NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
1-0 vodi Azot protiv Stupćanice! Naprijed Celik 
Žuninjo odličan drugo poluvrijeme
Stupcanica izgubila od Azota 1-0, NK Moševac igrala 1-1 protiv FK Baton, a Visoko Bosna 2-2 protiv NK Kolina. Celik je sad na 4 mijesto, šteta što nisu Moševac pobijedili bili možda drugi. Sve u svemu želim vam puno sreće!
Isti scenario vec 5 tekmu, dominacija svih 90 minuta uz posjed lopte preko 70% nismo odigrali jos sa svima ali mislim da je ova ekipa spremna za 1 Ligu F, uvjeren sam da i sa ovin kadrom bi bili sredina.
Cestitke momcima !! SAMO ČELIK!!!
Cestitke momcima !! SAMO ČELIK!!!
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Jest moze se reci da bi se taljigali u 1. Federalnoj ali jesmo li finansijski spremni zapitaj se.Još jedno par jakih sponzora da imamo i naše pare da vratimo koje je kradonačelnik zadržao moglo bi se možda i pričat o ulasku odmah a ovako malo teže.
Jedino mi je zasmetalo onih prvih 15-20 minuta drugog poluvremena, kada su izgledali skroz izgubljeno, i odmah poceli odugovlaciti i valjati se.
Samo sam mislio na sportski segment, naravno da je stabilizacija prioritet i da budemo prvi stava sam da trebamo prepustit nekom drugom da udje a mi da nastavimo oparavak. Sto se fude tice manje vise je sve receno, cekamo presudu i to je to.
I da ne zaboravim da je Fuad Kasumovic najgori gradonacelnik u istoriji grada Zenice !!!
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Eh kad bi grad najednom uplatio iznos koji duguje ili koji ce dugovati, a ne na rate, to bi bila prava financijska inekcija covjece.Akoboga nadamo se i tome a njega u prdekanu plus ga tužit da je zadržavanjem novca oštetio klub.
Svakom pobjedom i podrska raste, bitno je samo kako momci kazu ne pokleknuti.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Kolko je gledalaca bilo?
- Marsal
- Kontakt:
Možda 1000.
Danas prvi put ove sezone da gledam utakmicu.
Dosta se kukalo na bekove, a meni je desni danas odigrao odličnu utakmicu. Fudbalski je inteligentan ali tehnički limitiran pa često ne može uraditi ono što zamisli. Doduše i da može, ne bi igrao u Čeliku.
Visoki mršavi stoper ko je?
Odličan igrač.
Sedmica dobro igra, zna lopte ali potez više i dugo carini loptu.
Kolić odličan, Mahmutović iako legenda igrač za zadnjih 20-30 minuta.
Sve u svemu, mogli smo i ubjedljivije pobijedit a mogli smo se i napatit da je Famos iskoristio neke naše početničke greške.
Ima ova ekipa kvaliteta za 1. mjesto i u ovoj ligi, a ako i nema onda je 2 ili 3 igrača udaljena od toga.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Moram pohvaliti golmana, dosta dobar za svoju prvu tekmu od prve minute. Skinuo jedan zicer, pokupio visoke lopte, super odigrao. Svaka cast. Nadam se da ce jos bolji biti i stasati uz Nurkovica. Pored vracanja dugova, bilo bi fino da afirmisemo par mladih igraca, koji ce moci igrati u prvoj federalnoj. Zuna je davno prekuco, ali ove sezone ubi brasno. Steta za Kolica sto radi, ima taj neki smek, mogao bi biti top napadac. Suarez za siromasne 
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Sabic. Dobar, mogao bi do PL dobacit' ako nastavi napredovati. Malo me podsjeca na Dzidu, kad je krenuo igrati u Celiku.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Danasnja igra od na momente odlicne ,do lose,,konfuzne(25 min drugog pol).Generalno sam zadovoljan i igrom i rezultatom, a i posjetom na stadionu( 1000 + sigurno).Raduje me sto sam neke ljude vidio na tribini nakon dugo,dugo godina!I
- Marsal
- Kontakt:
Nekako djeluje smotano i usporeno, a ustvari igra pametno i smireno. Baš mi se svidio kao igrač. Sigurno da je potencijal za nešto više od Zone.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
dinodino2019
- Kontakt:
Svaka pobjeda znaci narednu utakmicu visw gledalaca danas je bilo lijepo, ocekujem da krene jedan veliki biz sad
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Sto se nas i ove lige tice definitivno je najbitnije da uprava i svi mi oko kluba znamo sta je prioritet; STABILIZACIJA. U svakom slucaju, svaku tekmu ici na pobjedu. Mislim da Čelik, kada uzmemo sve seniorske lige u BiH ima najmlađu ekipu. Danas utakmica odrađena korektno; Durmo solidan, Isaković pod inekcijama ali morao je jer smo malo deficitarni nazad, Žuna klasa, Vardo može i mora bolje, Mahmut nam treba, al nek Pavle određuje minutažu mu. Posjeta solidna, nadam se oko 1.000.
Sve u svemu Čelik nikad "zdraviji, mlađi i organizovaniji". Idemo tekmu po tekmu, na kraju da budemo prvi pa cemo sami skontati jel idemo federalnu igrati ili jos godinu dvije centar dok skroz ne ozdravimo!

Sve u svemu Čelik nikad "zdraviji, mlađi i organizovaniji". Idemo tekmu po tekmu, na kraju da budemo prvi pa cemo sami skontati jel idemo federalnu igrati ili jos godinu dvije centar dok skroz ne ozdravimo!
Nije bio on niti bombaš
Nije bio on niti sportista
Sve što je imao od oružja
To su srce, ruke i lopata!
Nije bio on niti sportista
Sve što je imao od oružja
To su srce, ruke i lopata!
Solidna partija danas. Slazem se da smo izgledali konfuzno na trenutke kao da imamo problem cim protivnik krene nesto povezanije da igra. Sve su to stvari za trenera da zateze i dotjeruje.
Meni nije izgledalo da ima hiljadu dusa ali ako je bilo to je odlicno i ako zaredamo sa par dobrih rezultata broj bi se mogao sigurno i povecati.
Mi moramo po svaku cijenu ostati koncentrisani na dugove. Slucaj Brekalo je samo pokazatelj da smo jos uvijek samo jedan korak od toga da nas neko gurne u provaliju. Klub bi morao pokrenuti neku opsezniju akciju s ciljem prikupljanja sredstava (tezga na carsiji, nekakvo crno crveno vece, broj telefona za donacije, akreditovati volontere da idu od vrata do vrata i prikupljaju novac). Sve sciljem da se sto prije rijesimo dugova.
Nadati se da ce i ova tuzba uskoro krenuti i biti u nasu korist ali se treba pripremiti za svaki scenarij i licnim radom osigurati sto se vise moze osigurati kako nebi sad dolazili u situaciju da nas nego zeza zbog malih para.
Meni nije izgledalo da ima hiljadu dusa ali ako je bilo to je odlicno i ako zaredamo sa par dobrih rezultata broj bi se mogao sigurno i povecati.
Mi moramo po svaku cijenu ostati koncentrisani na dugove. Slucaj Brekalo je samo pokazatelj da smo jos uvijek samo jedan korak od toga da nas neko gurne u provaliju. Klub bi morao pokrenuti neku opsezniju akciju s ciljem prikupljanja sredstava (tezga na carsiji, nekakvo crno crveno vece, broj telefona za donacije, akreditovati volontere da idu od vrata do vrata i prikupljaju novac). Sve sciljem da se sto prije rijesimo dugova.
Nadati se da ce i ova tuzba uskoro krenuti i biti u nasu korist ali se treba pripremiti za svaki scenarij i licnim radom osigurati sto se vise moze osigurati kako nebi sad dolazili u situaciju da nas nego zeza zbog malih para.
-
PonosniSmogovci
- Kontakt:
Ovaj klub gdje god da je iznad je prošenja po vratima. Danas na BP je bilo predivno. Nadam se da će dobri rezultati i igra privući još više publike.
FUDO TURČINE!!!
FUDO TURČINE!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.