FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

spielführer_21
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la spielführer_21 » 23 jan 2011, 00:14

Seyo_TM je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:Šteta, propade a mlad bio... :roll:
davno je poceo propadati, pricali smo o tome milion puta...konstantni pad...odlazi tamo gdje nemaju da jedu, toliko o kvalitetu i ambicijama :lol:
Ma neka, reći će da nam je krivo što ode.. A jes me jednom osramotio kad su igrali juniori BiH i Hrvatske, kažem ja rođaku prati ovog malog Đipa, on ti je iz Želje, mali ubija.. Kad on lopte ne primi za poluvrijeme i izađe..
Ali ako ko pita, dobar je, odličan je.. ;)
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 23 jan 2011, 00:23

BLU SKY je napisao/la:Kazu komsinice uzele nam najtalentovanijeg igraca ja se zabrino pravo :lol: :lol: :lol:
ma kitarima je olicenje gospodina i vrsnog biznismena bio bljakic...to dovoljno govori o njihovim mjerama vrijednosti i pronicljivoscu...ko god ga je gledao zna kakav je...
Zoli malom on moze kopacke mazati, e to je talenat...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 23 jan 2011, 00:25

kad sam ja pricao da momak osim brzine nema dvije pametne u glavi i u nogama,jednom je osim za njega rekao da glupljeg igraca nije vidio.to je valjda dovoljno,niste svjesni koliko mi je drago sto je presao,daleko bio od Grbavice...
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 23 jan 2011, 00:47

Je li ovo provjerena informacija. Ne mogu da vjerujem da ima takvih budala. Ma hajd' što mali nije ništa posebno to smo davno provalili, ali da je još i jad u duši i da nije Željovac, e to je već sramota. Otići gore u situaciji kad niko normalan gore ne ostaje, e to baš treba mozak biti. Pa da je Graciću na vrata otiš'o uz'o bi ga lik, ako ništa da se ufura da je Želji talenta dig'o.
Željin stadion jeste u geografskom centru grada i to ima svoje prednosti (npr. 3/4 grada gravitira Grbavici i uvijek smo imali više djece i automatski više mogućnosti za talente), ali prilika je i da nam se uvuku šupci. Nije ovo prvi slučaj da nam šupci i papci treniraju na Grbavici samo što im je bliže. Harmonikaš Baljić je dobar primjer, a i Kerla je noviji primjer papka.
Na ove stvari se treba obratiti pažnja i u radu sa mladim kategorijama (barem od kadeta pa naviše). Trener (ali i on mora biti pravi da bi znao procijeniti) mora procijeniti karakter malca i vidjeti kuca li mu plavo srce. Ako ne kuca i ako je šupak ili papak od.****. odmah jer taj ćete ostaviti prvom prilikom. Nekad nije sve ni do djece već imaju šupke roditelje koji nikad nisu Željine tekme pogledali i Željo mu ne predstavlja ništa, a niti grad Sarajevo u cjelini. Takve papanije je najviše.

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 23 jan 2011, 00:52

tm-ovac iz mase je napisao/la:Mozete me napast...Al ja mislim da Amar forsira Lazara iz čistog razloga što ga je upravo on doveo u Želju, i izbacivanje Lazara iz prvih 11 bi automatski znacilo da je Amar pogrijesio...! Lazar ima visinu, snagu, ... Ali brzine i osjećaja za go nema !!! Kako neko ko u 15 kola da 4 gola, od čega 3 na jednoj utakmici može biti prvi špic šampiona neke države !? :o
NAPADAČA POD HITNO !
slazem se al neka znalaca ovih oni znaju XD
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 23 jan 2011, 00:53

camac brate cijenim ovo sto si napisao,ali moras shvatiti da treneri tu ne odreduju uopste ko voli Zelju a ko ne,njih realno najvise kes zanima pa tek onda talenat,a ovakvim momcima kao sto je mali Zolotic pare ne pomazu,jer svi vide da je talenat veliki i da ce biti igracina protiv toga ne mogu nikako...
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

tmtmtmtm
Kontakt:

Post Postao/la tmtmtmtm » 23 jan 2011, 00:54

koga dovesti pa ostali smo na lazaru i baljicu ??? mislite li da nam mogu oni biti jedini spicevi podhitno konkurenciju treba dovest al pravu

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 23 jan 2011, 01:01

čamac je napisao/la:Je li ovo provjerena informacija. Ne mogu da vjerujem da ima takvih budala. Ma hajd' što mali nije ništa posebno to smo davno provalili, ali da je još i jad u duši i da nije Željovac, e to je već sramota. Otići gore u situaciji kad niko normalan gore ne ostaje, e to baš treba mozak biti. Pa da je Graciću na vrata otiš'o uz'o bi ga lik, ako ništa da se ufura da je Želji talenta dig'o.
Željin stadion jeste u geografskom centru grada i to ima svoje prednosti (npr. 3/4 grada gravitira Grbavici i uvijek smo imali više djece i automatski više mogućnosti za talente), ali prilika je i da nam se uvuku šupci. Nije ovo prvi slučaj da nam šupci i papci treniraju na Grbavici samo što im je bliže. Harmonikaš Baljić je dobar primjer, a i Kerla je noviji primjer papka.
Na ove stvari se treba obratiti pažnja i u radu sa mladim kategorijama (barem od kadeta pa naviše). Trener (ali i on mora biti pravi da bi znao procijeniti) mora procijeniti karakter malca i vidjeti kuca li mu plavo srce. Ako ne kuca i ako je šupak ili papak od.****. odmah jer taj ćete ostaviti prvom prilikom. Nekad nije sve ni do djece već imaju šupke roditelje koji nikad nisu Željine tekme pogledali i Željo mu ne predstavlja ništa, a niti grad Sarajevo u cjelini. Takve papanije je najviše.
ko kod nas nije ostao i ko je to otisao de mi reci,zanimljiva mi ova propaganda skretnicara pa mi pojasni malo inace se ne javljav na ovu temu!

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 23 jan 2011, 01:02

ali ti si na nasoj temi :S

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 23 jan 2011, 01:03

samir_tm87 je napisao/la:ali ti si na nasoj temi :S
isto kao i sto vi spavate na nasoj pa reko da i ja pocnem da smaram :D

Džoka_TM
Kontakt:

Post Postao/la Džoka_TM » 23 jan 2011, 01:04

samo sarajevo je napisao/la:
čamac je napisao/la:Je li ovo provjerena informacija. Ne mogu da vjerujem da ima takvih budala. Ma hajd' što mali nije ništa posebno to smo davno provalili, ali da je još i jad u duši i da nije Željovac, e to je već sramota. Otići gore u situaciji kad niko normalan gore ne ostaje, e to baš treba mozak biti. Pa da je Graciću na vrata otiš'o uz'o bi ga lik, ako ništa da se ufura da je Želji talenta dig'o.
ko kod nas nije ostao i ko je to otisao de mi reci,zanimljiva mi ova propaganda skretnicara pa mi pojasni malo inace se ne javljav na ovu temu!

jagomir :lol:

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 23 jan 2011, 01:05

samir_tm87 je napisao/la:ali ti si na nasoj temi :S
isto kao i sto vi spavate na nasoj pa reko da i ja pocnem da smaram :D
jes vala stvarno eo ja se konto uselit tamo ko podstanarXD

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 23 jan 2011, 01:07

ako ne moze u Želji moze u nanajevu ;)
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 23 jan 2011, 01:11

Daj ba šta ti je, nemam prečeg posla nego pojašnjavati situaciju u propalom klubu koji ima minimalne šanse da preživi. Torpedo je prošlost time se više niko ozbiljan ne zamara niti zagađuje ovu temu.

@old school

Ako je tako onda tim gore (to je katastrofa samo po sebi) mada ja mislim da se je po tom pitanju (mislim na mitologiju) situacija popravila. Međutim, objektivno stvari su se po pitanju treniranja u fudbalskim klubovima promijenila. U naše vrijeme trenirati u Želji je bilo praktično besplatno, jeste da si mor'o redovno đačku knjižicu donositi na provjeru da se vidi da nisi kakav klošar. Danas, treniranje se plača i mnogi roditelji svojoj djeci (vrlo često i talentovanoj) to ne mogu priuštiti. Nažalost, plačanje je postalo kod nas standard i niko i ne razmišlja (a realno gotovo niko i nema te uslove) da treniranje postane besplatno. Željo ako želi da postane i ostane dominantan klub u ovoj državi morat će pitanju omladinskih škola posvetiti veliku pažnju.

nanake
Kontakt:

Post Postao/la nanake » 23 jan 2011, 01:11

Nek ode, pa da nam pitari uplate 3 posto od transfera.

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 23 jan 2011, 01:14

ma treba da je besplatno, i da su treninzi svaki radni dan po dva puta, kad su tekme trening tekma trening :D pa bi vidjeli masina :D

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 23 jan 2011, 01:17

samo sarajevo je napisao/la:I Dzeko je bio kloc,radovali ste se kad ste se rijesili krampe kako ste ga zvali,psovali mu sa tribina,to i on sam kaze u svojim izjavama! Nego kad je ovaj Đip bio na probi u Samdoriji sjecam se ovdje izjava vasih velika,nada steta sto ide,nevidjen talenat itd. a sad krampa haha nesto mi je to poznato od strane skretnicara sa krmetnjaka!
bio kloc tad ne bio sad je to sto jes uostalom otkud ti znas jeli bio ili nije realno nikad ne bi posto sto sad jeste da nije otiso al jbg po vamo smo ga otjerali a pare dolaze na racun :lol:

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 23 jan 2011, 01:19

samo sarajevo je napisao/la:I Dzeko je bio kloc,radovali ste se kad ste se rijesili krampe kako ste ga zvali,psovali mu sa tribina,to i on sam kaze u svojim izjavama! Nego kad je ovaj Đip bio na probi u Samdoriji sjecam se ovdje izjava vasih velika,nada steta sto ide,nevidjen talenat itd. a sad krampa haha nesto mi je to poznato od strane skretnicara sa krmetnjaka!
vjeruj mi ko god je to rekao on nema veze sa fudbalom,pa sta ti brzinom samo mozes uraditi ,ali haj necu da ispadnem kao ovi iz banja luke da se sad pravdaju za stanceskog a plakali do neki dan za njim,mozda je nekome bio dobar ali meni nikad nije bio...

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 23 jan 2011, 01:20

irridu je napisao/la:
bio kloc tad ne bio sad je to sto jes uostalom otkud ti znas jeli bio ili nije realno nikad ne bi posto sto sad jeste da nije otiso al jbg po vamo smo ga otjerali a pare dolaze na racun :lol:
Sine dragi i ja fulam zareze,nekad i slovo izostavim al tebi je tesko post desifrovati!

katzenbrummen
Kontakt:

Post Postao/la katzenbrummen » 23 jan 2011, 02:17

irridu je napisao/la:
Sine dragi i ja fulam zareze,nekad i slovo izostavim al tebi je tesko post desifrovati!
Nije tvoje da prichash o zarezima i tachkama, izmedju ostalog, da jeste, bio bi profesor/nastavnik/uchitelj..

Chinjenica je da je Zheljo par svjetlosnih godina ispred tvog tima, svidjelo se to tebi ili ne.. A, to shto vi zavidite, mrzite i josh veche komplekse u svojoj glavi stvarate je vash problem.. Ako nemash shta pametno rechi, bolje nishta ni ne govori..
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []