraju i upropastili. U prilog tome mozda bi moglo ici i pitanje: Ako je Engleska liga najjaca na svijetu, zasto im je reprezentacija tako ocajna? Inace navijam za Juventus a mislim da se najbolji fudbal u Evropi igra u Spaniji.
-
- Kontakt:

Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Smiješno poređenje, najviše zbog toga Goal threat. Ukova Benta u zvijezde što je iskoristio mrtvi zicer i Džeki spuca 5 od 10, jer nije realizovao polušansu. Kao da nije uopšte bitno kakve je ko šanse imao 

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- anonymousHD
- Kontakt:
Manchester City nije klub za Džeku, a vi pričajte šta hoćete, klub je katastrofa, ne zna se ni ko pije ni ko plaća 

- samovasposmatram
- Kontakt:
cuo sam da je Dzeko dobacio Tevezu da izgleda ko "cita" i ovaj se naljutio i zato mu neda lopte

WHUFC
Daj te ljudi imali ko link kakav dje je statistika igraca,koliko pretrice,gresaka koliko imaju i to ??? Hajd zivi bili stavite link da se ne lomim svaki put oko edinove statistike.
Ima li download?Željovac je napisao/la:http://rutube.ru/tracks/4013845.html?v= ... ed0bb8db34
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.