Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Logično, a onda se koriste termini koji nemaju veze sa realnošću, s tim prije što ti isti koji pričaju veze nemaju šta znači pronaći spaljenu bebu, a vamo pričati o "naj" nečemu.
Podršku roditeljima, sestri, da se pronađu ubice i da se javno objese ako treba, ali politički narativ bez dokaza su besmisleni. Ako imaš dokaz, daj ga. Svako zna sve, niko ništa ne govori.
Podršku roditeljima, sestri, da se pronađu ubice i da se javno objese ako treba, ali politički narativ bez dokaza su besmisleni. Ako imaš dokaz, daj ga. Svako zna sve, niko ništa ne govori.
U tom slučaju meni je najčudnije da su uhapsili dvojicu pripadnika Direkcije za koordinaciju policijskih tijela koji su se slučajno prvi zatekli na mjestu događaja jer su bili na dužnosti u blizini, da ih je tužilaštvo teretilo da su u vrlo kratkom periodu od dolaska na mjesto događaja do dolaska hitne postali dio organizirane grupe za prikrivanje dokaza, a sud rekao da ne postoji ni osnovana sumnja za tako nešto. Dvojica pripadnika specijalnog roda policije, bez mrlje u karijeri, uhapšeni su što je trauma za život, njihova imena su izašla u javnost i ukaljana, i nikom ništa, greška ko greška.
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 12 sep 2021, 21:26, ukupno mijenjano 2 puta.
Sjecate se ubijenih policajaca, zatisje. Tako je sve u ovoj drzavi, zato svaka cast Memicu.
bombaysaphire je napisao/la: ↑12 sep 2021, 14:13Moloko , "nova" Otoka .

joj moloko gdjes ces ba u njemu sjediti onaj piskutavi kepec mi je zgadio taj kafic za sav život hahahaha
samo kvalitetna piva i život je dobar
Sve je receno od prvog dana. Imena, osumnjiceni sve. Sada se to spinuje, ali dolazi sve na svoje.
jeste sad je bure bez dna ponuda piva ista kao u majstoru za pivo samo hrana im je losija neg u majstoru al haj ide se zbog alkohola na kraju krajeva
-
jolicnikola
- Kontakt:
čekaj jel ono Severina na reklami za Mozzart? 
Lijepo i ugodno jutro. Eh da je ovako cijela godina.
Čuj Curry voli kuhati, mislio sam da je dobar film njegova preferenca 
Ok sam ću izaći.
Ok sam ću izaći.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ima nas 4-5 pratimo MOTO GP , i baš zasjednemo kad je utrka .Robust je napisao/la: ↑12 sep 2021, 23:45
joj moloko gdjes ces ba u njemu sjediti onaj piskutavi kepec mi je zgadio taj kafic za sav život hahahaha![]()
![]()
samo kvalitetna piva i život je dobar![]()
![]()
Moj drug je držao blizu Moloka kafić , Cotta se zvao tu smo sjedili obično, ali je zatvorio 2019... I mi haj gdje ćemo šta ćemo, Twill me nervira , Te Amo isto , hajmo do Moloka kad tamo Krušovice točena
I naravno tu se navučemo , nama je bitno sam dok je utrka da imamo ton , kasnije nastavimo sjediti i vazda dobar ceh ostavimo ... I gospodin ove godine izbaci Krušovice , ubaci Karlovačku
Vjeruj mi nisam pola godine bio , jučer otišao maksuz i nije loše šta znam ...
Uglavnom sam sada Bulevar i kafić Time , odnedavno ima pub Arka ima litarska piva taj vajzel kako se već zove i Kabinet nakav top piva . Tu većinom sjedim ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Zašto Srbija hapsi naše državljane?
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Direktno iz kolekcije gdina Woodmana
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kaže da je slao baš dosta kodova sa čepa da osvoji Golfa 8, ali eto glavna nagrada pobježe u Sarajevo.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Napokon nešto u reperskom fazonu uz Andale
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
napapijri1987
- Kontakt:
Zato što j.ebena OSA nista ne radi i samo uzimaju pare za sjedenje.
Kakvi su to operativci koji nisu mogli doci u posjed ovakvih dokumenata, tj nekakvih listi koje Srbija pravi zajedno sa RS-om.
Zato sto u drzavi nemas sposobnog politicara koji ce ovo prikazat kao napad na Bosnu i Hercegovinu.
Ako nisi bio umijesan u rat ( a kazes da nisi ), otkud ti pravo da hapsis gradjanje druge drzave zbog umijesanosti u taj rat. Kao kad bismo mi sad Izraelce hapsili jer su ubili neke Bosnjake navodne u Palestini.
Zato sto se postavljaju strateski prema nama kao neko ko je jaci i to zele da dokazu time.
I na kraju krajeva zato sto narod u BiH boli k za tim, sve je dobro dok ne puca i dok mene ne diraju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.