Nista gore od ovih u tajicama. Ljepse vidjeti westa u suknji.enobarca je napisao/la: ↑13 sep 2021, 18:08Dan te yebo kakve se sve stvari predstavljaju normalnim danasovi sto im je normalno da musko nosa haljinu su isti oni koji nosaju hlace iznad clanaka koje su uske kao tajice, nijedno nije normalno kako god okrenes, obuci se ko musko jarane a ne ko tinejdzerka
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Russell #Opetnajljepsi
Vala baš.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Ma hajde, ovo jos i nije toliki problem. Problem je kompletna kultura koja se siri i namece.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
To stoji, njegovo je muzevnije opet. Ja takodjer mislim ko marsal, nek se oblaci kako hoce ali isto tako ja mogu reci da mi to nije normalno, kako god on ima slobodu oblacenja imam i ja slobodu govora.VGS je napisao/la: ↑13 sep 2021, 18:10Nista gore od ovih u tajicama. Ljepse vidjeti westa u suknji.enobarca je napisao/la: ↑13 sep 2021, 18:08Dan te yebo kakve se sve stvari predstavljaju normalnim danasovi sto im je normalno da musko nosa haljinu su isti oni koji nosaju hlace iznad clanaka koje su uske kao tajice, nijedno nije normalno kako god okrenes, obuci se ko musko jarane a ne ko tinejdzerka
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nametanje je i da žene moraju suknje nositi, a muški hlače.
Ili da se neko naziva ona ili on samo zato što nosi neki odjevni predmet, nek svako odredi za sebe šta je, stop diskriminaciji
Ili da se neko naziva ona ili on samo zato što nosi neki odjevni predmet, nek svako odredi za sebe šta je, stop diskriminaciji
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pa ne znam bas, ne bih rekao da nije normalno. Ima raznih kultura koje oblace i suknje i haljine j wtf sta sve arapi oblace pa indijci nekakve haljine po sebi itd.
Ono sto mogu reci je da izgleda ruzno.
Ono sto mogu reci je da izgleda ruzno.
Posto je politika zabranjena na forumu, jedno pitanje za KS jer je jedino na tom podrucju doslo do radikalnih promjena. Da li osjecate razliku? Ovdje mislim na obicnog gradjanina, ovjera dokumenata, trotoari (putevi), zdravstvene ustanove, konkursi, olaksice gradjanima itd.
-
PatriceKwedi
- Kontakt:
Pa za vas sigurno da je.TheChief je napisao/la: ↑13 sep 2021, 17:24Samo ova recenica je dokaz da sam ja u pravu, a da ti lazes.PatriceKwedi je napisao/la: ↑13 sep 2021, 17:22Nisi ti izasao iz svog sela, vidim da su ti dobro hodze napunili glavu.![]()
Budi mi pozdravljen.![]()
🔹
Ne postoji normalno ili nenormalno, postoji prakticno, neprakticno, tradicijonalno, netradicijonalno. Ono kako mi neke stvari dozivljavamo je stvar nase navike ili kulture, a to se ne veze sa normalnim i nenormalnim. Zene nose siroko iz odredjenih razloga, vjerovatno je prakricnije uzevsi u obzir koje potrebe imaju i kako zive, tako je i kod muskaraca. U ovo doba, u ovome vremenu kad su se zivotne uloge i nacin zivota dosta promjenili vrijeme je i da razmislimo o nekim vrijednostima ili stilu koji smo naslijedili od davnina.
Itekako atak na državu ja to vidim tako da treba vratiti istom mjerom i po potrebi mozda i neki sukob poceti mislim da je vrijeme za isti ne odgovara ovo nikome.napapijri1987 je napisao/la: ↑13 sep 2021, 16:33Zar nije radilo tuzilastvo neku istragu u kojoj se istom nista nije moglo dokazat?90minut je napisao/la: ↑13 sep 2021, 16:02To su operativci koji znaju da je Vranj uradio ratni zločin, al' se odugovlaci kao za mnoge naše ratne zločince a vjeruj mi mnogo ih je.napapijri1987 je napisao/la: ↑13 sep 2021, 15:47
Zato što j.ebena OSA nista ne radi i samo uzimaju pare za sjedenje.
Kakvi su to operativci koji nisu mogli doci u posjed ovakvih dokumenata, tj nekakvih listi koje Srbija pravi zajedno sa RS-om.
Zato sto u drzavi nemas sposobnog politicara koji ce ovo prikazat kao napad na Bosnu i Hercegovinu.
Ako nisi bio umijesan u rat ( a kazes da nisi ), otkud ti pravo da hapsis gradjanje druge drzave zbog umijesanosti u taj rat. Kao kad bismo mi sad Izraelce hapsili jer su ubili neke Bosnjake navodne u Palestini.
Zato sto se postavljaju strateski prema nama kao neko ko je jaci i to zele da dokazu time.
I na kraju krajeva zato sto narod u BiH boli k za tim, sve je dobro dok ne puca i dok mene ne diraju.
Naravno da je ovih s druge strane desetostruko više samo nismo cvječke nikakve koje nisu radile ratne zlocine.
Ne kazem ja da nismo, pricam o zastiti drzave i njenih gradjana od strane OSE koja ocigledno zakazuje. Ponasaj se isto pa ces vidjet kako ce da prestanu s time i kako ce oni da kukaju svima u svijetu I karakterisu to kao rat.
A razlog za prekid svih vrsta saradnje s njima je nedolazak ambasadora u predsjednistvo, nakon hapsenja koje su oni nepravomocno uradili.
Ovo je atack na Drzavu, nebitno kako ti to vidio.

Did it before it was cool
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
daj rakiju kakvu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pa vidi druže ne može se očekivati sada neki bum za godinu dana kada je nešto uništavano preko 20 godina. Kao što si vjv pročitao počela je rekonstrukcija tramvajske pruge prvi put nakon 60 godina, na zimu dolaze novi trolejbusi, sa ovjerom nikad i nisam imao problema (nekada ranije su znale naplaćivati po pet maraka, u zadnjih godinu dana nijedom mi nije naplatila). To što se tiče konkursa nisam lično aplicirao pa i ne znam ali nemam neku bujsnu maštu da će do nekih velikih promjena doći preko noći što se tiče zapošljavanja u državne institucijeNeutral je napisao/la: ↑13 sep 2021, 18:30Posto je politika zabranjena na forumu, jedno pitanje za KS jer je jedino na tom podrucju doslo do radikalnih promjena. Da li osjecate razliku? Ovdje mislim na obicnog gradjanina, ovjera dokumenata, trotoari (putevi), zdravstvene ustanove, konkursi, olaksice gradjanima itd.
Neutral je napisao/la: ↑13 sep 2021, 18:30Posto je politika zabranjena na forumu, jedno pitanje za KS jer je jedino na tom podrucju doslo do radikalnih promjena. Da li osjecate razliku? Ovdje mislim na obicnog gradjanina, ovjera dokumenata, trotoari (putevi), zdravstvene ustanove, konkursi, olaksice gradjanima itd.
Ma nije to druže moj nikakvo namećanje. Imas osoba koje oblače modne kreacije da bi ih promovisale na pojedinim eventima i to je to. Pa pogledaj sta se sve unazad 20 godina nosi po pistama u Milanu, Parizu, LA itd. Koliko toga si vidio da se nosi u svakodnevnom zivotu ?
Imas trendove kao sto je bila ona dizel generacija 90-ih, ali sve to kratko traje.
Prije 1.500 godina zbog pustinjske prasine, zene su nosile burke/hidzabe, a muski marame preko lica. Znaci, cisto iz funkcionalnih razloga. Danas je taj odjevni predmet pitanje zivota i smrti u odredjenim dijelovima svijeta.
U isto to vrijeme nije bilo struje, pa bi se ljudi cesto posjekli rezuci nokte po mraku. Dok se pak danas u aksam ne rezu nokti zbog sejtana, a ne mraka.
Neka ljubi ko god koga hoce.
U isto to vrijeme nije bilo struje, pa bi se ljudi cesto posjekli rezuci nokte po mraku. Dok se pak danas u aksam ne rezu nokti zbog sejtana, a ne mraka.
Neka ljubi ko god koga hoce.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Rovella je napisao/la: ↑13 sep 2021, 21:19Prije 1.500 godina zbog pustinjske prasine, zene su nosile burke/hidzabe, a muski marame preko lica. Znaci, cisto iz funkcionalnih razloga. Danas je taj odjevni predmet pitanje zivota i smrti u odredjenim dijelovima svijeta.
Neka ljubi ko god koga hoce.![]()
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- JohnCleese
- Kontakt:
Sad se nose maske....Rovella je napisao/la: ↑13 sep 2021, 21:19Prije 1.500 godina zbog pustinjske prasine, zene su nosile burke/hidzabe, a muski marame preko lica. Znaci, cisto iz funkcionalnih razloga. Danas je taj odjevni predmet pitanje zivota i smrti u odredjenim dijelovima svijeta.
Neka ljubi ko god koga hoce.![]()
....a nokti se nadograđuju
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 85 gostiju.