I uvaljuju Arsenalu polovnjake za velike cifre
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Nebi imao nista protiv jos jednog polovnjaka Bissoume da zabetoniramo crnacki vezni red
ARSENAL4ever
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Em nije dijete od riječi
- wadethegreat
- Kontakt:
Ovo Redsi poprima drugo znacenje
. Celzi i Liverpool identicni za sada u svemu.
Samo sto lpool igra svaku tekmu s igracem vise
Unitedov prvi golman i stoper prvotimac osramoceni od strane 17godisnjaka 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
zašto nisam iznenađen reakcijom leedsovih smećara... pardon, navijača
bili i ostali dno dna engleza
bili i ostali dno dna engleza
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Isti ko i navijači Stokea. 10 godina su oni Ramseyu isto njesra skandirali i prozivali ga i zviždali mu kao da je on nekom nogu slomio, a ne njemu debil Shawcross ( ja mislim da je on bio) slomio nogu. Kakav je to bizaran mentalitet, ne mogu ni da shvatim
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Posto smo pobijedili sad za vikend mislim da ce ti oprostiti kaj si stavio ovaj video, ali inace se pazi jer kako kazu treba dopustenje za spustanje drugima.
ARSENAL4ever
-
PatriceKwedi
- Kontakt:
Definitivno najvece iznenadjenje ovog kola je sokantan poraz Norwicha protiv slabasnog Arsenala. Neka se ne cude ako opet ispadnu iz lige kad protiv takvih protivnika prosipaju bodove.
🔹
PatriceKwedi je napisao/la: ↑13 sep 2021, 08:45Definitivno najvece iznenadjenje ovog kola je sokantan poraz Norwicha protiv slabasnog Arsenala. Neka se ne cude ako opet ispadnu iz lige kad protiv takvih protivnika prosipaju bodove.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Ljudi bi sa pravim centarforom bili Top 6 bez problema prošle sezone, neki Ings ili tako neki bi rutinski stavio 20 komada.
Mi umjesto da zaganjamo Pottera prošlo ljeto držimo Artetu na klupi jer čuva leđa brazilskom mufljuzu.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Brentford ih ubio neki dan, posebno u prvom pol, nisu zaslužili izgubiti.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma mene brine ovaj Charlie Patino
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Mi na Old Trafordu svakako sa rezervama uzimamo bodove.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.