Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Juventus 5 godina nije proslavio gol kako treba. Jedino smo siuuuuum imali.
Ovakve scene bude nostalgiju - mrtav klub.
Ovakve scene bude nostalgiju - mrtav klub.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
uzbudljivo je pocela nova sezona, bice super ako ostane ovako kroz citavu sezonu, a svakako pomaze to sto nema dominantne ekipe u ligi
Kako ide Juventusu bez Ronalda? Znam da su neki ovdje pisali da ce proigrati kada ode.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Hoće to kad ti je Morata u napadu
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Normalno
Forza Magica
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Special One magic, pitanje je koliko ce trajati 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Mourinhu fale 2 utakmice kući bez poraza da sruši rekord Allegrija.
Sad vidio Rebićeve asistencije, lijepe i nogometno inteligentne, a malo je reći da me iznenadila inteligencija od njega. 
Pa iskreno nije on loš igrač, samo ima potez vise uvijek ili pokusava nesto atraktivno pa sve usere. To da popravi bio bi jedan od najboljih krilni napadača u ligi. U defanzivi odličan, borben je , ima tehniku, prilično brz, dobar šut , ali kazem to gore sto sam nabrojao mu je mana.
Borbenost i dobar šut je ono što mu je forca cijelu karijeru. Zato me začudilo kako je kod prvog gola fino vratio loptu, od njega bi očekivao da će se primiti loptu i raspaliti po golu pa gdje završi.
Ante prekucao igricu 
Baš sam sinoć pričao, često se živ ne zna sastaviti sa loptom, ali zato samo u derbijima ima 8 golova i 5 asistencija. Igrač velikih utakmica.
Baš sam sinoć pričao, često se živ ne zna sastaviti sa loptom, ali zato samo u derbijima ima 8 golova i 5 asistencija. Igrač velikih utakmica.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ali sto bi rekao jedan forumaš jedino bi Theo imao mjesta u prvih 11 interaMilan have kept seven clean sheets since the start of May, more than any other team in Europe’s ‘top five’ leagues.
Ništa haman nisu naučili iz prošle godine, ne da mi se listat al jedan još kaže kako Milan ima jaču ekipu od Juventusa
. Al nek misli ko šta hoće, mi Interisti i ove godine samo gledamo gdje smo u odnosu na Juve
.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- TheTruth34
- Kontakt:
Najjjaci su,valjda ove godine budu prvaci duze nego prosle.
- tutankamon1905
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.