FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ismet poslao stilu da trazi od kluba dio para nije ni bilo razgovora da ce poceti sa treniranjem ne vjerujem kakav je to lik.
Na zgradi državnih institucija osvanula "stotka" u čast rođendana FK Željezničar
U glavnom gradu Bosne i Hercegovine vlada praznična atmosfera budući da Fudbalski klub Željezničar, jedan od dva najpopularnija tima u Sarajevu, uskoro slavi svoj 100. rođendan, a probe i pripreme za najavljeni spektakl već su počele.
Naime, danas je na zgradi državnih institucija osvanuo broj "100" koji simbolizuje predstojeći rođendan, koji će klub i navijači proslaviti u subotu i nedjelju.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
kad je sad ovakav hajc medju rajom ne smijem ni zamisliti kakav bi bio da je bilo sve med i mlijeko zadnjih godinu dana
-
- Kontakt:
Ja mislim da je ovaj jubilej iznad rezultata, ekipe, uprave i svega ostalog.
Željezničar za život cijeli!
- lijevapolutka
- Kontakt:
Combe nebacaj bombeStopostozeljo je napisao/la: ↑14 sep 2021, 20:01Ismet poslao stilu da trazi od kluba dio para nije ni bilo razgovora da ce poceti sa treniranjem ne vjerujem kakav je to lik.
moSa ljoŽe
jeste al znas bosnje kad je tesko ostaju samo istinski navijači i ovo sto sad vidimo nista ne bi bilo bez njih jer po inertnosti kluba po ovom pitanju do ove sedmice je bilo kao da slavimo 100 dana male matureSudoHusika je napisao/la: ↑14 sep 2021, 20:10Ja mislim da je ovaj jubilej iznad rezultata, ekipe, uprave i svega ostalog.
toliko simbolicnih stvari se moglo napraviti npr sad uz kupljenu kartu da se prodavala uramljena sa tvojim imenom i prezimenom i sa natpisom bio sam na utakmici povodom 100 godina ubili bi pare na tome , a da ne govorim o centenario dresovima gdje svima macron radi strasne dresove samo smo mi ove sezone uspjeli sve zeznuti povodom toga i da uz taj dres dodje neka posveta , poster itd
-
- Kontakt:
To jest. Klub je, za razliku od Manijaka, jako loše ovo odradio do sada ali ****...
Željezničar za život cijeli!
Netačnolijevapolutka je napisao/la: ↑14 sep 2021, 20:24Combe nebacaj bombeStopostozeljo je napisao/la: ↑14 sep 2021, 20:01Ismet poslao stilu da trazi od kluba dio para nije ni bilo razgovora da ce poceti sa treniranjem ne vjerujem kakav je to lik.
Kad pocinje prodaja karata?
Valjda sutra zvanicna objavi slike sa treninga 

u subotu se jednostavno mora ići
- kontrasviju
- Kontakt:
Hoceli bit novi dresova zna li ko?Robust je napisao/la: ↑14 sep 2021, 21:10a da ne govorim o centenario dresovima gdje svima macron radi strasne dresove samo smo mi ove sezone uspjeli sve zeznuti povodom toga i da uz taj dres dodje neka posveta , poster itdSudoHusika je napisao/la: ↑14 sep 2021, 20:10Ja mislim da je ovaj jubilej iznad rezultata, ekipe, uprave i svega ostalog.
-
- Kontakt:
Mrka kapaTanguy87 je napisao/la: ↑14 sep 2021, 23:40Hoceli bit novi dresova zna li ko?Robust je napisao/la: ↑14 sep 2021, 21:10a da ne govorim o centenario dresovima gdje svima macron radi strasne dresove samo smo mi ove sezone uspjeli sve zeznuti povodom toga i da uz taj dres dodje neka posveta , poster itdSudoHusika je napisao/la: ↑14 sep 2021, 20:10
Ja mislim da je ovaj jubilej iznad rezultata, ekipe, uprave i svega ostalog.
Jubilej svakako treba ispoštavati, taman da smo kantonalna liga, to je nešto drugo i nikada ne bi smjelo zavisiti od rezultata.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Igrali su i Drina i Jusić i Vištica i Hajdarević i Beća i Bekrić i Hrelja...2:2 protiv kantonalca. Ovi mlađi nek kakvu školu ganjaju, ovi stranci nek idu kući, a Bekrića neka na klupi za zadnjih 10 minuta, ako budemo ganjali na Grbavici. Realno ovih 12,13 što se vrte oko prve postave jedini mogu igrati
-
- Kontakt:
Kakve ba kravate i odjela.Ja kad sam Remzu zenio nisam kravate stavio.Guto kad dodjes u subotu uzmi dres udji zadnjih 15 minuta i opali sprint.Bolji si od Mustafe jos uvjek.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bablaz1, bvsic i 35 gostiju.