Covijek da ne zna ko igra, rekao bi Almerija iznajmila Camp Nou i igra svoj mec

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
ja ne znam kako smo mi od grizmana suareza messia dosli do ovog luka da nam igra prvu postavu **** ti sunceFCB1986 je napisao/la: ↑14 sep 2021, 21:50Ma ovaj Luk ide za kakav Burnley gdje se samo centrira, to je jos jedna fantasticna kupovina igraca koji se po ama bas nicem ne uklapa u barcinu igru, a pogotovo u ovu trenutnu barcu.
Covijek da ne zna ko igra, rekao bi Almerija iznajmila Camp Nou i igra svoj mectotalno bezopasni, ali ajd vazno je da je Kuman na klupi jer s njim ovaj klub ima buducnost
![]()
Pa sve je rekao Aguero.
ma ovo je katastrofa das grizmana i dovedes 4 napadaca iz seville koji ni u sevilli nije bio opcija ni sa klupe a kod nas igra u prvih 11 pa **** ti sve ti ****
1,83 visok fizički vrlo slab bolje depaya stavi barem ce uzet svakog u duelu na stoperu
I onda dodje par klauna koji tvrde da su fudbaleri izlozeni surovim uslovima , treniraju 3x sedmicno.Cesce se ja u gymu pocjepam nego oni sto zongliraju po terenu.let3 je napisao/la: ↑14 sep 2021, 21:55Pa sve je rekao Aguero.
Ne treniraju, to jest treniraju nešto malo i hajmo kucama. Zato i izbijaju lopte. Ovdje nema nikakve ozbiljne igre.
Hoce da glume veliki klub, a dovedu levata za trenera kojeg su šutali s noge na nogu iz svakog prethodnog kluba, a u Barci je zato što zabio jedan pobjednicki gol prije 30 godine i to je dovoljno bilo da sjedi na klupi Barcecirkus.
Depayu svaka cast kad sam vidio da mu je Inter i Liverpool nudio duplo više love ili več koliko i on došao kod nas za siću da igra svaka čast likuJoeBleck je napisao/la: ↑14 sep 2021, 22:01I onda dodje par klauna koji tvrde da su fudbaleri izlozeni surovim uslovima , treniraju 3x sedmicno.Cesce se ja u gymu pocjepam nego oni sto zongliraju po terenu.let3 je napisao/la: ↑14 sep 2021, 21:55Pa sve je rekao Aguero.
Ne treniraju, to jest treniraju nešto malo i hajmo kucama. Zato i izbijaju lopte. Ovdje nema nikakve ozbiljne igre.
Hoce da glume veliki klub, a dovedu levata za trenera kojeg su šutali s noge na nogu iz svakog prethodnog kluba, a u Barci je zato što zabio jedan pobjednicki gol prije 30 godine i to je dovoljno bilo da sjedi na klupi Barcecirkus.
Ovo je presmjesna ekipa.Fizicki ispod prosjecna , mentalno prosjecna ,igracki prosjecna.U ovom timu nemas prakticno ni jednu top klasu.Frenkie i Depay donekle vrijede ovog dresa , imas 6-7 igraca koji igraju a smece obicno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.