Bh. trener obilazi sve terene, gleda kantonalne i evropske utakmice. I mlađih kategorija. Vidio je novog Džeku na našim terenima.
- Semir Džip je trenutno najveći potencijal u BiH. Po svim predispozicijama, po stilu i talentu, on izrasta u kvalitetnog igrača. Međutim i on mora znati šta hoće. Ako mu napune glavu nekim čelzijima, juventusima, barselonama, bojim se da će se izgubiti. Kako sada igra pred njim je lijepa budućnost.
Ovo je rekao Alispahic za Dzipa. Jos malo proguglajte i vidjecete da momka svi hvale kako je najveci talenat u BiH , ha hu. Ako je to istina dobro dosao. Sad ce manijaci po obicaju poceti pricati kako ne valja,propo ko tonZe i slicno.
Ne znam zasto je momak otisao iz Zelje,mozda navija za Sarajevo , mozda mu se u Zelji nije svidjelo,bog zna.
Sad malo o necem drugom
Doveli smo Obucu koji sa Jahovicem moze biti dobar u napadu,tu imamo Amela Handzica za kojeg sam siguran da ce se pokazat predobro i da ce ako M.V. bude to vidio zaigrati u prvoj umjesto Jahovica ili Avdica.
Imamo najbolje Bekove u ligi,stoperi solidni. Evo i napad smo malo pojacali. U vezi smo dobili Maksumica koji ce aBd proraditi(da mu dodje iz guzice u glavu) i mislim da moze biti dobro pojacanje. Na toj poziciji imamo i Kenana Handzica koji je vec igrao za repku i malo mi je krivo sto ce mu Maksumic vjerovatno oduzet mjesto ali uvjek se nadju neke povrede i komplikacije tako da od konkurencije glava ne boli. Kad bi doveli Purica veza bi nam bila jos bolja. Pixi,Puric,Maksa(Handzic),Vucina.
Ako na kraju Puric potpise dovest samo po meni ljevog beka pa da mozemo Muharemovica koristit za neke druge pozicije jer taj covjek moze igrat spica,desnog beka,desno krilo i ljevog beka. Mogli bi ga u vezi iskoristiti.AKo puric ne potpise ( a hoce aBd ) onda pod hitno veznog pa ako ostane para za beka
Bice sve to dobro