FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Valjaju se sad i dresovi mjenjati.Bit ce sad opet za Ajnadzica treba glasat da bi dobili stadion .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma Zundo me navodio ali to bilo podavno, tako da sam se što se tiče postavljanja avatara vratio na fabričke postavke.
Edit: babuka nad babukama je tu. Hvala na navigaciji.
- SjevernaKoreja
- Kontakt:
Zar nije Nasa stranka izbor ?
De dogovorite se, da znamo za koga glasati
- ElCartel11
- Kontakt:
Glupa spika tebra. Da je bilo normalno sudjenje Borac nikad ne bi stigao -13 jer je razlika bila ogromna. Da je bilo sudjenje normalno mi bi zavrsili prvi sa 2,3 boda prednosti minimum.GalileoGalilei je napisao/la: ↑14 sep 2021, 13:48Normalno da smo sami krivi. Naravno da to apsolutno ne opravdava kriminalno suđenje koje se desilo, apsolutno ne. Ali, da je prvi i glavni razlog neosvojene titule kompletna dešavanja u i oko Kluba, to je fakt. Zbog svih zaebancija oko plata, bojkota i ostalog, mi smo zijanili 13 bodova. Znači, sami smo krivi što nam se to desilo. Uostalom, to je sad nevažno, bilo prošlo, okrećemo se budućnosti.
To isto kad neku curu siluju pa se krezubi Balkanci jave zasto se obukla izazovno. Ne mozes tako gledati stvari.
Niko ne kaže, da nismo mi zasrali, ali bi titula opet nakon svega morala biti na Kosevu, da se nije Vico upleo.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Hajrudin Kapetanovic je jedini covjek u upravi koji zna svoj posao, koji je pravi pitar i velika je greska ukoliko smijene tog covjeka.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Nudim se kao psiholog
P.S. nisam Radovan
P.S. nisam Radovan
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- SjevernaKoreja
- Kontakt:
Ne mozes tjerati upravu, a da bi "spasio" nekog iz iste.
Ili idu svi ili ne skandiras "Uprava napolje".
Ako Kasum ode, isplatilo se skandiranje 786 navijaca.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Da se razumijemo, ne možemo mi ništa u ovom trenutku kada imaš vlasnika i sve ostalo. Ali da je malo simptomatično zašto baš Hajrudin, hmmm...SjevernaKoreja je napisao/la: ↑14 sep 2021, 18:11Ne mozes tjerati upravu, a da bi "spasio" nekog iz iste.
- Devetomjesto
- Kontakt:
Ko bi normalan smijenio najuspjesniju direktoricu u istoriji kluba? 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jesu li vise svi registrovani. 
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Sablic tu u petak,Lazic i Sevelj daj Boze i do derbija
Jel bio Fanimo danas na treningu?
Jel bio Fanimo danas na treningu?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Devetomjesto
- Kontakt:
-
Sanchez1987
- Kontakt:
Zna Sabra kako treba,da bi uzimala lovu na malo duzi period,nije luda da dozvoli da je neko tek tako otjera sa zivotne sanse da se sta zaradi,jer prije Sarajeva je bila glavna samo u jednom TZ parku
kupite i vi sebi klub pa mjenjajte sta hocete

On moze samo preporuciti koji kolac u Ideji da jedes, te koji je doner "najmasniji"...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Okej, imaš pravo, nije da nije. Ja to gledam drugačije.. Da je stanje u Klubu bilo stabilno, kao što je i bilo na početku sezone, ne da ne bismo prokockali jedan bod, nego bi se odlijepili još više. Međutim, dese nam se sve te stvari, te plate, te nekakvi bojkoti, te frka s Pejovićem i ostalima, pa samim tim i loše igre, pritisci, nervoza, psiha itd. To su oni uvidjeli i iskoristili, a palo im je kao kec na desetku, jer smo bili odron u nastavku. Svakako nismo mogli meda, još kad nas oštetiš, nigdje nas nije bilo. Opet kažem, stoji da je bilo kriminalno suđenje, ali mi da smo bili na nivou, ne bi nam pet Vica moglo naštetiti.ElCartel11 je napisao/la: ↑14 sep 2021, 17:42Glupa spika tebra. Da je bilo normalno sudjenje Borac nikad ne bi stigao -13 jer je razlika bila ogromna. Da je bilo sudjenje normalno mi bi zavrsili prvi sa 2,3 boda prednosti minimum.GalileoGalilei je napisao/la: ↑14 sep 2021, 13:48Normalno da smo sami krivi. Naravno da to apsolutno ne opravdava kriminalno suđenje koje se desilo, apsolutno ne. Ali, da je prvi i glavni razlog neosvojene titule kompletna dešavanja u i oko Kluba, to je fakt. Zbog svih zaebancija oko plata, bojkota i ostalog, mi smo zijanili 13 bodova. Znači, sami smo krivi što nam se to desilo. Uostalom, to je sad nevažno, bilo prošlo, okrećemo se budućnosti.
To isto kad neku curu siluju pa se krezubi Balkanci jave zasto se obukla izazovno. Ne mozes tako gledati stvari.
Niko ne kaže, da nismo mi zasrali, ali bi titula opet nakon svega morala biti na Kosevu, da se nije Vico upleo.
Hej, sve to stoji, ali treba razdvojiti jasno te dvije pojave.GalileoGalilei je napisao/la: ↑14 sep 2021, 19:42Okej, imaš pravo, nije da nije. Ja to gledam drugačije.. Da je stanje u Klubu bilo stabilno, kao što je i bilo na početku sezone, ne da ne bismo prokockali jedan bod, nego bi se odlijepili još više. Međutim, dese nam se sve te stvari, te plate, te nekakvi bojkoti, te frka s Pejovićem i ostalima, pa samim tim i loše igre, pritisci, nervoza, psiha itd. To su oni uvidjeli i iskoristili, a palo im je kao kec na desetku, jer smo bili odron u nastavku. Svakako nismo mogli meda, još kad nas oštetiš, nigdje nas nije bilo. Opet kažem, stoji da je bilo kriminalno suđenje, ali mi da smo bili na nivou, ne bi nam pet Vica moglo naštetiti.ElCartel11 je napisao/la: ↑14 sep 2021, 17:42Glupa spika tebra. Da je bilo normalno sudjenje Borac nikad ne bi stigao -13 jer je razlika bila ogromna. Da je bilo sudjenje normalno mi bi zavrsili prvi sa 2,3 boda prednosti minimum.GalileoGalilei je napisao/la: ↑14 sep 2021, 13:48Normalno da smo sami krivi. Naravno da to apsolutno ne opravdava kriminalno suđenje koje se desilo, apsolutno ne. Ali, da je prvi i glavni razlog neosvojene titule kompletna dešavanja u i oko Kluba, to je fakt. Zbog svih zaebancija oko plata, bojkota i ostalog, mi smo zijanili 13 bodova. Znači, sami smo krivi što nam se to desilo. Uostalom, to je sad nevažno, bilo prošlo, okrećemo se budućnosti.
Jedno je sto je nas klub u nezgodnom trenutku upao u dugove, probleme s vlasnikom, ostao bez para, nazovi kako hoces, i to je nesto sasvim normalno sto se dogodilo i vecima i bogatijima od nas.
S druge strane imamo jasan primjer kriminala i korupcije i svega najgoreg u nasem drustvu, sportu i svim drugim sferama, i to ne smijemo opravdavati cinjenicom "da smo mi bili losi i nismo imali za plate".
Poenta je, ne smijes ti iskoristavati to sto smo mi losi da na kriminalan nacin dolazis do titule.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vracamo se na temu prosle sezone ko da je pocetak juna, a ne septembar.
Sto se tice ove, ne treba suditi. Da je lijepo cuti cija je, Boga mi nije, isto tako nije valjda ni Mirvić budala.
Doduše ne znam sta zalite za Lemešom, i on se spominjao u kontekstu SDA koliko znam, ispravite me ako grijesim
Sto se tice ove, ne treba suditi. Da je lijepo cuti cija je, Boga mi nije, isto tako nije valjda ni Mirvić budala.
Doduše ne znam sta zalite za Lemešom, i on se spominjao u kontekstu SDA koliko znam, ispravite me ako grijesim
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: fks74, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], Kajkutenjoyer i 34 gosta.