Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Imamo igraca vise a ko da je obrnuto
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Mane je igrac manje, izjednaci se.
Bravo kralju, trebo ti je bit 3.
Zadnja izmjena: KSG, dana/u 12 sep 2021, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Hvala kurcu Gorane
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Dobar pocetak sezone u EPL za sad, zao mi je Eliotta ali hajde sezona ide dalje. Dobro ce ovaj gol nadam se doci MAneu za samopouzdanje.
Thiago odličan.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Tri boda, čista postelja, ja zadovoljan
Next stop: Palace
Salah daje dres dječaku, malo PR-a nikad ne škodi od povratka Ronalda u ligi, a navijači Leedsa se blamiraju zvižducima.
Next stop: Palace
Salah daje dres dječaku, malo PR-a nikad ne škodi od povratka Ronalda u ligi, a navijači Leedsa se blamiraju zvižducima.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Onolika patnja proljetos i čoeku Liga Prvaka izgleda nebitna
Ne zna se ko je bolji. Liverpool kao nekad 
“Of course I didn’t take my wife to see Rochdale as an anniversary present. It was her birthday. Would I have got married in the football season? Anyway, it was Rochdale reserves.”
Skroz smetnuo sa uma
Next stop: Anfield, protiv Milana i to je mislim prvi put da igramo protiv njih, a da nije finale Lige prvaka (u službenom takmičenju).
Ljudi ozbiljno Manea ponudili.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Tačno,fascinantan podatak kad se sve uzme u obzir.
Mislim da nas ocekuje dobra utakmica ali vi ste apsolutni favoriti,pogotovo jer ovi nasi nemaju iskustva igranja LP (tu ne racunam Ibru i malobrojne izuzetke).
Strašna utakmica dvojca Fabinho-Thiago izgledali su kao da su kompjuterski stvoreni za ovu 433 formaciju na svojim pozicijama. Dok god su oni zdravi i spremni mi se možemo nositi sa svima.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Eliott otpusten iz bolnice i po ovome sto sam ja procitao nije u pitanju visestruki prelom kosti ili nesto slicno nego je doslo do odredjenog stepena pucanja ligamenata zgloba. Mislim da to ne bi trebalo biti duže od 3-6 mjeseci sto je opet bolje od prve prognoze od godinu ili kraja karijere 

Ocekujem slicnu situaciju kao na ovoj slici iznad tvog posta.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Koga briga za šuteve, bitno da mi zabijemo više golova 
Il Club più titolato al mondo!
Imam osjećaj da nam ga je Giroud vazda pristavljao kad igramo protiv njega.
Ibra se povrijedi, mogao bi Giroud i startati
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Osam golova i asistencija u 16 utakmica.
Inače, glasajte ljudi za igrače
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.