Ovo je istina , cesto kazem da mi se sad vratiti u skolu , ucio bi uvijek haha samo da nemam obaveze koje sljede poslije zavrsetka istePuma je napisao/la:Blago vama kad su vam najvece muke - skolske muke, moli se Bogu da sto duze ides u skolu, jer kad je zavrsis, vidjet ces da je to najbolje i najrahatnije doba
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- spielführer_21
- Kontakt:
Bosco hoćeš msn od neke što se skida gola za 3KM kredita?Bosco je napisao/la:Ima još preko gajbeeeee, bujrum svi ! Jel tako kad se napiješ loše je vrijeme za podsjećanje bivših i tako tog, hahaha. A ja imam 15 km kredita, Bože nahajri na dobrooooooo. Hahahahaha
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Ne hvala Romanista.
Pozdrav svi, odoh dovršit gajbu.
Skupo to al daj pregovaracemospielführer_21 je napisao/la:Bosco hoćeš msn od neke što se skida gola za 3KM kredita?Bosco je napisao/la:Ima još preko gajbeeeee, bujrum svi ! Jel tako kad se napiješ loše je vrijeme za podsjećanje bivših i tako tog, hahaha. A ja imam 15 km kredita, Bože nahajri na dobrooooooo. Hahahahaha
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Salji na ppspielführer_21 je napisao/la:Bosco hoćeš msn od neke što se skida gola za 3KM kredita?Bosco je napisao/la:Ima još preko gajbeeeee, bujrum svi ! Jel tako kad se napiješ loše je vrijeme za podsjećanje bivših i tako tog, hahaha. A ja imam 15 km kredita, Bože nahajri na dobrooooooo. Hahahahaha
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- spielführer_21
- Kontakt:
[email protected]
Eto vam svima, ako ne bude žensko halalite.. Meni je bila skupa, pa sam pregovarao ali nije htjela džabe na cam, na kraju me blokirala..
Gdje si Frutek sinoć, bila zeza sa nekom hrvaticom na livejasmin.com.. Sad je nema online jbga, imaju samo neke amerikanke i to, pa ako se hoćeš priključiti da ti dam link..
Eto vam svima, ako ne bude žensko halalite.. Meni je bila skupa, pa sam pregovarao ali nije htjela džabe na cam, na kraju me blokirala..
Gdje si Frutek sinoć, bila zeza sa nekom hrvaticom na livejasmin.com.. Sad je nema online jbga, imaju samo neke amerikanke i to, pa ako se hoćeš priključiti da ti dam link..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
- Donnie Darko
- Kontakt:
sta je taj live jasmin?
Gdje to neces znat', tobe jarabiDonnie Darko je napisao/la:sta je taj live jasmin?
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
j.ebote proha pa to je msn od moje curespielführer_21 je napisao/la:[email protected]
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- spielführer_21
- Kontakt:
Ma stranica za chat sa striptizetama (da se blago izrazim), samo što malo koja hoće da chata sa onima koji nisu registrovani tj. nemaju para.. Eh, od njih milion sam ja našao jednu koja ipak hoće malo da chata s gostima, uz to je hrvatica i prelijepa.Donnie Darko je napisao/la:sta je taj live jasmin?
Edit: @Stivi izvini
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Bio sam nedavno na tom live jasminu
.... Koju god stranicu da otvorim izbaci mi to.... 
- King Kenny
- Kontakt:
Daj ne zajebaji....Stivi_Dzi je napisao/la:j.ebote proha pa to je msn od moje curespielführer_21 je napisao/la:[email protected]
Gdje si Frutek sinoć, bila zeza sa nekom hrvaticom na livejasmin.com.. Sad je nema online jbga, imaju samo neke amerikanke i to, pa ako se hoćeš priključiti da ti dam link..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
ma evo godina i po kako sam zavrsio srednju, Bog zna koliko puta dosad sam u sebi pomislio joj samo da mi se vratiti u srednju, zayebancija po citav dan, jednu svesku i olovku u dzep i to je sveDirk je napisao/la:Ovo je istina , cesto kazem da mi se sad vratiti u skolu , ucio bi uvijek haha samo da nemam obaveze koje sljede poslije zavrsetka istePuma je napisao/la:Blago vama kad su vam najvece muke - skolske muke, moli se Bogu da sto duze ides u skolu, jer kad je zavrsis, vidjet ces da je to najbolje i najrahatnije doba
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Sta si zavrsio?Puma je napisao/la:ma evo godina i po kako sam zavrsio srednju, Bog zna koliko puta dosad sam u sebi pomislio joj samo da mi se vratiti u srednju, zayebancija po citav dan, jednu svesku i olovku u dzep i to je sveDirk je napisao/la:Ovo je istina , cesto kazem da mi se sad vratiti u skolu , ucio bi uvijek haha samo da nemam obaveze koje sljede poslije zavrsetka istePuma je napisao/la:Blago vama kad su vam najvece muke - skolske muke, moli se Bogu da sto duze ides u skolu, jer kad je zavrsis, vidjet ces da je to najbolje i najrahatnije doba
[youtube][/youtube]

- Donnie Darko
- Kontakt:
i sta bi sa onim pismom, niko nista
kad u ponedeljak odem u skolu, svi ce vikat lafo ajmo u strajk, lafo necemo u skolu, a niko pisnut nesmije
kad u ponedeljak odem u skolu, svi ce vikat lafo ajmo u strajk, lafo necemo u skolu, a niko pisnut nesmije
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Uglavnom, ovaj momak je pjevao sa nekim poznatim singerom ( ne znam kojim ). Samo sam jednom to,mandraX je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
slucajno vidio pa ako neko zna o kome je rijec neka stavi link.
ZapadamandraX je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Bio napolju ganjo prave cupispielführer_21 je napisao/la:[email protected]
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- fahrenheit
- Kontakt:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Uglavnom, ovaj momak je pjevao sa nekim poznatim singerom ( ne znam kojim ). Samo sam jednom to,mandraX je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
slucajno vidio pa ako neko zna o kome je rijec neka stavi link.
[youtube][/youtube]
"Like a krme in Teheran."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.